Jeg er blown away over Garbers kundeservice! Jeg købte et smukt ur på Garber.dk til min datter i konfirmationsgave for et år siden. For nyligt røg en af fjederstifterne af, og det viste sig, at... Voir plus
Lisez les avis des autres
Levering på under 24 timer - det er godt nok flot. Dog koster det alligevel en stjerne, at de så ikke har haft tid til at svare på den email jeg sendte på samme tid til deres kunde´service.
Helt fantastisk oplevelse med Garber Havde bestilt de smukkeste smykker som desværre aldrig nåede frem, da DAO ikke formåede at gøre deres arbejde ordentligt. Jeg genbestilte smykkerne, og uden at j... Voir plus
Mange sindssygt smukke smykker af virkelig fin kvalitet - er meget tilfreds! Mest af alt med en nem tilgængelig og super hjælpsom kundeservice - enorm vigtig faktor for især online shopping. Sto... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
GARBER er et dansk smykkebrand med fokus på et unikt og kvalitativt design. Hos GARBER designer vi smykker med fokus på de små detaljer. Alle skal have muligheden for, at udtrykke hvem de er - her er smykker en kæmpe udtryksform. Derfor har alle vores kollektioner været i gennem en lang designproces, hvor alt er tegnet og formet i hånden. Vi forsøger efter vores bedste evne at kreere unikke og minimalistiske designs, som I kan spejle jer i og udtrykke jeres personlighed i gennem.
Coordonnées de contact
Rådhusstræde 4F ,1., 1466, København, Danemark
- 71965656
- kundeservice@garber.dk
- garber.dk
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Altid fine ting og hurtig levering
best experience I've ever had.
best experience I've ever had.
Fast and safe delivery.
Rigtig god kundeservice
Så sød og god kundeservice <3 nogle af mine sølv smykker er desværre blevet oxideret på en sådan måde det ikke kan reddes med sølvrens, men Julie fra Garber kundeservice har været så behjælpelig og hurtig til at svare, og lovet mig at hun vil sende nogle nye smykker min vej som kompensation herfor - det er virkelig god kundeservice <3
Guld ur
Jeg har modtaget et guld ud med grønt design. Super fint, bare meget stort. Men der var intet problem i, at få taget nogle af lænkerne af. Dog troede jeg kvaliteten var meget bedre, uret virket meget tyndt i selve lænkerne og meget skrøbeligt ift at det koster 1099kr. Lidt skuffet over man heller ikke får en æske med til uret, men blot bare en stofpose.
Leveringen var super hurtigt.
Alle burde handle smykker hos jer.
Jeg ville købe en studenter gave til min veninde, som skulle afleveres d 12 januar. Og fik derfor skubbet retur rets periode med 1 måned .
Det kalder jeg Fantastisk service. Julie fra kunde service er bare kanon sød og hjælpsom. Jeg kunne dog ikke vente med at forære hende gaven.
Jeg købte et ur, i gave til min veninde. Min veninde blev simpelhen så glad. Det var nemt at få taget led af ved guldsmeden. Virkelig smuk klassisk design ! Så flot ur! Jeg er virkelig imponeret, over at uret er flottere i virkeligheden. Hurtig levering ingen problemer med levering eller afhentning. Hvis jeg kunne give uendelig med stjerner havde jeg givet det!
Sørme i orden
Mange sindssygt smukke smykker af virkelig fin kvalitet - er meget tilfreds!
Stor ros herfra - og en varm anbefaling.
Problemer med dao - Garber fikser
Stor stor stor respekt til Garber.dk
Dao skulle levere en pakke ved mig men de fik den ikke leveret, Jeg skrev til kunde service ved dao og de sendte mig vidre til garber igen. Jeg kontaktede garber og inden for 24 timer var der afsendt et nyt ur helt gratis for daos fejl
Mega ros for jeres hurtige handlinger og gode kundeservice
Dejlig og hurtigt betjening
Dejlig og hurtigt betjening. Det bliver derfor en skøn oplevelse for mig.
Kan kun anbefale det til andre.
Virkelig god oplevelse at handle hos…
Virkelig god oplevelse at handle hos garber. Flotte smykker og ure.
Fantastisk god og hurtig kundeservice
Fantastisk god og hurtig kundeservice.
Hurtig levering og utrolig smukke smykker.
Rigtig god oplevelse.
Super god service og lyn hurtig svar…
Super god service og lyn hurtig svar vis Facebook. Jeg glæder mig meget til, at modtage mine varer.
Helt fantastisk kundeservice!
Helt fantastisk kundeservice. Hurtig forsendelse, hurtig respons på mailen og kvalitetsvare på sortimentet. Der er ikke en finger at sætte på denne virksomhed!
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Garber, hvis man er interesseret i en god handelsoplevelse, jeg kommer helt klart til at handle her igen!! :-)
Fantastisk service
Fantastisk service! Jeg havde problemer med min adresse gennem DAO så tog fat i garber garbers kundeservice. De fiksede det for mig hos dao og jeg modtog mine ringe og mit ur dagen efter. Smykkerne er så flotte og i virkelig god kvalitet! Stor anbefaling af gabrer.
Super dårlig kvalitet
Super dårlig kvalitet. Har både købt øreringe og en ring fra Garber, begge dele er gået i stykker. Selve ørestikken på øreringen knækkede efter tre ganges brug. Vil ikke anbefale nogen at købe fra Garber.

Réponse de Garber
Virkelig en god oplevelse at handle hos…
Virkelig en god oplevelse at handle hos Garber. Flotte smykker i god kvalitet og hurtig levering.
Kæmpe anbefaling af garber
Kæmpe anbefaling af garber. mine smykker og ur er at virkelig god kvalitet, hurtig levering og behaglig kundeservice.
Altid en fornøjelse at handle hos…
Altid en fornøjelse at handle hos Garber. Smykkerne er af god kvalitet, leveringen er hurtig og servicen er meget behaglig.
Vil aldrig anbefale køb fra Garber.dk
Vil aldrig anbefale køb fra Garber.dk! Prisen på smykkerne matcher på ingen måde kvaliteten. Jeg købte et par øreringe og stikken kan bøjes og er helt deform. Desuden kan man mærke gennem deres kundeservice det eneste de tænker på er penge og ikke service!

Réponse de Garber
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.