Paid for a premium gift plus postage. Received some jewelry, which was absolute cheap rubbish!

Dołączyłam do firmy ponad 2 miesiące temu i to była najlepsza decyzja. Oczywiście żeby zarabiać pieniądze trzeba poświęcić dużo czasu na edukację, ale wszystko co wartościowe wymaga czasu. Edukatorzy... Voir plus

3,1

Moyen

Spoko miejsce do rozwoju

Spoko miejsce do rozwoju. Po zmianach w strukturze i wymianie liderów firma mocno poszła do przodu. Jest dużo narzędzi, więcej szkoleń i realne wsparcie technologiczne: AI, automatyzacje, wtyczki, wszystko pod ręką. Atmosfera na duży plus. Każdy się wspiera co też jest super. Po ok. 1,5 roku nauki traduję już praktycznie bez wskaźników i widzę u siebie duży postęp.

12 janvier 2025

Cheap tat

Did a mystery gift for couples on Wowcher. Paid £19.99 plus £5 for delivery , for a premium gift... Some of which included £500 of Harrods vouchers. I won a couples kit from Gamechangers. Honestly the most tacky cheaply made stockings, nipple clamps that look like they've been made from car jump leads with cat collar bells attached, a vibrator that looks like it would give you an STD with no English writing on it to follow instructions either. Poundland sell candles that look less cheap than the one they sent. Honestly all completely cheap junk that definitely isnt worth £25 of my money

31 décembre 2025

Avoid Scam

Bought off Wowcher. States in the description item will be revealed before purchasing and you can change if not happy. Avoid it's a complete scam no item revealed and sent cheap shit. They ignore your emails and Wowcher does nothing about it. Do not waste your money.

5 décembre 2025

Mystery advent calender scam

Complete scam had an advent calender mystery quoting top names such as Harrods etc that leads you in. I wouldn't even give it to my grandchildren to play with and no adult would wear it. Not even worth a pound total utter tat anyone selling this rubbish on their sites should be ashamed they should check the reviews the jewellery was shameful. 0/10

1 décembre 2025

Scam!

Scam!

Placed an order on wowcher and what was described was not given. Then, also had to pay £4 for delivery which was not explained before purchasing.

11 novembre 2025

ODRADZAM

Widzę, że moja opinia została usunięta jak większość innych. Ludzie nie dajcie się nabrać- osoby które piszą pozytywne opinie to zmanipulowani ludzie poprzez szkolenia z „tradingu” 😂 a raczej z gadania o mindsecie. Bądźcie ostrożni nie dajcie się wrabiac w to gowno. :)
Stracone kilkadziesiąt przez pół roku na subskrypcję. O krypto spokojnie dowiecie się z darmowych poradników. Każda naganiająca osoba zarabia na Nas- tak na mnie swego czasu też.

1 avril 2025

Scammers Scammers SCAMMERS

total scammers selling advent calendars on living social. Cheap tat jewellery from china. Sent returns labels got items back and kept the money.Living social still selling their calendars even though they know about it. Still haven't had money returned!!!!

19 septembre 2025

Lepiej mi było zanim tam dołączyłam

Każdemu odradzam. Wpędziłam się w długi przez nadzieję na lepsze życie, subskrypcja ciągle werbowanie nowych osób do brania udziału. Kompletnie ni jak ma się z tym co ci obiecują. Cieszę się że w końcu ktoś się zajął tą piramidą szkoda tylko że nie na mocniejszy rozgłos. Kiedy zaczęłam rozumieć że to oszustwo, napisałam do swojej „mentorki „ o swoich obawach i zostałam zaatakowana jak wogole śmiem tak myśleć że jak będę tak myśleć nie ma szansy na moj sukces i odrazu zapaliła mi się czerwona lampka, a jak drążyłam temat zostałam usunięta ze wszystkich grup gamechangers. Ja się nauczyłam na swoim błędzie, ty nie musisz go popełniać !

27 avril 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit