Eneste ankepunkt var at varen ikke blev leveret i vores reception, som beskrevet på ordren, men på vores lager og uden mit navn som att. hvorfor det var nogle udfordringer med at finde ud af, hvem køb... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har købt maxima mm22 kødhakker og da jeg havde set den billigere på nettet ringede jeg til Jakob og inden samtalen var slut havde jeg fået den væsentligt billigere end den i forvejen rimelige... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi vil takke for en god service mht. bestilling af 4 køleskabe til Bar og butik. Vi var lidt i tidskneb, og fik endda lidt rabat oveni :-) Hurtig levering, samt en meget hjælpsom vognmand, der leve... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har haft flere positive erfaringer med Gastro Danmark. De leverer både fremragende service og produkter af høj kvalitet. En af de ting, der virkelig adskiller dem, er, at de altid holder deres aft... Voir plus

1. Magasin de fournitures pour restaurant
  2. Réfrigération commerciale
  3. Fournisseur de réfrigérateurs commerciaux
  4. Entreprise de conception industrielle

Écrit par l'entreprise

Gastro Danmark er en dansk leverandør af professionelt køkkenudstyr til restauranter caféer kantiner hoteller og andre travle køkkener. Hos os finder du de vigtigste produktgrupper samlet ét sted inden for køl og frys opvask maskiner og tilbehør så du hurtigt kan vælge det udstyr der passer til din hverdag. Vi har eget lager i Danmark og mange varer kan leveres hurtigt. Du kan også vælge afhentning i Ishøj. Det giver dig både fleksibilitet og tryghed når du handler hos os. Vi tilbyder betaling med kort mobilpay bankoverførsel EAN faktura og leasing så det er enkelt at handle uanset om du driver et mindre eller større køkken. Hos Gastro Danmark lægger vi vægt på ærlighed klare aftaler og personlig service. Vi fokuserer på robuste løsninger der kan holde til den daglige drift så du kan koncentrere dig om gæsterne og få hverdagen i køkkenet til at fungere.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Ualmindelig flot service fra Gastro

Ualmindelig flot service fra Gastro Danmark. Da Postnord ikke magtede deres opgave, leverede Gastro et bedre produkt end det bestilte indenfor et døgn, uden ekstra-udgifter.

22 mai 2024

Kære Kasper

Vi sætter stor pris på at du haft en god oplevelse med os.

Du er altid velkommen til at besøge eller kontakte os, hvis det skulle være til en næste gang.

Fantastisk service og produkter

Jeg efterspurgte på leje af 6 køletønder bare få dage før jeg skulle bruge dem. Jeg oplevede exceptionel service, og fik lynhurtigt svar fra GastroDanmark om, at de på trods af begrænset tid gerne ville hjælpe mig. De leverede og afhentede på de tidspunkter jeg ønskede mig, og hjalp mig med at placere de lejede produkter på bestemte lokationer på trods af at vejen var lang og besværlig.
Derudover var produktet i fineste stand - ligesom jeg også kender fra den forrige leje fra GastroDanmark.
Jeg kal varmt anbefale leje hos GastroDanmark - for både produkter, service og pris!

15 mai 2024

Kære Alberte

Gastro Danmark Teamet

Havde akut brug for en ny Friture

Havde akut brug for en ny Friture, Jakob viste sig at have et udvidet service gen og sørgede for at finde en model til omgående levering, som kom igår.
At prisen samtidigt var rimelig gjorde oplevelsen endnu bedre. - Tak for god betjening

21 mai 2024

Kære Peter

Hurtig levering

Rimelig hurtig levering, godt produkt til en fordelagtig pris!

12 mai 2024

Kære Julie

Gastro Danmark Teamet

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering, handler gerne her igen

18 mai 2024

Klar anbefaling

15 mai 2024

Kære August

Gastro Danmark Teamet

God service vores fryser blev direkte…

God service vores fryser blev direkte til vores garage.

14 mai 2024

Kære Steen

Gastro Danmark Teamet

Super god service og virkeligt nemt st…

Super god service og virkeligt nemt st handle hos jer 💪🏻💪🏻
En sikker vinder

16 mai 2024

Kære Jørgen

God handel

God handel, og hurtig levering til tiden, uden problemer.

mvh.
Brian Jønsson

17 mai 2024

Kære Brian

Rigtig forståelig og professionel

Rigtig forståelig og professionel
Er stor fan af, at en aftale blev overholdt på alle punkter, vigtigst af alt på både pris og tid også :)

7 mai 2024

Kære Ugur

Gastro Danmark Teamet

Hurtig ombytning af defekt vare.

Modtog desværre varen defekt, men efter korrespondance med Gastro Danmark om problemet, kom de med en ny varer, også selvom vi ikke kunne fremskaffe kvitteringen. Det er da GOD SERVICE!

Mvh
Morten - Hos Nielsen

8 mai 2024

Kære Maria

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.
Varen indfrier forventningerne.
Kan kun anbefale at handle hos Gastrodanmark.dk
Mvh Lene Frederiksen

25 avril 2024

Kære Lene

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering

23 avril 2024

Kære Susie

Maxima blender

Produktet er modtaget i dag 1 uge efter bestilling og lever op til forventningerne.
Sasia Andersen, Danmark

24 avril 2024

Kære Helle

Gastro Danmark Teamet

Hurtig levering og gode vare

Endnu engang har jeg bestilt vare fra jer, og er kun fuld ud tilfreds. :)

Hurtig levering og kvalitet vare.

Ordre #71401

22 avril 2024

Kære René

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Bestilte en mandag aften og varen kom onsdag morgen. Dejligt, dog modtog jeg først en orderafsendelse om torsdagen. Men det betyder ikke noget når varen kom før den oplyste levering i info.

17 avril 2024

Kære Bettina

Gastro Danmark Teamet

Super hurtig respons og levering…

Super hurtig respons og levering direkte som lovet
Mange tak vender gerne tilbage.

10 avril 2024

Kære Tommy

Gastro Danmark Teamet

Fik leveret en paninigrill som desværre…

Fik leveret en paninigrill som desværre var defekt i varmelegemet. Fik en super service med god dialog og en ny er på vej😊 virkelig god og hurtig service

11 avril 2024

Kære Ketil

Hurtig levering

Super hurtig levering. Bestilte onsdag middag og torsdag formiddag blev mit fryseskab leveret. Varme anbefalinger herfra

18 mars 2024

Kære Nina

Gastro Danmark Teamet

God professionel sparring og meget…

God professionel sparring og meget hurtig ekspedering samt levering.

Det var strengt nødvendigt i vores situation, så tak for det 😉

14 mars 2024

Kære Jesper