Noté 5 sur 5 étoiles

Spoko miejsce do rozwoju. Po zmianach w strukturze i wymianie liderów firma mocno poszła do przodu. Jest dużo narzędzi, więcej szkoleń i realne wsparcie technologiczne: AI, automatyzacje, wtyczki, wsz... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Widzę, że moja opinia została usunięta jak większość innych. Ludzie nie dajcie się nabrać- osoby które piszą pozytywne opinie to zmanipulowani ludzie poprzez szkolenia z „tradingu” 😂 a raczej z gada... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Paid for a premium gift plus postage. Received some jewelry, which was absolute cheap rubbish!

Noté 5 sur 5 étoiles

Dołączyłam do firmy ponad 2 miesiące temu i to była najlepsza decyzja. Oczywiście żeby zarabiać pieniądze trzeba poświęcić dużo czasu na edukację, ale wszystko co wartościowe wymaga czasu. Edukatorzy... Voir plus

3,1

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Oszustwo

Dno! LIDERZY NIE MAJĄ ŻADNEGO POJECIA I TRADINGU. ICH WIEDZA JEST ZEROWA! WIECEJ NAUCZYCIE SIE Z DARMOWYCH MATRIELÓW DOSTEPNYCH W INGERNECIE. CI LUDZIE SIE NA TYM NIE ZNAJĄ, ICH ZADANIEM JEST NACIĄGNĄC CIEBIE NA PAKIET ELITE I Z TEGO MAJĄ PIENIĄDZE. TEN PAKIET JEST WART MAX 100 ZŁ. TO OSZUSCI I NACIĄGACZE. JEZELI NIE CHCECIE WYDAC SWOICH PIENIEDZY W BLOTO TO OMIJAĆ ICH SZEROKIM ŁUKIEM

21 juin 2024

Zwykły MLM

Zwykły MLM a nie nauka o rynkach finansowych, o tym drugim nikt tam nie ma zielonego pojęcia. Za to zobaczcie jak posłusznie ludzie zrobili polecenie swoich liderów, napisania tu pozytywnych opinii (spójrzcie na daty). Nie dajcie się w to wciągnąć.

6 juin 2024

Omijajcie firmę z daleka

Omijajcie firmę z daleka, byłem kilka miesięcy i jest to typowy MLM gdzie ściągają naiwnych ludzi za horrendalną cenę pakietu ELITE, który absolutnie nie jest tego wart. Idzie się tu dorobić ale poprzez ściągnie ludzi do firmy a nie poprzez trading czy krypto gdzie nie ma tu technicznej nauki tylko sesje z "edukatorami" z zagranicy gdzie ciężko nawet o napisy po Polsku i jednym niemcem mówiącym łamaną polszczyzną. Materiały do nauki są dostępne w każdym innym miejscu bo są bardzo ogólne.
Najlepsi są liderzy którzy robią live i wmawiają ludziom, że podopieczni robią grube siano gdy tak nie jest jeśli pisze się z innymi osobami z grupy i oczywiście nie możesz narzekać bo psujesz nastawienie innych.

7 décembre 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Piramida finansowa

W skrócie: typowa piramida finansowa. Jeśli stawiasz na pracę marketingowo-networkingową, to pewnie fajna droga, natomiast jeśli myślisz o nauce giełdy, inwestowania etc, to szkoda czasu i pieniędzy. Model biznesowy typu mary-kay, Oriflame :)

1 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Oszukani są tylko Ci co przyszli by…

Oszukani są tylko Ci co przyszli by "szybko zarobić " zapominając, że to platforma edukacyjna, a nie piorąca pieniądze. Płacisz za wiedzę i edukacje. Nie za szybki zarobek. Kto liczy na takie cudy to lepiej wydać pieniądze na leczenie głowy. Już nie wspomnę, że kumulacja lotto jest piramida finansową i hazardem. Zapoznajcie się z definicją piramidy finansowej.

24 mars 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Firma godna zaufania

Uważam, że firma daje ogromne możliwości. Wiadomo, że nic samo się nie zrobi, ale jeśli podejdziemy do sprawy poważnie i w dużej mierze postawimy na edukację, to jesteśmy w stanie tutaj naprawdę dużo osiągnąć👊🏻

3 mars 2024

Uwaga

Uwaga! To oszustwo! Ordynarna piramida finansowa! Nie zarobicie tutaj nawet złamanego grosza, a włożycie setki/tysiące złotych! Prokuratura i KNF już prowadzą postępowanie w sprawie tych oszustów.

27 février 2024

OSZUSTWO

Oczywiście zwykłe oszustwo, nie dajcie sie nabrać. Piramida finansowa

21 février 2024

CAŁA PRAWDA OD GAMECHANGERS POLSKA

CAŁA PRAWDA OD GAMECHANGERS POLSKA
Przed dołączeniem byłam bardzo sceptycznie nastawiona i nie wierzyłam w to że można tak szybko osiągnąć takie rezultaty. Aktualnie działam 8 miesięcy, wyszłam z 3/4 moich długów,spełniłam marzenia, zaczęłam podróżować po świecie. Zaczynałam od zera z zerowym kapitałem na inwestycje. Dzieki odpowiedniej edukacji nauczyłam się zarządzać swoimi pieniędzmi i je pomnażać. Dodatkowo nauczyłam sie cierpliwości i dyscypliny. Serio jeśli masz zamiar słuchać ludzi z wykopu albo osób które działały z nami 1/2 miesiące i odeszli to możesz iść. Jeśli oczekujesz realnych opinii to właśnie to jest jedna z nich 🫂 życzę ci żebyś otworzyła/otworzył głowę i zaczął bo to jak bardzo może zmienić się twoje życie to sobie nie wyobrażasz 🔥

21 février 2024

Najlepsza firma wpaniali…

Najlepsza firma wpaniali ludzię,szkolenia.
Tak jak mi się zmieniło podejście do życia przez tą firmę to głowa mała jak i również do pieniędzy najlepsza decyzja w moim życiu polecam,najlepsze miejsce do rozwoju!

23 janvier 2024

Najlepsza grupa GC

Uwielbiam tą społeczność! Dołączyłam tutaj niecały miesiąc temu i już wiem, że zostanę dłużej. Mamy mnóstwo narzędzi do nauki i rozwoju (dodam, że na razie jestem na podstawowej wersji), ogromną ilość spotkań z Naszym zespołem, a także z milionerami, dodatkowo sesje z najlepszym edukatorem - Ioannisem. Chce tylko powiedzieć, że nie warto zwlekać z decyzją dołączenia do Naszej grupy, bo to jaki postęp można zrobić w miesiąc czasu to jest niewyobrażalne. Jeśli mam jakieś pytania to na odpowiedź nie muszę długo czekać. Pierwszy raz jestem w tak świetnej grupie. Polecam każdemu, można się wiele nauczyć (nawet nie umiejąc nic)!!

22 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Przede wszystkim nauczyłem się tutaj…

Przede wszystkim nauczyłem się tutaj zarządzania swoimi pieniędzmi nauczyłem się bycia przedsiębiorczym od całkowitego zera nauczyłem się wszystkiego na temat rynków finansowych czy to właśnie Forex czy krypto. Jestem niesamowicie Wdzięczny tej firmie bo wyszedłem z dołu K finansowego i poznałem wspaniałych ludzi. I zrozumiałem że tutaj każda osoba jest w stanie osiągnąć ogromny sukces tylko trzeba tego naprawdę chcieć I nie bać się zmian na lepsze

GC jest wspaniałe

Gdy dołączyła do GC zauważyłem że, ta grupa stawia mocno na zaangażowanie im bardziej angażowałem się w swój rozwój tym lepszą i dokładną pomoc od swojego lidera otrzymywałem. Cieszę się że mogę być w tak wspaniałej grupie gdzie mogę doskonalić się i budować swój biznes czerpiąc rady od doskonałych liderów.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dołączenie do firmy jest bardzo tanie

Dołączenie do firmy jest bardzo tanie, pomoc innych użytkowników jest niesamowita, każdy chce żeby Tobie się powiodło. Sami pozytywnie nastawieni ludzie. Programy edukacyjne w wielu językach, każdy znajdzie coś dla siebie.

8 juillet 2023

Wolność w wieku 20 lat

Dzięki edukacji, którą mamy na platformie po roku rzuciłem pracę na etacie.

Taki cel ustaliłem z liderem na początku mojego biznesu i teraz go spełniłem.

Najlepsze miejsce do rozwoju.
Najszybciej rozwijająca się grupa networkowo-tradingowa w Polsce.

Chcesz tworzyć coś wielkiego znanego w całej Europie.
GC to miejsce dla Ciebie

GC to niesamowita społeczność

GC to niesamowita społeczność, to jaką przekują wiedzę to jest coś niesamowitego. Dołączając co GC wiele się nauczyłam i wciąż się uczę. Mój sposób myślenia zmienił sie na lepsze 🥰

Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus