Gelblasters Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har købt en Gel Blaster MP5A – Spacy Edition. Når jeg prøver at affyre den, skyder den ikke noget ud, heller ikke når jeg holder og røster den som der står i manualen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kanon hjemme side priser er fornuftige fik det jeg hade bestilt og tiden fra min bestilling til jeg hade vare var okay mine vare kom sikkert frem tusind tusind tak 👍🏻🤪Både til jer og til Dao som... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har lavet mange køb, men aldrig et hvor kundeservicen var på dette niveau. Lettere panisk på jagt efter gave til knægten og lettere presset på tid ydede Gelblaster stort set livreddende førstehjæl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte Gel Blaster AK - Mini til min søn og han elsker den. Virkelig hurtig levering og rigtig god Service. Pakken var godt pakket ind ved leveringen i bobleplast og i en ekstra kasse. Så... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles d'airsoft

Écrit par l'entreprise

Vi er en førende leverandør af gel blasters i Danmark. Vores mission er at give vores kunder den bedste oplevelse med vores produkter, og vi er stolte af at tilbyde den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi stræber efter at levere en førsteklasses kundeservice og har et dedikeret kundesupport team, der er altid klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller problemer, som vores kunder måtte have. Vi ønsker at sikre, at hver kunde får den bedste oplevelse med vores produkter og tjenester. Derfor er vi taknemmelige for alle de positive anmeldelser og feedback, vi har modtaget fra vores tilfredse kunder på Trustpilot. Vi er stolte af vores virksomhed og produkter, og vi ser frem til at fortsætte med at levere den bedste kvalitet og service til vores kunder.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hej gelblarsters

Har lige været i kontakt med gelblasters.dk .og har fået en god forklaring fra en ny ejer . For den lidt uheldige hændelse vedrørende min ordre . Det er på plads nu tak.og forhåbentlig på gensyn

19 décembre 2023

Køb IKKE her

Køb IKKE her, de svare ikke trods 3 henvendelser, hver gang autosvar retur, det er ikke til at finde et telefon nr. Gelblasters eksisterer heller ikke i virksomhedsregisteret mere, de har den 8/1-24 skiftet navn, så det er helt umuligt. Vi har købt julegave, som var defekt...nu må vi købe en til hos en anden forhandler :(

15 décembre 2023

God service !

Så må jeg også lave anmeldelse om, efter ejerskifte…
Så blev der sendt to nye + ekstra kugler. Det var rigtig god service. Mine børn blev rigtig glade.

28 janvier 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Tvivlsom kvalitet

Update 17/2-24:
Vi fik to nye gelblasters og nu efter de har leget med dem to gange så virker den ene ikke igen. Er allerede i dialog med kundeservice..

--‐---------------------------------
Mine drenge fik to gelblasters I julegave, den ene gik i stykker efter en time, den anden gik i stykker efter en måned med moderat leg.

Firmaet er overtaget af en ny, som så har givet mig to nye våben. Så håber jeg de holder bedre.

Noté 1 sur 5 étoiles

Er kundeservice gået under jorden?

Vi er desværre i samme situation som mange andre, der har købt julegaver. 2 stk Gelblasters som begge var defekte, straks de blev pakket ud 24/12. Vi fik også en mail, om at Gelblasters desværre først var retur på kontoret 15/1/24, men det lader heller ikke til at være tilfældet. Simpelthen under al kritik og en masse skuffede børn rundt omkring :-(

26 janvier 2024

Ny ejer - Ny kundeservice

Efter at have været i kontakt med den nye ejer har vi nu modtaget et nyt produkt. God oplevelse, og præcis den kundeservice jeg forventede da jeg først skrev for over fem uger siden. Hvis det standarden fremover, anbefaler jeg gerne Gelblasters.dk

26 janvier 2024

Ny ejer - ny oplevelse

1/2-24
Kontaktet af ny ejer. Jeg har modtaget en ombytning af varen. Alt i alt en hurtig håndtering og en anbefaling herfra.

Fuldstændig urimeligt at have kun en mail som kontaktflade til virksomheden.
En defekt julegave, kontakt 25 december. Vi skriver 24 januar, og efter 2 mails. Fortsat INTET svar fra dem.

Det må ombudsmanden snart klare

Noté 4 sur 5 étoiles

Købte mellem jul og nytår to…

Super god service af ny ejer, at ringe op på en søndag og få klarhed over den dårlige service som tidligere ejer har leveret.

Nye våben er på vej og når de er kommet og virker, så kommer der en stjerne mere.

15 janvier 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Reklamation ignoreres

Købte en gel blaster pistol i starten af november der ikke virkede.
Startede godt med venlig svar og ønske om at man skal sende video af fejlen. Herefter ønskede de at jeg sendte retur til dem, men da det var gjort stoppede al kommunikation fra dem. Rasmus svarer ikke på telefon og alle e-mails bliver blot besvaret med en auto mail om at de har travlt eller er på ferie og vender tilbage snarest.
Helt useriøs måde at drive sin forretning på.
Min søns ven købte iøvrigt samme pistol der heller ikke virkde så deres produkter virker generelt til at være dårlig kvalitet.

Opdatering 3/2-24: Efter denne anmeldelse blev jeg kontaktet af Gelblaster’s nye ejer der beklagede og sendte en ny pistol.

23 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Har forsøgt at få kontakt til jer i en…

Har forsøgt at få kontakt til jer i en uge, men uden held. Min søn har fået en defekt gelblaster i fødselsdagsgave, virkelig dårligt stil at i ikke besvare jeres mails og jeg har en meget trist søn der ikke kan bruge sin fødselsdagsgave!

13 janvier 2024

God kundeservice

Min søn fik desværre en defekt pistol i julegave.. kontaktede firmaet og fil udbedt fejlen uden problemer..
Kan varmt anbefale dem..

24 décembre 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Ikke engang 1 stjerne burde i have.

Opdatering 05-02-2024.
Jeg bliver kontaktet af den nye ejer af siden Onsdag d. 03.01.2024
der fremsendes 2 stk. pistoler som erstatning for de 2 der gik i stykker derfor ændre jeg selvfølgelig min anmeldelse og giver de ekstra stjerner som den nye ejer har fortjent.

(Ikke engang 1 stjerne burde i have.
Ingen mulighed for reklamation af de nu 2 defekte gelblasters min søn har købt, de er brugt i 10 dage og begge er defekte, vores eneste mulighed for at kontante jer er pr mail, denne har der været autosvar på siden 26.12-2023 da i holder “ferie” iflg. Jeres Auto svar t.o.m 15-01-2024. Men ej heller herefter er det muligt at få fat i jer via denne mailadresse, magen til inkompetent kundeservice skal man lede længe efter. Penge ud af vinduet. Håber ikke andre får den idé at benytte jeres webshop selvom jeg desværre tror i betjener denne flittigt i denne tid på trods af de mange reklamationer der venter i jeres mail indbakke, man burde sætte 100kr på at i drejer nøglen når jeres lager er tømt for de sidste gelblsters i har hjemme.)

19 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg købte en gelblaster til min søn i…

Jeg købte en gelblaster til min søn i julegave. Fin levering. Våbnet går i stykker første gang han skyder med det. Jeg har gentagne gange kontaktet firmaet på mail vedr. reklamation, men aldrig hørt tilbage fra dem trods de skriver, at de svarer indenfor 24 timer.

19 janvier 2024

I snyder jeres kunder!

I snyder jeres kunder!
Jeg vil råde ALLE til at IKKE handle hos jer.
Vi har i november købt 2 gelblasters hos jer til 1200kr, den ene virker overhovedet ikke, nr 2 gevær virker on and off.

Vi sender den ene retur og afventer i betaler os 500kr retur.

Sendt med DAO,i har afhentet pakken kan vi se ved DAO, men nu 2 mdr efter har vi stadig ikke modtaget penge fra jer.

Efter mange forsøg på kontakt med jer, fortsætter i uden at svare os.

I er nu politianmeldt.

3 novembre 2023

Meget dårlig oplevelse

Har nu skrevet til dem siden december men ingen ring hørt har en defekt blaster som ikke virker den skyder ikke kugler også larmer den ekstrem meget har sendt mange mails men intet svar fået virkelig dårlig oplevede det var en julegave til min mand

Bedst i test pistol

Hey købte jeres bedst i test gelblaster pistol med lygte og infrarød sigte.
Jeg var meget overrasket over at den skyder så hurtigt jeg ville sige 6-8 skud i sek. men rækkevidden er ikke fantastisk den skyder Max 15 meter og så er der også det at jeres kugler på jemmesiden ikke passer sååå godt i pistolen
Overall ville jeg anbefale denne hjemmeside som min go-too gelblaster forhandler

3 janvier 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus