Dygtig fys. Isabel. Skønt med en person der virkelig går ind i ens smertehelvede. Og selvom jeg har henvisning- så har jeres behandlere ekstra uddannelser. Det hjælper jo os kunder.
L'entreprise a répondu
Fantastisk behandling hos fysioterapeut Maja Sindberg Jørgensen fra Vesterbro afdelingen. Lyttende, dygtig og enormt effektiv, den absolut største anbefaling!
Været medlem mange år. Skønt kæde, gode fysioterapeuter, god stemning, venlig personale, gode faciliteter og generelt rent og pænt, MEN centret på Vesterbro er blevet ALT for crowded! Man kan ikk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Isabel Fenger, Fysisk Form Amager i forbindelse med piskesmæld - grundet hjernerystelse. Det har været et rigtig godt forløb, hvor jeg virkelig har følt mig mød... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fysisk Form på Vesterbro, Amagerbro og Østerbro er fitness med fokus på kvalitet i en afslappet atmosfære. Her er plads til alle, der ønsker at træne individuelt eller på hold. Mulighed for professionel vejledning af engageret personale med fysioterapeutisk baggrund. Vi har patienthold samt masser af fitnesshold som yoga (Hatha, Yin, Nidra, Vinyasa m.fl.), pilates, HIIT, Stram op, Puls & Styrke, Senior power, Qi gong, Dance mix, Zumba, TRX, Core m.fl.
København, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Efter mange år med et dårligt knæ (løbeknæ), begyndte jeg i fysioterapi, med det formål, at kunne stå på ski igen. Det tog et år med ugentlig træning, men det virkede. Tusind tak til den dygtige terapeut!
Jeg var hos Fysisk Form Vesterbro for første - og desværre sidste - gang i dag kl. 12.00.
Det var godt nok en ualmindelig kedelig oplevelse, på alle måder.
Jeg havde valgt dette sted, da jeg via hjemmesiden havde fået indtryk af at det var et godt sted også for os der er oppe i alderen og har nogle fysiske skavanker at tage hensyn til.
For det første var der ingen medarbejdere i receptionen da jeg kom, selvom jeg stod der meget længe og ventede.
Jeg bemærkede at der var meget snavset overalt, både i receptionen, omklædningsrummet samt i træningslokalerne og at ingen så ud til at spritte maskiner af efter brug.
Efter jeg havde klædt om blev jeg mødt af en ung kvindelig træner, der skulle hjælpe mig med at lægge et træningsprogram og lave en bodyscanning, som man bliver lovet at få som nyt medlem.
Hele hendes attitude var lige fra start nedladende, uinteresseret og fortravlet, og hun viste heller ikke den store interesse for at finde ud af hvilket udgangspunkt jeg kom med, fx hvilken motion jeg dyrker i dagligdagen osv.
Jeg fortalte om de fysiske skånebehov jeg har pga gigt og en tidligere diskusprolaps i lænden, og at jeg ikke har trænet de seneste 4 år af samme grund, og derfor var nødt til at starte forsigtigt op.
Dette oplevede jeg på ingen måde at den unge kvinde tog højde for i programlægningen, og jeg fik gentagne gange foreslået øvelser som jeg måtte sige fra overfor, bla at ligge på ryggen og løfte benet strakt ud i den side hvor jeg har haft en diskusprolaps i lænden.
På samme måde forsøgte hun hele tiden at presse på med at lægge flere kilo på maskinerne, og kom med “overbærende” fnis flere gange når jeg sagde fra.
Da hun til sidst spurgte om jeg havde flere spørgsmål, sagde jeg ja jeg vil gerne se romaskinen.
Så sagde hun “ej men du sagde du havde roet før, det behøver jeg vel ikke vise dig”?
Så sagde jeg “jamen jeg har jo ikke været her før, jeg er ikke blevet vist rundt og ved ikke hvor romaskinen er”?
Så sagde hun “ja men det skulle du jo have fortalt mig at du ikke har været her før, hvorfor gjorde du ikke det”?
Ja måske fordi jeg jo sagde til dig at jeg var nyt medlem da jeg mødte op, så det giver vel sig selv?!?
Mit samlede indtryk var derfor at der var tale om en ung dame der har rigtigt meget at lære endnu, både når det kommer til almindelig respekt, pli og situationsfornemmelse, og hvad der er værre endnu - også i forhold til at kunne give en kompetent og ansvarsbevidst fysioterapeutisk rådgivning og vejledning.
Det duer ikke at møde alle kunder på samme måde, som om det var en amerikansk bootkamp for ugidelige personer.
Endelig gav jeg hende træningsplanen i hånden da jeg gik og fortalte at jeg ikke fik brug for den mere, da det havde været en kedelig oplevelse at være der.
Hun svarede bare “det er helt ok, det er så fint” tilbage - så der er åbenbart lang vej endnu til selvkritiske refleksioner og til ønsket om at yde en god kundeservice hos den pågældende medarbejder.
Nå ja, og kropsscanningen blev jeg da i øvrigt heller aldrig tilbud, ligesom jeg heller ikke fik lavet et kort med billede, som der ellers stod i velkomst mailen.
Til gengæld kunne jeg se at der medarbejderen havde god tid til at stå og snakke med kollegerne i receptionen da jeg gik derfra.
Med udgangspunkt i ovenstående kan jeg desværre kun give en samlet bedømmelse på den obligatoriske ene stjerne.
Kan varmt anbefale Sally

Réponse de Fysisk Form
Jeg har været hos Mikkel fra Fysisk Form Amager tre gange efterhånden - virkelig god service og et godt forløb :)

Réponse de Fysisk Form
Sally Köhlert Friedrichen ved hvad hun taler om og gav mig et utroligt kompetent forløb, der fik skulderen på plads igen. Stor ros herfra.
T

Réponse de Fysisk Form
Fysioterapeuten THOMAS VIBBELTOFT kommer som regel systematisk for sent til vores aftalte møder uden undskyldning.
Den 2.oktober 2023 kommer han 10 mn forsinket (det planlagte behandling skulle vare i alt 30 mn) uden forklaring og kan ikke forstå at jeg er utilfreds !
Han beskylder mig for at være "pissesur" (!!!) uden grund og tager alligevel fuld løn selv om behandlingen er reduceret til 15 mn ude af 30 mn.
Til sidst siger han at jeg fremover ikke skal brokke mig hvis han er forsinket.
Derudover beskylder han mig for have meldt mig syg flere gange med følgende udtalelse: "Jeg har mistet mange penge på grund af dig" (!!!!!)
I andre tilfælde har han taget fuld løn selv om det slet ikke har været nogen behandling da jeg havde meldt afbud telefonisk i god tid pga.sygdom.
Eftersom jeg har anmelt sagen på trustpilot har Thomas Vibbeltoft udvist mig fra Fysiskform i København.
Det er en skam og en fornærmelse.
UNDER ALT KRITIK !!!!!
Jeg har været hos mange fysioterapeuter gennem årene. Denne gang mødte jeg Thomas Lassen hos Fysisk Form på Amager. Han giver sig god tid, og sætter sig ordenligt ind i tingene. Han er super dygtig omkring discus problemer. Hos Thomas er man i de bedste hænder.

Réponse de Fysisk Form
Jeg har gået hos fysioterapeut Isabel, som har lavet et personligt træningsprogram til mig. Lige fra første møde følte jeg mig set/hørt i forhold til mine mål med træningen. Isabel tog sig god tid til at lytte til mine frustrationer over tidligere træningserfaringer og tog det hele med i betragtningen da hun udformede programmet til mig. Jeg er særlig glad for at Isabel har en holistisk tilgang til træning, så øvrige vaner, mønstre og ens hverdag tænkes ind i træningsforløbet. Isabel gav nogle konkrete forslag til at gøre træningen til et rart og selvkærligt ritual! Det har for mig betydet at jeg for første gang i mange mange år har fundet noget træningsglæde frem - og dermed også mærker/ser resultater fordi programmet er skræddersyet til mig og min hverdag og jeg derfor får det gjort :-) KÆMPE anbefaling herfra!

Réponse de Fysisk Form
Kompetente, professionelle og engagerede personlig trænere. Det er en sand fornøjelse at træne her.

Réponse de Fysisk Form
Fysioterapi hos Fysisk Form på Lyneborggade 9, Amager, skal have min bedste anbefaling herfra. Specielt skal der lyde et stor TAK til Sally Køhlert Friedrichsen, som på blot 2-3 sessioner, fik bugt med mine nakkesmerter. Jeg havde i mange mdr. gået med smerter og stivhed i nakken og Sally satte sig grundigt ind i min situation og hjalp med nakkeøvelser. Hun er meget grundig og kompetent og altid med et stort smil, som gør man føler sig i trygge rammer. Man kan virkelig mærke hun brænder for sit arbejde. Mine varmeste anbefalinger herfra.

Kan kun anbefale fys.terapeuten Jette. Et stort tak og 5 stjerner herfra

Réponse de Fysisk Form
Efter at fået udskiftet knæ og har fået hjælp af fysisk forms fysioterapeut steen Olsen
i små 20 uger.
Som har lagt et fantastisk træningsprogram og givet en masse værktøj til at få et godt sind, humør og og knæet er super funktionel igen.
Takker mange gange.
Mvh Claus lindberg

Réponse de Fysisk Form
De er utrolige søde og rare. Man bliver altid mødt venligt. Gode hold og trænings muligheder. Der er rart at være. Det bedste sted at træne.

Réponse de Fysisk Form
J Jeg er medlem sf Fysisk Form på Amager - og har været det i fem år !- Da jeg for nogle år siden fik konstateret osteoporose, knogleskørhed, lavede en af instruktørerne i centret et træningsprogram for mig. - Forinden havde hun lavet en grundig research på Sundhedsstyrelsens hjemmeside for at finde de helt rigtige øvelser 👍👍. - Programmet fulgte jeg nogle måneder.
- Så fik jeg den ide, - at jeg vil prøve nogle nogje af de hold, som der var så mange af!
- Siden har jeg ikke fulgt mit eget program, for jeg er blevet ”bidt” af holdtræningen under Per Jensen, som både instruerer i yoga, seniorpower, pilates, stram op og dans. - .Dels er Per en inspirerende træner, men han formår også at skabe stemning på holdene, så man hygger sig under træningen - Og mange sidder og drikker kaffe/te efter træningen.
Samtidig arrangerer Per sammen med Lene Vosbein træningsture til Spanien, med yoga og pilates, hvilket jeg deltog i i september - og den bedste anbefaling er vel, at jeg er på igen til næste år.
Så tak til medarbejderne i Fysisk Form Amager, Marlene, Katrine, Yogainstruktør Pia, Per, og alle jer medarbejdere, som skaber den gode stemning, og tak til Lene og Per for en god Spanienstur - og sidst men ikke mindst tak alle mine ”holdkammerater” Pia, Bente Hjorth, Jette Mikkelsen, Marianne, Jannie, Sanne, Lonnie, Merete, Lilli, Kirsten, Gitte, Lucy og alle jer andre, der også har en stor andel i, at jeg melder mig på holdtræningen😘😘!
- Så jeg kan kun give Fysisk Form Amager den bedste anbefaling👍👍👍👍!
- Og så sætter jeg min lid til, at de hold, jeg går på, også har en god effekt på
osteoporose 🙏🏻🙏🏻🙏🏻!

Réponse de Fysisk Form
Fysisk Form Amager får topkarakter fra mig. For to år siden startede jeg på et GLAD forløb, som var virkelig godt for mig og mine dårlige knæ. Siden har jeg gået på hold hos superkompetente instruktører, der altid sørger for en god stemning. Centret er roligt, rart og ordentligt at være i, og man bliver altid mødt med et smil.

Jeg er vild med Fysisk form på Amager
Det er et sted med en hyggelig stemning, fantastisk service og masser af tilbud til holdtræning!
Vh Lilli Lohmann

Kan klart anbefale Fysisk Form
Jeg kommer i FF amager, dejligt sted,venligt og rart personale, let at få en p-plads, hvis man har brug for det, ikke overfyldt og endnu bedre dejlig hold træning (ihvertfald det jeg går på) flotte/gode lokaler
det bedste fitness center, jeg har prøvet

Réponse de Fysisk Form
En savoir plus sur les différents types d'avis.