Jeg er blown away over Garbers kundeservice! Jeg købte et smukt ur på Garber.dk til min datter i konfirmationsgave for et år siden. For nyligt røg en af fjederstifterne af, og det viste sig, at... Voir plus
Levering på under 24 timer - det er godt nok flot. Dog koster det alligevel en stjerne, at de så ikke har haft tid til at svare på den email jeg sendte på samme tid til deres kunde´service.
Helt fantastisk oplevelse med Garber Havde bestilt de smukkeste smykker som desværre aldrig nåede frem, da DAO ikke formåede at gøre deres arbejde ordentligt. Jeg genbestilte smykkerne, og uden at j... Voir plus
Mange sindssygt smukke smykker af virkelig fin kvalitet - er meget tilfreds! Mest af alt med en nem tilgængelig og super hjælpsom kundeservice - enorm vigtig faktor for især online shopping. Sto... Voir plus
Écrit par l'entreprise
GARBER er et dansk smykkebrand med fokus på et unikt og kvalitativt design. Hos GARBER designer vi smykker med fokus på de små detaljer. Alle skal have muligheden for, at udtrykke hvem de er - her er smykker en kæmpe udtryksform. Derfor har alle vores kollektioner været i gennem en lang designproces, hvor alt er tegnet og formet i hånden. Vi forsøger efter vores bedste evne at kreere unikke og minimalistiske designs, som I kan spejle jer i og udtrykke jeres personlighed i gennem.
Rådhusstræde 4F ,1., 1466, København, Danemark
- 71965656
- kundeservice@garber.dk
- garber.dk
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg købt det til min datters 20 års…
Jeg købt det til min datters 20 års fødselsdag og hun blev mega glad for den.❤️ Uret er meget flot og passer perfekt med størrelsen. Vil helt sikkert anbefale jer til at købe det😍
Rigtig god oplevelse med reklamation af…
Rigtig god oplevelse med reklamation af wave øreringe, kan klart anbefale at handle her.
Fantastisk oplevelse at handle hos…
Fantastisk oplevelse at handle hos Garber. Fantastiske flotte smykker og god service. Hurtig levering.
Indpakning
Hvis man kunne give 0 stjerner havde jeg sku gjort det
Når man køber et ur til 1100kr så forventer jeg sku det kommer i en fin ur æske
Modtog det smidt ned i papkasse sammen med en lille pose til uret som lagde ved siden af - det er sku en ommer

Réponse de Garber
Hurtig og korrekt levering
Hurtig tilbagemelding at uret var på…
Hurtig tilbagemelding at uret var på lager igen , og så hurtig levering 👍
Hurtig levering
Rigtig god oplevelse. Godt gået Victoria og team. Ekstrem hurtig levering og gaven "faldt i super god jord"
Fem store stjerner fra mig. Bedste hilsner Christina (Emils mor)
Fantastisk kundeservice
Jeg har sjældent oplevet så god og venlig kundeservice, der ombyttede en produkt hurtigt og endda uagtet at de var i deres gode ret til ikke at ombytte, men valgte at gøre det alligevel. Det vidner om en virksomhed der vil deres kunder, og sikrer at de kommer igen - og det gør vi i hvert fald! Endnu engang tak :-)
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, flotte produkter og god og hurtig service.
Uret er rigtigt flot
Uret er rigtigt flot, den skal bruges som gave, havde troet den kom i en lille fin æske med uret i
Fra jeg bestilte produktet
Fra jeg bestilte produktet, gik der 2 dage for dem for at finde ud af det var udsolgt. Fik så et andet og fortalte det skulle bruges til gave, spurgte så om det kunne blive sendt express så det kunne nå at komme frem. Men nej der var de ligeglade med at hjælpe. Har aldrig oplevet en så langsom webshop.
Edgy Ur i guld
Fik Edgy Uret i guld i fødselsdagsgave. Min mor havde problemer med betalingen og kom til at bestille 5 ure i stedet for et. Hun skrev med det samme til kundeservice og de annulerede fire af bestillingerne og gav hende pengene tilbage med det samme. Fantastisk oplevelse og uret er smukt.
Meget hurtig service