Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtig fys. Isabel. Skønt med en person der virkelig går ind i ens smertehelvede. Og selvom jeg har henvisning- så har jeres behandlere ekstra uddannelser. Det hjælper jo os kunder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk behandling hos fysioterapeut Maja Sindberg Jørgensen fra Vesterbro afdelingen. Lyttende, dygtig og enormt effektiv, den absolut største anbefaling!

Noté 3 sur 5 étoiles

Været medlem mange år. Skønt kæde, gode fysioterapeuter, god stemning, venlig personale, gode faciliteter og generelt rent og pænt, MEN centret på Vesterbro er blevet ALT for crowded! Man kan ikk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Isabel Fenger, Fysisk Form Amager i forbindelse med piskesmæld - grundet hjernerystelse. Det har været et rigtig godt forløb, hvor jeg virkelig har følt mig mød... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre de fitness
  2. Centre de rééducation

Écrit par l'entreprise

Fysisk Form på Vesterbro, Amagerbro og Østerbro er fitness med fokus på kvalitet i en afslappet atmosfære. Her er plads til alle, der ønsker at træne individuelt eller på hold. Mulighed for professionel vejledning af engageret personale med fysioterapeutisk baggrund. Vi har patienthold samt masser af fitnesshold som yoga (Hatha, Yin, Nidra, Vinyasa m.fl.), pilates, HIIT, Stram op, Puls & Styrke, Senior power, Qi gong, Dance mix, Zumba, TRX, Core m.fl.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Det mest behagelige fitnesscenter

Det mest behagelige fitnesscenter, som jeg har oplevet. Der er lyse og rolige omgivelser, god plads og en afslappet atmosfære. Der er ikke overfyldt, og der er et godt udvalg af maskiner.

10 août 2022

Réponse de Fysisk Form

Kære Mia. Hvor er det dejligt at høre. Tusind tak for din gode anmeldelse. Det bliver vi virkelig glade for at høre. Vh. Katrin

Noté 5 sur 5 étoiles

Har været enormt glad for Fysisk Form…

Har været enormt glad for Fysisk Form siden jeg startede hos dem for nogle år siden pga. en knæoperation. Kom rigtig godt igennem min genoptræning med min fysioterapeut.

Personalet er rigtig dygtige og søde. Faciliteterne er rigtig fine, og der er altid pænt og rent.

God stemning i huset, og ingen selfiespejle😀

Måske bare være opmærksom på at kigge op, når man venter i receptionen☺️. Oplever ind i mellem, at man er så fokuseret på det man laver på skærmen, at der går lidt tid, inden man bliver bemærket. Ellers er det altid fin og effektiv hjælp man får. Og altid med et smil.

9 août 2022

Réponse de Fysisk Form

Kære Angela. Tusind tak for din gode anmeldelse. Det betyder meget for os, og det er vi virkelig glade for at høre. Tak også for det gode råd. Det er faktisk et punkt, vi prøver at huske os selv på og forbedre, som kan knibe ind imellem i en travl hverdag :) Det er godt at blive mindet om. Tusind tak for input. Vh. Katrin

Dårlige kompetencer hos personalet

8 août 2022

Réponse de Fysisk Form

Kære Nina. Da vi ikke konkret ved, hvad din anmeldelse går ud på. Så jeg kan kun svare, at vi hele tiden prøver at optimere vores centre og uddanner/efteruddanner vores personale, så vi kan yde den bedst mulige service. Vh. Katrin

Uprofessionelle

Uprofessionelle
Og spar mig for jeres dårlig forklaring om flere brokkede sig, min tlf samtale varede 4,5 minut, det er det gode ved telefoner, man kan se hvor længe man taler.
Udover det altid et personale som enten stod med hoved nede i computeren, eller de stod flere og snakkede og nogle sad oppe på bordet, ingen hej eller farvel.

Som jeg har skrevet talte jeg i min telefon 4 minutter og hvis det får en masse til at NÅ at klage, siger det rogtigt meget om manglende tolerance, og at i LYVER !men der var inklusiv personalet mange gamle sure mennesker deroppe også derfor jeg droppede hold ( gamle sure damer, som brokkede sig konstant)

2 août 2022

Kære Christa
Vi beklager, at du følte dig nødsaget til at melde dig ud. Der var flere den pågældende dag, som følte sig generet af, at du talte meget højt i din mobiltelefon. Da du undlod at tale lavere efter flere henvendelser, blev vores medarbejder i receptionen nødt til også at reagere og bede dig om ikke at tale højt. Af samme årsag har vi en mobilpolitik, så man kan få lov til at træne i ro og fred med plads til alle. Vi håber, at du bliver glad for at træne et andet sted.
Mvh. Fysisk Form

Noté 5 sur 5 étoiles

Verdens bedste og hyggeligste træningssted.

Jeg er superglad for at gå i FF Amager.
Der er hyggeligt, godt indeklima, supergod yinyoga og man føler sig rigtig velkommen , når man træder ind af døren. Personalet er altid behjælpelige og flinke med en god energi. Den får mine bedste anbefalinger .

28 juin 2022

Réponse de Fysisk Form

Kære Maria. Tusind tak for dine anbefalinger. Det betyder virkelig meget for os. Det er dejligt at blive anerkendt for god service og skønt, at du er glad for vores indeklima og holdtræning. Venlig hilsen Katrin

Noté 2 sur 5 étoiles

Personalet er meget søde og hjælpsomme…

Personalet er meget søde og hjælpsomme i Vesterbro centeret. Maskinerne er gået fra slidte til at folk kan komme til skade på dem, og når de fejlmeldes sætter de skilt på "må ikke anvendes" men næste gang er skiltet fjernet men maskinen er stadig farlig.

27 juin 2022

Hej Stefan
Tak for din anmeldelse og rosende ord om personalet. Vi er kede af din oplevelse med vores maskiner. Vi har løbende service på maskinerne og prøver så vidt muligt at få hurtig reparation ved behov. Mvh Fysisk Form

Kan helt klart anbefale…

Kan helt klart anbefale GLAD-træningsforløbet hos Fysisk Form, Vesterbro, Kbh. Det tager tid, men det hjælper. Virkelige professionelle og søde behandlere.

25 mai 2022

Kære Lene,
Tak for din fine anmeldelse.
Vi er meget glade for at høre at du har haft god effekt af vores GLAD-træningsforløb og at du oplever vores behandlere som professionelle og søde.
Det betyder meget for os.
Fysisk Form

Fysisk Form Amager.

På Fysisk Form Amager oplever jeg, de vil diktere hvor mange hold man må tilmelde sig om dagen, f.eks.ikke 2 timer stram op,dette står ikke i deres vedtægter.
Jeg har fundet et andet center.
Hilsen Sanne S.Jensen.

1 mai 2022

Réponse de Fysisk Form

Kære Sanne. Det drejer sig KUN om vores 2 x Stram op hold, som ligger i forlængelse af hinanden mandag og fredag. Man må som medlem MEGET GERNE tilmelde sig to forskellige hold i træk. Som vi har forklaret, så oprettede vi et ekstra hold i forlængelse af det første Stram op hold, fordi vi oplevede lang venteliste. Så for at flere kunne få plads, oprettede vi et ekstra lige efter. Det betyder, at vi nu kan tilbyde 40 glade medlemmer en times Stram op og ikke kun 20, som booker dobbelt timer. For netop ikke at bruge systemet og blokere for 2 bookinger i træk, så har vi blot prøvet at forklare og appellere til folks solidaritetsfølelse i stedet. Man kan altid booke sig på det første, og selvfølgelig deltage på det efterfølgende hold, når der er plads. Vi beklager ulejligheden og håber, at du bliver glad for at træne et andet sted. Venlig hilsen Katrin fra Fysisk Form

Noté 1 sur 5 étoiles

Fik ud af det blå en opkrævning

Fik ud af det blå en opkrævning.
Har ikke meldt mig ind, men set på hjemmesiden for om det var noget for mig.
Indtastede min oplysninger men aktiverede dem ikke da jeg ikke mente det ville være aktuelt for mig.
Har fundet andre og gode veje for at komme i form igen.
Så må sige ikke den gode oplevelse de beskriver. Har derudover vanskeligt ved at se på deres hjemmeside hvordan man skulle melde sig fra efter prøveperiode. En anden grund til ikke at aktivere et evt. medlemskab.

