Dygtig fys. Isabel. Skønt med en person der virkelig går ind i ens smertehelvede. Og selvom jeg har henvisning- så har jeres behandlere ekstra uddannelser. Det hjælper jo os kunder.
L'entreprise a répondu
Fantastisk behandling hos fysioterapeut Maja Sindberg Jørgensen fra Vesterbro afdelingen. Lyttende, dygtig og enormt effektiv, den absolut største anbefaling!
Været medlem mange år. Skønt kæde, gode fysioterapeuter, god stemning, venlig personale, gode faciliteter og generelt rent og pænt, MEN centret på Vesterbro er blevet ALT for crowded! Man kan ikk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Isabel Fenger, Fysisk Form Amager i forbindelse med piskesmæld - grundet hjernerystelse. Det har været et rigtig godt forløb, hvor jeg virkelig har følt mig mød... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fysisk Form på Vesterbro, Amagerbro og Østerbro er fitness med fokus på kvalitet i en afslappet atmosfære. Her er plads til alle, der ønsker at træne individuelt eller på hold. Mulighed for professionel vejledning af engageret personale med fysioterapeutisk baggrund. Vi har patienthold samt masser af fitnesshold som yoga (Hatha, Yin, Nidra, Vinyasa m.fl.), pilates, HIIT, Stram op, Puls & Styrke, Senior power, Qi gong, Dance mix, Zumba, TRX, Core m.fl.
København, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Har gennem flere år oplevet en del i centeret men ignorerede det, da det lå tæt på.
Det gode:
Selve stedet er rent, pænt og roligt.
De ærgerlige ting jeg har oplevet:
- Der er konstant nye medarbejdere, tit var der intro af nye medarbejdere, og man så nye medarbejdere næsten hver gang man kom.
Man fik et indtryk af at de ikke var tilfredse og derfor blev nye konstant ansat.
Halvdelen af tiden var receptionen tom og personalets indbyrdes snak gjorde deres “byden velkommen” mildest talt sporadisk.
- En skrue stak ud af en af de gamle træsøjler i væggen, jeg henvendte mig til en medarbejder, da jeg uheldigvis rev mig og fik ødelagt træningstøj jeg var glad for.
Jeg kom ikke med nogen krav om erstatning, men forslog man fjernede den skrue da andre også kunne få ødelagt deres tøj eller komme til skade. Ingen undskyldning eller tiltag.
- Deres ventilations/udluftnings-anlæg virker ubrugeligt, der åbnes vinduer uanset vejr, så er det koldt udenfor træner man i koldt træk.
Det skrev jeg engang til dem, fik aldrig svar.
I Coronatiden - grundet personlige og helbredsmæssige problemer, bad jeg om at blive sat i bero (betalte længe uden at træne og kan først rigtigt gå i gang om en måned).
De har så åbenbart ville genetablere mit abonnement, deres mails var røget i spam.
Jeg skriver at jeg ikke ønsker genetablering og stadig ønsker bero i et par måneder (så kan jeg åbne det før hvis muligt).
De accepterede og skrev at det kostede 75,-
Det følte jeg ikke var super, men accepterer. Desværre trækker de abonnementets pris, hvilket jeg nævner.
Så skriver de at de kun trækker 75,-
Jeg sender dem et billede fra min netbank så de kan se der trækkes for et abonnement, de svarer det er sendt til PBS og de ikke kan stoppe det, desuden havde jeg 5,- tilgode som de har trukket fra (underforstået mente de jeg havde sparet 5,-) og de kan endda trække de 75,- fra.
(Hvordan kan man trække de 75,- men ikke hele beløbet? Det giver ingen mening).
Så jeg skriver at hvis de ikke kan trække hele beløbet så er jeg ikke interesseret i at fortsætte som kunde, da jeg ikke har bedt om dette, og så må de godt melde mig ud.
De vælger så den sidste løsning - at melde mig ud og fortælle jeg kan træne resten af måneden (hvilket jeg ikke fysisk er i stand til - så det er bare salt i såret).
Jeg har ikke på noget tidspunkt følt mig velkommen, men først nu jeg har følt mig decideret uvelkommen uden de overvejede hvorfor man som kunde var i bero.
Det er en super ærgerlig afslutning som jeg endda kommer til at betale unødigt for.
Kunden har her uret, dog ret til dårlig service.

