Spoko miejsce do rozwoju. Po zmianach w strukturze i wymianie liderów firma mocno poszła do przodu. Jest dużo narzędzi, więcej szkoleń i realne wsparcie technologiczne: AI, automatyzacje, wtyczki, wsz... Voir plus
Widzę, że moja opinia została usunięta jak większość innych. Ludzie nie dajcie się nabrać- osoby które piszą pozytywne opinie to zmanipulowani ludzie poprzez szkolenia z „tradingu” 😂 a raczej z gada... Voir plus
Paid for a premium gift plus postage. Received some jewelry, which was absolute cheap rubbish!
Dołączyłam do firmy ponad 2 miesiące temu i to była najlepsza decyzja. Oczywiście żeby zarabiać pieniądze trzeba poświęcić dużo czasu na edukację, ale wszystko co wartościowe wymaga czasu. Edukatorzy... Voir plus
Super społeczność świetna ekipa
Super społeczność świetna ekipa , ważne żeby dążyć do celu !!! I spełniać swoje marzenia !
Jestem w GC już ponad 2 lata
Jestem w GC już ponad 2 lata. Rozwinąłem tutaj swoje skille finansowe, mindsetowe i przedsiębiorcze. Zdecydowanie dołączyłbym poraz drugi.
Uczą prawdziwego biznesu online
Najlepsze miejsce do rozwoju
Świetny pomysł.
Jest to super sprawa, gdyż na początku nie miałam pewności czy faktycznie jest to dobry wybór. I jest to świetna okazja, gdyz gdy weszłam w ten świat to już wiem że życie moje się obróci o 180 stopni!!
Uważam
Uważam, że pieniądze wydane na naukę biznesu, są najlepiej wydanymi pieniędzmi w moim życiu. Dały mi możliwość spełnienia celów i marzeń.
Super ludzie dają kopa do działania
Super ludzie dają kopa do działania. Polecam każdemu dołączyć. GC Rodzina
Najlepsza firma
Najlepsza firma, z którą mam możliwość współpracować. Idealne miejsce do rozwoju, zdobywania nowej wiedzy. Z ręką na sercu wszystkim polecam. Jedyne czego żałuję, to że zwlekałem z dołączeniem.
Mega szkolenia
Mega szkolenia, super ludzie, jestem bardzo zadowolona, że dołączyłam!
Dzięki tym ludziom uświadomiłam sobie…
Dzięki tym ludziom uświadomiłam sobie jak wiele nie rozumiałam. Ludzie mega . Zawsze pomogą i nie ma dla nich rzeczy niemożliwych.
Pełne wsparcie od liderów
Pełne wsparcie od liderów. Pomimo że jestem na początku sądzę że to najlepsze miejsce na rozwój i dobry zarobek do życia godnie, a szkolenia prowadzone przez super ludzi dają dużo do myślenia
Jestem w GC od niemałego miesiąca,ale…
Jestem w GC od niemałego miesiąca,ale społeczność jest mega pomocna. Jest dużo szkoleń i materiałów które ciągle motywują mnie do dalszej nauki i pracy nad sobą! Polecam każdej niezdecydowanej osobie podjąć te odważna decyzję i spróbować zmienić swoje życie!
Dzięki GC zmieniam swoje życie
Dzięki GC zmieniam swoje życie, swój rozwój oraz wolność finansową. Ogromne możliwości i cudowna społeczność
Jestem w GC od 6 miesięcy
Jestem w GC od 6 miesięcy. Dużo się zmieniło od tego czasu, dużo wiedzy przyswojone, dużo nowych umiejętności. Jest to biznes, który dużo zmienił w moim życiu. Miejsce, gdzie naprawdę można się rozwijać 😁
Najlepsze miejsce do rozwoju
Najlepsze miejsce do rozwoju, do wstąpienia na drogę lepszego życia!
Tu jest siła
Tu jest siła, tu jest moc!!! Zapraszam wszystkich i każdego z osobna. Taka energia jest w tej grupie że nigdy takiej nie miałem ;) od 2 miesięcy jest moc ;)
Bardzo dobre miejsce do rozwoju i nauki…
Bardzo dobre miejsce do rozwoju i nauki biznesu, świetni ludzie, dużo wsparcia z ich strony. Mega dobra ekipa.
To miejsce zmienia Twoje życie , podejście do niego a przedewszystkim daje zarobić 💪😏
Zaczynałam biznes całkowicie zielona…
Zaczynałam biznes całkowicie zielona jeśli chodzi o rynki finansowe czy network marketing. Działam tutaj od 5 miesiecy i dziękuję sobie, że podjęłam tę decyzję. Zmiana jaka we mnie zachodzi z dnia na dzień jest nie do opisania. Polecam każdemu, kto znalazł się w „pustym” momencie swojego życia, bo uwierzcie mi, że warto!
Najlepsze miejsce do edukacji i rozwoju…
Najlepsze miejsce do edukacji i rozwoju osobistego 🔥♥️🚀
En savoir plus sur les différents types d'avis.