garnius.se Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Bästa garnaffären online för hemleverans Beställde garner från Garnius och när jag tittade i PostNord appen så var mitt paket på väg till serviceställe.Kontaktade Garnius och genast fick jag svaret a... Voir plus

Jag beställde garn till en tröja men när jag fick min beställning saknades ett nystan. Jag tog tog kontakt med kundtjänst via deras hemsida, fyllde i ett formulär om vad som levererats och vad som sa... Voir plus

Beställde ett 10- erbjudande Multipopkorn till mycket bra pris. Har alltid varit nöjd med garn från Garnius. Men efter att jag stickat 2 nystan upptäckte jag med nästa nystan att garnet var mycket... Voir plus

Jag beställde garn till 2 jumprar i april. Fick pkt o började sticka. Beställde enligt mönster men nu när jag nästan är klar räcker inte garnet i grundfärgen. Får däremot 3 nystan över i mönsterfärg!... Voir plus

1. Magasin de tricot
  2. aussi dans
  3. Magasin d'articles de loisirs

SVERIGES STORA GARNBUTIK ONLINE 🧡 Upptäck vårt stora utbud av garn och stickatillbehör på Garnius.se! 🌟 Låga priser 🌟 Stort urvalg 🌟 Snabb leverans

Bien

TrustScore 4 sur 5

223 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vad är stickningskit

Vad är stickningskit, fick bara garnnystan ? Är det det som kallas kit. Bättre att skriva garnnystan istället. Står det kit tror man att det är mer än bara garnnystan som t.ex sticknålar och beskrivning.
Lennart

29 mai 2023
Avis spontané

Jag är mycket nöjd med allt

Jag är mycket nöjd med allt! Snabba leveranser, bra priser och bra support när jag mailat frågor. Jag har köpt bl.a. rundstickor, massor av garner (favorit är silke-kidmohair) och en hel del tillbehör.

9 mai 2023

Rekommenderar inte Garnius

Rekommenderar inte att handla av garnius.se

Färgerna på hemsidan stämmer inte överens med verkligheten….
VÄLDIGT svårt att få tag på kundtjänst och när de väl svarar är det otrevligt och inte alls tillmötesgående. Jag har försökt få en retur kod i 2 veckor och snart får jag inte skicka tillbaka garnet…

Håller med en recension längre ner, galet bra priser men det är inte värt det tanke på helhetsupplevelsen av företaget

11 avril 2023
Avis spontané

Levererades till fel ställe…

Levererades till fel ställe (visserligen Bring) men jag fick ingen kontakt, mailade garnius på onsdag (deras telefoner var avstänga) jag behövde garnet så jag fick åka 2x5 mil på söndagen och hämtade det. Hade jag fått kontakt på onsdagen med dem så hade det löst sig förra veckan. Dessutom hade jag betalat extra men när de har så långa svarstider så hjälper det inte. De skyllde allt på Bring. Jag har tidigare varit jättenöjd med garnius men nu vågar jag inte handla där mer.

20 mars 2023

Meningsløst !

Meningsløst !
D. 10.3.23 bestiller jeg garn - d. 13.3.23 ser jeg samme garn til halv pris og har endnu ikke modtaget de bestilte garn - kontakter kundeservice ifht. prisgaranti - dette kan de desværre ikke imødekomme, da fristen på 3 dage ikke er overholdt (1. dag tæller 1) - selv om jeg oplyser, at jeg vil returnere og bestille på ny, da jeg ikke vil betale dobbelt pris - KS fastholder, at sådan er deres politik og sådan må det være, selvom jeg et par gange spørger til en anden løsning - uden tanke for ressourcer og miljø - det må kunne gøres bedre.

14 mars 2023
Avis spontané

Dålig butik och dålig service

Dålig butik och dålig service.

Hade inte varorna i lager även om det sto så. Stelt ordersystem och lång svarstid på frågor. Sura svar som inte hjälpte. Kommer inte handla igen även om kampanjpriserna var oslagbara. Stödjer hellre min lokala garnaffär framöver

5 mars 2023

not a satisfied

I’m absolute not a satisfied customer! More than a week ago I ordered. When I got the confirmation (email), I realized that it would be delivered to a shop more than 30 km from my house. I wrote a mail to Garnius. The answer (in Norwegian) came more than a week after the order. I had no choice to drive the 30 kilometers x2.
No apologies nothing!!!

1 mars 2023
Avis spontané

Smyger in avgifter i totalbeloppet

Skulle just beställa från hemsidan. Tog inte så många produkter så märkte lätt att slutbeloppet i kassan inte stämde. Visade sig efter en del sökande att de lagt på 30 kr i avgift för "prioriterat paket" eller vad de nu kallar det. Det var inte valbart, bara insmuget i totalbeloppet. Så fult.

17 février 2023
Avis spontané

Köpte mönster till en tröja samt garn…

Köpte mönster till en tröja samt garn och stickor som rekommenderat,
Såg tidigt att garnet inte kommer att räcka.. beställde 2 till(det kan ju fela på stckfastheten)
Men det räckte inte heller saknas ett nystan.
Har haft mailkontakt med kundtjänst, som ställer frågor som framgår i mitt mail sedan går det veckor igen.
Så missnöjd, har en ofärdig tröja och har helt tappat inspirationen.
Hur är det möjligt att ha så dålig kundservice på ett tillsynes seriöst företag 🤬

15 février 2023

Går inte att ringa dom

Går inte att ringa dom! Har mailat o förklarat problemet (dom har skickat fel antal nystan) det tar tydligen flera veckor innan dom svarar... Jag börjar tröttna nu!

6 février 2023
Avis spontané

Beställde en rundsticka på 4,5 mm fick…

Beställde en rundsticka på 4,5 mm fick en på 15 mm. Försökt ringa men pga lite personal ska man Maila. Har nu mailat 4ggr utan att fått svar. Fick bara ett nr som jag ska ange vid kontakt och att dom ska kontakta mig inom 48 timmar. Har nu gått 7 dagar utan återkoppling. Nej det blir ingen mer handling där.

19 janvier 2023
Avis spontané

Jag har köpt garn för 744:- och ni har…

Jag har köpt garn för 744:- och ni har glömt att maila mig mönster. Jag har mailat er 4 gånger och inte fått något svar. Jag vill börja sticka men det går inte. Har handlat av er tidigare och det har inte varit några problem. Men nu är jag riktigt irriterad.
Bodil

26 janvier 2023