Réponse de Fysisk Form
Tak til personalet på Vesterbro for jeres professionelle og empatiske hjælp, da jeg brækkende mit højre håndled og forstuvede det venstre (helt min egen fejl). I tog jer af mig, var hele tiden omkring mig, ringede til skadestuen og min nabo. I er guld værd🌟tak for jer🤗Gitte

Réponse de Fysisk Form
Jeg er dybt imponeret over det hele. Pænt og rent og lyst, gode instruktører, god service. Jeg ville give 5 stjerner, hvis det ikke var det extra gebyr for parkering. 4 gange om ugen betyder ca plus 300 kr. Så bliver det pludseligt lidt for dyrt. 😟

Réponse de Fysisk Form
Efter at have trænet min kerne, som jeg har fået vejledning af Camilla Hofman Hansen til, er jeg blevet stærkere, står bedre fast og kan overkomme flere kraftanstrengelser end tidligere. F.eks. at rejse en mast på en gammel lodsbåd og bærer en kajak hjem for vinteren.
Camilla er venlig, lyttende og omsorgsfuld. Jeg kan varmt anbefale Camillas faglighed og engagement.
Birgit Olsson 70 år

Réponse de Fysisk Form
Jeg bruger Fysisk Form specifikt i forbindelse med behandling af rectus diastase efter fødsel og kan kun give fysioterapeut Camilla Hofman Hansen mine allervarmeste anbefalinger. Hun er vildt kompetent og engageret og har en kæmpe viden om området. Hos hende er man i de bedste hænder!

Réponse de Fysisk Form
Det er igen blevet dejligt at træne. Lokalerne er rene, nye, og der er en rolig og åben stemning. Personalet er super hjælpsomme og søde. Jeg er så glad for, at I overlevede covid19🙏🏻

Réponse de Fysisk Form
Uanset hvor vi har bosat os, har vi vendt tilbage til fysisk form. Det er et center, hvor musikken ikke buldrer derud, underviserne på holdene er kompetente, og åbningstiderne er OK. Både jeg (elitesportsudøver) og min mand (generel fitness-træning) sætter enormt pris på atmosfæren og fasciliteterne hos fysisk form.
Kritik:
1 - Nogle gange, når der skal trænes nye trænere til hold/fys-studerende, skal der altså tjekkes program inden, for når man møder op til et hold, som normalt er drøn godt, er det SÅ skuffende at gå derfra tidligere, fordi programmet og undervisningen er så dårlig.
2 - Der skal simpelthen etableres toiletsædelåg på toiletterne. Det er super ulækkert og uhygiejnisk, at man bare trækker ud, og lader bakterierne flyde i luften.

Réponse de Fysisk Form
Stor ros til dette nye center her på Østerbro. I var bla. lynhurtige til at få organiseret live-træning her under corona-krisen, stort set alle jeres instruktører er til et 12-tal og man føler/følte (😥 må jo ikke komme i centret pt...) sig altid utroligt godt modtaget i receptionen

Réponse de Fysisk Form
Jeg elsker dette sted og har trænet her i mange år. Jeg føler mig tryg, afslappet og glad hver eneste gang jeg går ind af døren. Jeg bruger mest stedet til træning alene og på hold. Jeg værdsætter at musikken ikke er høj (så kan jeg høre min egen). Jeg sætter pris på jeg aldrig er blevet mødt med elevatorblikket af nogen, trods min velpolstrede krop. Jeg elsker at der er plads til alle, varmt og venligt personale og søde og rare brugere. Jeg tror helt seriøst jeg ville få en depression hvis stedet lukkede.
Fem stjerner med pil opad fra mig.
Karin W

Réponse de Fysisk Form
Et rigtig godt center med dygtige instruktører på holdene og god kundeservice. Det er helt sikkert værd at betale lidt ekstra i forhold til lavpriscentrene. Holdene er af en god størrelse og der er derfor plads til at man kan få individuel feedback undervejs. Det eneste men er at holdsalen ligger lige under træningssalen. Dette forstyrrer oplevelsen ved afspændingshold og mindfulness...

Réponse de Fysisk Form
i burde have 5 stjerner. men især de hold, hvor der er Instruktør på, halter det. Det gælder stretch and Relax og Stabilitet. her har jeg mødt instruktører, som ikke lever op til jeres almindelige faglighed og professionalitet. Ærgerligt. Er det muligt at I kan skrive navn på en instruktør bare dagen inden.

Réponse de Fysisk Form
Træner gerne hernede. Gode faciliteter og venligt personale og rigtig gode fysioterapeuter, der altid er der, når man har brug for dem.

Réponse de Fysisk Form
Egentlig ret fine træningsfaciliteter, fagligt kompetent personale - begge dele værd at foretrække over andre steder.
Når det er sagt, mener jeg at personalets adfærd er meget svingende. For det meste venligt og imødekommende, andre gange helt upassende...
Jeg har ønsket at få foretaget kropsscanninger hver 14. dag gennem 10 uger, hvilket med ydmyghed og respekt overfor personalet har været helt problemløst. En dag mødes jeg pludseligt med spørgsmålet " er der nogensinde nogen der har fortalt dig at det er spild af tid at få målt sig så ofte?". Om end der er mange indfaldsvinkler til mennesker man med sin viden vil hjælpe til "fornuft", og at denne nok ikke var den bedste metode til en positivt udviklende dialog, så troede jeg først spørgsmålet var stillet med en velment interesse i at hjælpe mig. Jeg erfarede senere i snakken at motivet med det var at sikre at personalet ikke skal spilde sin tid på mine målinger og at jeg ikke kan få taget krops-scanninger.
Uanfægtet hvad forskning eller personale i centeret måtte mene om hvad kropsmålinger har af betydning eller ej for den enkelte, er det uacceptabelt at man ikke adviserer sig klart og tydeligt ud af det (på skrift ved tilmelding i centeret, gennem de fine reklamer på væggene), men at man som kunde i stedet skal have det af vide gennem upassende, arrogant og camoufleret tiltale efter 8 uger uden problem. Jeg valgte dog at indgive en klage i håb om at høre fra ejer. I en snak med ejer blev jeg mødt positivt ift at imødekomme mit ønske, men erfarer dagen efter (fra ejer) at man alligevel ikke ønsker at imødekomme at personale bruger 30 sekunder hver 14. dag på at få taget en kropsscanning...
ØV FOR EN OPLEVELSE...
Det bedste, jeg
har gjort for mig selv. Et fantastisk træningscenter.

Réponse de Fysisk Form
Det er med en ambivalent følelse jeg anmelder fysiskform. Selve centret (Amager) er fint og de har det, der er brug for af udstyr, i hvert fald til mit behov. Omklædnings og bade forholdene er også rigtig fine, altså de fysiske rammer fungerer derfor upåklageligt.
Min utilfredshed ligger i servicen eller mangel på samme. At være serviceminded burde være en afgørende faktor i en konkurrencedygtig branche som fitness, sundhed og velvære nu engang er.
Jeg forsøgte med en klage, både skriftligt og med en mundtlig opfølgning for at gøre opmærksom på, at hjemmesidens eget udsagn om “... tager imod i receptionen ...” ikke var/er det reelle billede, da modtagelse er en mangelvare. God stemning og imødekommenhed gør det lettere at komme afsted til træning og når man investerer tid og penge i noget, så er det i min optik forventeligt at få kundeservice med i pakken. Efter 3 mdr fra klagetidspunktet kan jeg konstatere at serviceniveauet er det samme og at klagen ikke havde nogen bemærkelsesværdig effekt.
Den manglende imødekommenhed gør altså, at jeg dags dato har opsagt mit medlemskab til fordel for et sted, hvor de værdsætter medlemmerne og, hvor der er fokus på, at folk skal føle sig velkomne.
At jeg trods de gode fysiske rammer vælger at give én stjerne skyldes udelukkende at det handler om medlemmerne, for uden medlemmer eksisterede fysiskform ikke på sigt. Og de fysiske rammer forefindes efterhånden i god standart alle steder, derfor ser jeg ikke den del som noget ekstraordinært hos jer.
- Charlotte Findal

Réponse de Fysisk Form
Dejligt roligt sted med gode tilbud om boldtræning, dygtige fysioterapeuter og venligt personale i øvrigt

Réponse de Fysisk Form
Bedste fysioterapi oplevelse nogen sinde hos Julie.
Har været sat ud af spil med en knæskade i godt et år. Har af flere andre fys'er fået ukompetente meldinger om at jeg nok bare ikke skulle løbe mere når min krop ikke kunne holde til det (skal lige siges at jeg er 27 og ikke 90år ;-) )
Den sidste melding fra tidligere fys var at jeg nok kunne regne med at starte løbetræning op om 8-12 mdr..
Idag har jeg gået hos Julie i godt halvanden mdr. Og med en masse gode øvelser i bagagen har jeg nu ved Julies hjælp trænet mig op til at kunne løbe de første 5 km uden nogen form for smerter! Jeg føler jeg har fået mit løbe liv tilbage.
Fysisk form får mine bedste anbefalinger herfra til folk med knæ problemer!🙌

Réponse de Fysisk Form
High quality physiotherapeutic treatment and very well organized. I can only recommend Fysisk Form in Vesterbro. I was treated by Camilla Hofman Hansen and was very happy! Super professional aswell as caring for the person.

Réponse de Fysisk Form
Nåmen jeg vil lige bringe en service meddelelse til dig der enten overvejer at melde dig ind i et fitnesscenter, eller skifte til et andet. Vælg Fysisk Form. Giv mig 5 gode grunde, siger du. Værsgo:
1. Alle instruktører er fysioterapeuter eller studerende og er altid mega hjælpsomme og vidende.
2. Der er ingen steroide bøffer eller typer der træner til bikinifitness(og hey, kærlighed til dem, men jeg gider ikke træne sammen med dem).
3. Rare lokaler med moderat volumen på musikken.
4. Skønne hold, med den gode stemning.
5. Billig og kompetent personlig træning.
Jeg er kommet i form her efter mine graviditeter, har lært at elske styrketræning og i dag tilbagemeldte jeg mig, fordi jeg på grund af en mindre mental hjerneblødning havde meldt mig ud grundet flytning. Nu er jeg hjemme igen, efter en rædsom og meget kort afstikker til et andet center.
Tak for jer!

Réponse de Fysisk Form
En savoir plus sur les différents types d'avis.