24 février 2022

Réponse de Fysisk Form

Kære Finn. Jeg beklager meget, at du har haft denne oplevelse, for vi bestræber os altid på at være ordentlige og transparente. Det er meget vigtigt for os som virksomhed. Vi har ved online-tilmeldinger gjort os umage for at beskrive ad flere steps, hvad man er i gang med. Til sidst skal man indtaste alle ens oplysninger og trykke "Til oprettelse". Vi står altid klar på telefonerne i vores åbningstid og imødekommer alle spørgsmål. Den 1. måned er gratis lige nu, og derefter koster medlemskabet 299,00 kr. pr. mdr. som vi trækker automatisk via pbs-opkrævning. Hvis man inden for 1. måned fortryder og ikke ønsker at fortsætte alligevel, så skal man blot meddele det skriftligt i sit center, og så skal vi nok sørge for, at det ikke kommer til at koste noget. Ved opsigelse af et kørende medlemskab betaler man for resterende måned + den næste, og denne måned må man selvfølgelig også gerne træne i. Vi håber, at ovenstående besvarer dine spørgsmål, og at du en dag kunne have lyst til at træne hos os. Du skal i hvert fald være meget velkommen. Venlig hilsen Katrin fra Fysisk Form Amager

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg synes nu er det på tide at skrive…

Jeg synes nu er det på tide at skrive en fra hjertet ærlig anmeldelse af Fysisk Form Amager, som jeg har været medlem af i en del år og stedet er kun blevet bedre med tiden. Jeg benytter både vægt/styrketræning både i maskiner og håndvægte, kardio træning i maskiner og cykler, samt ikke mindst holdtræningen. Holdtræningen som jeg bruger med stor glæde er blandt andet stram op konditions/koordination og styrketræning, samt
hatha og yin yoga. På holdene er der nogle meget dygtige, kompetente instruktører og lærer. Sidst men ikke mindst bliver man altid mødt af imødekommende og positivt personale i receptionen.

11 février 2022

Réponse de Fysisk Form

Kære Allan. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, og det er dejligt at høre, at du har glæde af både hold og træningscentret. Vh. Katrin fra Fysisk Form Amager

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg startede 2015 i Fysisk form på…

Jeg startede 2015 i Fysisk form på Amager og blev mødt af et fantastisk personale og et smadder hyggeligt trænings center. ,gode faciliteter med maskiner, holdtræning,badeforhold .
Centret har super dygtige og kompetente fys,og ligeså super dygtige kompetente undervisere. Jeg kommer der dagligt og det vil jeg helt sikkert blive ved med.Jeg har og vil helt sikkert anbefale Fysisk form til andre.
Derfor har jeg givet Fysisk form 5 store stjerner.
Kh Marianne Vind Lytoft

10 février 2022

Réponse de Fysisk Form

Kære Marianne. Fantastisk at høre. Det betyder meget for os, at vores medlemmer har lyst til at komme igen og igen. Tusind tak for den fine anmeldelse. Vh. Katrin fra Fysisk Form Amager

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste trænings sted jeg har prøvet

Bedste trænings sted jeg har prøvet, skøn atmosfære og god betjening.
Kan kun anbefales. Jeg er fan!

24 janvier 2022

Kære Charlotte,
Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at du har en god oplevelse af vores sted.
Vi er altid glade for anbefalinger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det bedste sted at træne

Det bedste sted at træne - god atmosfære, kompetente folk. Jeg ville aldrig drømme om at komme andre steder! Varmeste anbefaling.

24 janvier 2022

Kære Karen,
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Det er godt at høre at du du synes om vores atmosfære og personale.
Vi er altid glade for en god anbefaling :)

Dejligt sted at træne

Dejligt sted at træne, god beliggenhed og sødt og hjælpsomt personale. Jeg er ikke den store fitness-guru, og er derfor glad for at træne i Fysisk Form, hvor der er plads til alle. Får mine varmeste anbefalinger.

17 janvier 2022

Kære Charlotte,

Tusind tak for anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores center og personale.

Vi er virkelig glade for at du netop har denne oplevelse hos os, da det er præcis det vi håber på.

Kun positive oplevelser

16 janvier 2022

Kære Heidi,
Mange tak for din flotte anmeldelse. Det er vi meget glade for.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har dyrket mange former for motion i…

Har dyrket mange former for motion i Fysisk Form på Amager. Har været tilmeldt i snart 6 år og kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Fysisk Form. Kom og prøv det og se med egne øjne, hvor dejligt her er.
De beste hilsner en glad motionist
Ulla Kaja Hansen

14 janvier 2022

Kære Ulla,
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er meget glade for at høre at du får en masse god motion hos os i så mange år.

Noté 5 sur 5 étoiles

Skønt træningscenterDejligt træningscenter med god…

Dejligt træningscenter med god atmosfære og personlig betjening. Et væld af træningsmuligheder på hold med dygtigere og engagerede instruktører, der gør det nemt at fastholde de gode træningsvaner. Lykkelig for at jeg fandt edet træningscenter på Amager.

13 janvier 2022

Kære Bente,
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at du sætter pris på vores instruktører og de forskellige træningsmuligheder.
Vi siger tak for at du vil være medlem hos os.

God plads omkring maskinerne

Havde et skadesforløb med min skulder, som skulle genoptrænes. Tog 3 måneder i Fysisk Form på Østerbro. Lækre omgivelser og god plads omkring maskinerne.

12 janvier 2022

Kære Thomas,
Tak for din fine anmeldelse.
Vi er meget glade for at du synes om vores omgivelser. Det er vigtigt for os at der er god plads til træning.

Bedste oplevelse

Bedste oplevelse! Efter en lang og slidsom periode med nakkeproblemer, fik jeg anbefalet fysioterapien hos Fysisk Form fra venner, der alle havde været meget tilfredse med behandlingen. Jeg kan kun stemme i!

Allerede fra den første telefonsamtale, hvor jeg var lidt ærgerlig over ventetid (sådan vil det vel altid være, når man endelig har fået sig taget sammen;), blev jeg taget i hånden af super venlig personale, som satte mig på en afbudsliste. Allerede dagen efter blev jeg ringet op hele 3 gange, inden jeg havde mulighed for at tage telefonen angående en ny dato i samme uge. Super service fra dedikeret personale!

Efter 4-5 gange hos Lone på Vesterbro, incl. hjemmeøvelser, kom der styr på min nakke - jeg har ikke ondt længere, og kan nu sove, træne og arbejde. Fantastisk:)

Jeg har desværre ikke fået prøvet deres træningsfaciliteter, så det har jeg tilgode. Vil anbefale alle med ondt i kroppen at tage kontakt til de dygtige fysioterapeuter hos Fysisk Form.

11 janvier 2022

Kære Anja,
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er meget glade for at du fra starten af havde en god oplevelse, da det betyder meget for os at kunder/klinter har en god helhedsoplevelse.

Også tusind tak for din fine anmeldelse af vores fysioterapeut Lone.

Ikke så god

Ikke så god, dårlig betjening og ledelse.
En dag fik jeg stjålet min skjorte, og der var ingen personale.
Jeg sagde det dagen efter og de sagde bare nåh!
De virker ligeglade.

5 novembre 2021

Réponse de Fysisk Form

Kære Niels. Det beklager jeg meget at høre. Nu kan jeg se, at det er et stykke tid siden, du har skrevet, men jeg vil meget gerne være behjælpelig, hvis du henvender dig i receptionen igen. Vh. Katrin fra Fysisk Form Amager.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus