Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

5 stjerner herfra 🌟 Jeg lagde en ret stor ordre, og desværre viste det sig, at et af de produkter, jeg havde bestilt, alligevel ikke var på lager. Jeg blev dog kontaktet af den sødeste Alexandr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god kvalitet og super flot børnetøj. Derudover helt fantastisk service, da pakken på grund af min egen fejloplysning af adresse blev leveret til forkert pakkeshop i anden ende af landet, kom... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er modtager af nyhedsbreve fra gavn studie. Der så jeg den jakke som jeg købte. Allerede kort efter mit køb fik jeg positiv respons. 3 dage efter købet, kunne jeg hente min jakke, lokalt. Jak... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

ALT ved dette køb gjorde det til en virkelig god oplevelse at købe et Gavn-suit. Lige fra deres indledende kommunikation med mig på Instagram, til modtagelsen af suitet hvori der medfølger en P... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour enfants

Écrit par l'entreprise

GAVN er et dansk børnetøjsbrand som skaber tidløst børnetøj med fokus på kvalitet, æstetik og gennemtænkte detaljer. Inspireret af den skandinaviske designtradition designer vi kollektioner, der føles relevante i dag og smukke i mange år frem.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,6

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Meget meget fin jakle

Meget meget fin jakle, som jeg købte til min datter i fødselsdagsgave - hun blev superglad for den. Fik den hurtigt leveret efter bestilling

9 octobre 2024

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice!
Jeg havde bestilt en jakke, som de ved nærmere eftersyn ikke kunne sælge pga pletter på stoffet. De var super søde til at guide mig og finde en ny jakke, der mindede om den jeg først havde valgt.
De jakker jeg har købt er så flotte. Jeg kan varmt anbefale at handle hos Gavn.

9 septembre 2024

Genialt koncept ♻️

Meget god oplevelse med et fint håndskrevet kort, om hvor jakken kommer fra, og hvem der har syet den om. Ja og så er jakken helt perfekt. Jeg er vild med Jeres koncept.

24 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er modtager af nyhedsbreve fra gavn…

Allerede kort efter mit køb fik jeg positiv respons.
3 dage efter købet, kunne jeg hente min jakke, lokalt.
Jakken svarede til mine forventninger til fulde.
Jeg får bestemt meget fornøjelse af jakken, da den er anvendelig til mange ting.

13 mai 2024

Fantastisk

Hurtig levering, velsiddende og nemt at vælge ud fra de konkrete mål der er opgivet på hjemmesiden. Fed ide at upcyckle. Men det skønneste var det håndskrevne kort fra jer ❤️

7 avril 2024

Fantastisk oplevelse!!!

Fantastisk oplevelse!!!

Jeg bestilte et jakkesæt indefra hjemmesiden og var jo naturligvis i tvivl om jeg kunne passe det.
Det var det smukkeste jakkesæt, som sad præcis som det skal. Ud over det, var det medsendt det fineste personlige kort, med jakkesættets historie.
Jeg kommer helt sikkert til at købe mere tøj fra Gavn Studio. TAK

7 mars 2024
Avis spontané

FANTASTISK oplevelse

Lige fra deres indledende kommunikation med mig på Instagram, til modtagelsen af suitet hvori der medfølger en PERSONLIG håndskrevet besked. Her står der blandt andet hvor sættet er fundet henne.
Derudover passer det virkelig bare godt, OG de har medsendt et lille slips der passer til i farven.

I sættet har de sat deres eget mærke, MEN de også været tro mod originalen og bibeholdt mærkets originale mærke indeni jakken.

Det er helt klart ikke sidste gang, jeg har købt noget hos Gavn Studio.

27 février 2024
Avis spontané
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk suit, fantastisk idé, fantastisk service

Først og fremmest fantastisk suit jeg har købt mig hos Gavn - med en historie som kvinderne bag Gavn håndskrev til mig på et kort der fulgte med. Suitet passede perfekt ud fra de angivne mål! Derudover er det jo bare en fantastisk idé og jeg fik fantastisk support da jeg skrev, modtog min pakke hurtigt og ja! Jeg ville gerne give flere men der findes kun 5 stjerner her! Mvh Mette Kbh V

13 février 2024

Godt håndværk

Godt håndværk og fantastisk koncept. Mit næste jakkesæt eller blazer bliver også købt hos GAVN.

8 février 2024

Fantastisk kvalitet

Har bestilt 2 jakkesæt igennem Gavn - og må sige begge to er fantastiske. Målene på siden er gode pejlemærker efter ens egen størrelse.
Kvaliteten er i top og leveringen skete indenfor 3 hverdage - har intet negatisk at sige om deres produkt eller service.

21 janvier 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus