Heb nagenoeg dezelfde klacht als John Hollister die op 4 mei een review heeft geschreven. Buiten dat Geldmaat op hun antwoord niet in gaat op de miserabele werking én - kwaliteit van hun kleingeld au... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bij een geldautomaat probeerde ik 500 euro op te nemen, maar op het scherm verscheen de melding dat de transactie niet kon worden uitgevoerd. Ik weet niet waarom, misschien omdat ik biljetten van 50 e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Waardeloos niet al hun apparaten kunnen hetzelfde, loop je daar met je contanten kun je ze nergens kwijt en zeker niet bij Appie Heijn. Bedankt ! Ook de banken die dit hebben veroorzaakt door uitbe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dan ga je geld tanken, zitten er alleen nog maar tientjes in. Ga je een andere keer, is hij weer buiten werking. En vandaag stond er: tweeduidend euro kan je opnemen. Dus ik probeer twaalfhonderd. Gaa... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Geldmaat zorgt ervoor dat contant geld in Nederland beschikbaar en bereikbaar blijft voor wie het wil of moet gebruiken. Daarbij hebben we extra aandacht voor mensen in een kwetsbare positie. Geldmaat heeft in Nederland automaten voor het opnemen en storten van biljetten, en het opnemen en het storten van munten. Ook zijn er automaten voor het zakelijk afstorten van biljetten. Pashouders van vrijwel elke bank in Nederland en wereldwijd kunnen eurobiljetten bij de automaten opnemen. Het storten van biljetten en munten is mogelijk als de bank van de klant dat aanbiedt.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- 088 22 74 100
- geldmaat.nl
A répondu à 30 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ik vind helemaal mooi
Prima beschikbaarheid van geldautomaten en de gewenste biljetten zijn vrijwel altijd aanwezig. Niets mis mee.
Wanneer grijpt de overheid nu eens in…
Wanneer grijpt de overheid nu eens in om deze essentiële voorziening voor betalingsverkeer die op deze wijze wordt ondermijnd in eigen hand te nemen c.q. deze wanprestatie te bestraffen. Voor de zoveelste keer weer een automaat die niet werkt en dit is al jaren aan de gang!
4.000 euro ingeslikt
3 weken geleden 4.000 euro gestort, maar de automaat heeft het geld ingeslikt en nooit op de rekening gezet. Inmiddels ook al 3 weken bezig om dit op te lossen met de medewerkers van geldmaat, maar zij geven alleen maar loze beloftes.
Verder zijn de stortingkosten belachelijk aangezien geldmaat zelf bevestigd dat alles geautomatiseerd is..
Dus geldmaat, wanneer lossen jullie dit op en word het geld op mijn rekening gezet?

Réponse de Geldmaat
In een regio van 3 dorpen nog maar 1…
In een regio van 3 dorpen nog maar 1 pinautomaat die meestal storing aangeeft. Echt top hoor.
Contante storing gedaan op 08-01-2026…
Contante storing gedaan op 08-01-2026 om 16:57 Automaat valt op storing. Geld is niet bijgeschreven. Contact opgenomen met geldmaat. Deze verwijzen je weer door naar de ING. Deze gaan een onderzoek starten. Inmiddels is het 26-01-2026 en nog steeds geen geld.
Ik vind dit echt buiten proportie en niet kunnen. Dit geld was benodigd voor mij vakantie en nu is het helaas het kan tot 30 dagen duren.
Dat zou toch niet moeten kunnen zoiets
Ik heb 122.02 gestort in een…
Ik heb 122.02 gestort in een stortapparaat en krijg 96,92 terug. Ofwel ruim 25 euro te weinig. Klacht ingediend en na 5 weken schrijven ze dat ze geen verschil hebben. ??????
Inmiddels aangifte gedaan bij politie van diefstal/verduistering.
Weest gewaarschuwd! Eens maar nooit meer.
Storten in Bergen op Zoom voor de…
Storten in Bergen op Zoom voor de zoveelste keer niet mogelijk.. geldmaat is waardeloos en houdt zich niet aan de afspraken.

Réponse de Geldmaat
Ik heb €193,10 in de automaat gedaan…
Ik heb €193,10 in de automaat gedaan wat ik 3 keer heb geteld dus weet het zeker, de automaat zei dat ik €190,30 er in heb gedaan en dat klopt niet

Wordt steeds maffer
Jarenlang geen werkende pinautomaten. Nu hebben we sinds kort op 1 locatie 9 automaten. Van het ene uiterste...
Ik pin 800 euro. Ik krijg 40 biljetten van 20 zonder waarschuwing. 1 ster is veel te veel

Réponse de Geldmaat
Spijtig dat de Nederlandse banken deze…
Spijtig dat de Nederlandse banken deze partij hebben aangewezen om de automaten te faciliteren.
Deze machines zijn onveilig en stimuleren daarmee dat mensen geen contant geld meer durven op te nemen, maar wellicht is dat ook het doel.
Je privacy beschermen is bijna onmogelijk, iedereen kan meekijken op het scherm en de pincode intikken is ook voor iedereen te zien.
Automaten zouden in de muur moeten zitten net zoals vroeger en niet half eruit hangen.
Kortom, waardeloze partij maar dat zal wel het doel zijn, mensen durven niet meer te pinnen dus weg contant geld.
En als je er iets over zegt gaan ze er niet inhoudelijk op in maar verschuilen ze zich achter een "wij voldoen aan de strengste veiligheidseisen". Ja en wie stelt die op? Zij zelf zeker.
Ieder normaal mens die moet pinnen bij zo'n automaat ziet de tekortkomingen.
Kosten geld opnemen bij Geldmaat met…
Kosten geld opnemen bij Geldmaat met buitenlandse kaart 4euro per transactie!
absurd
Geld storten is een regelrechte ramp
Geld storten is een regelrechte ramp. Hier in Zuid Limburg zijn de "beschikbare "machines vaker buiten dan in gebruik. En dat duurt soms meer dan een week totdat we weer mogen genieten van Geldmaat. Zeker als er "fijne" feestdagen zijn is het gewoonweg zoeken in een hooiberg om een nogwerkende machine te vinden maar nogmaals ook zonder een "feestdag"is het gewoonweg k.t. Dat banken met deze prutsers blijven doormodderen zegt ook genoeg over die oh zo met je "meedenkende" banken. Wel maandelijks vrolijk"kosten"incasseren van je betaalrekening (ING is wat dat betreft de "nr1"). Maar uiteindelijk mag je zoals ik gisteren meer dan 10km verder gaan in de hoop dat je dan je eigen centen kunt storten. Typisch Hollands gepruts...voor een dubbeltje op de eerste rang mentaliteit. Als je dit als je werk kiest dan heeft dat voordelen maar ook "nadelen". Nml ALTIJD klaarstaan voor je klanten; daar wordt je verdomme voor betaald. Maar ja dat klaarstaan is zeker bij deze firma uiteindelijk alleen maar een hoop gel.l. Prutswerk. Gelukkig heb ik ook een rekening over de grens.... daar kun je terecht.... dag en nacht en nee daar bestaat de mogelijkheid tot storten bij ELKE machine. Dat is service ..
Minder dan een ster
Minder dan een ster. Vieze ratten zijn jullie. Vier euro durven rekenen om met een Belgisch pasje te pinnen. Ko ts volk ...we f .. jullie zijn evil
WAARDELOOS
Van mij mogen ze de Geldmaat in de hovenstraat in Landgraaf zuid Limburg gaan verwijderen wand we hebben immers tog helemaal niks aan deze Geldmaat, telkens storingen of telkens buiten gebruik,ook op 22 DECEMBER 2025 vlak voor 23:00,mijn abn amro cash opname limiet staat bewust hoog en dat staat veel hoger dan €540,00 maar ik heb desondanks veel minder geld uit de Geldmaat kunnen halen,op de geldmaat scherm staat: u kunt maximaal €540,00 opnemen maar ik heb maar €450,00 kunnen opnemen terwijl mijn loon en huur en zorgtoeslag gestord is! dus warom kan ik niet tot 540,00 cash opnemen dat blijft een groot raadsel voor mij. Na dat ik €450,00 cash gepind heb heb ik geprobeerd om alsnog €90,00 cash te pinnen/opnemen om alsnog tot aan het bedrag van €540,00 te komen maar dat was niet mogelijk. Een grote flop is Geldmaat.Het is alles of niets!
Zeer spijtig dat ik er nu achterkom dat…
Zeer spijtig dat ik er nu achterkom dat de geldmaat onbetrouwbaar blijkt.
Ik weet namelijk voor 100% zeker dat ik 5 briefjes van €50,00 heb gestort.
De geldmaat heeft er maar €200,00 op mijn rekening gestort.
Dus pas op beste mensen!

Réponse de Geldmaat
Schandalige kosten voor niet Nederlandse bankpas
Sinds 8 december moet er met een niet Nederlandse bankpas 4€ kosten betaald worden. Schandalig!! En dat in de tijd waar iedereen roept dat we 1 Europa moeten zijn!

Bager dit
Ik ben heel erg ontevreden elke keer als ik geld wil storten . Ik doe zo als het hoort code invoeren en wil geld storten krijg ik direct technische fout. uitermate teleurstellend. Wat een troep bah. Ik snap banken niet dat ze via geld maat zaken willen doen!

Réponse de Geldmaat
geen goed woord voor te bedenken!
ik had contant geld nodig dus ik naar een automaat, deze werkte niet dus belde ik naar Geldmaat zij verwezen mij naar een andere automaat 10km verder op. eenmaal daar bleek deze automaat er niet meer te zijn.. ik weer bellen ja dan moet u daar zijn ik weer eens 15km rijden blijkt de automaat niet re werken! toen ben ik naar een plaats 20km verder op gereden waar de automaat wel werkte. kortom 90km aan benzine verdampt voor simpelweg geld te pinnen. sinds geldmaat de monopoly heeft is pinnen een ramp en geld storten hou aub op hoor schandalig crimineel bedrijf!
"edit reactie op reactie geldmaat"
dank voor de reactie maar jullie kaart klopt niet automaten werken erg vaak niet en als meerdere automaten niet werken in de omgeving moet je verder weg. dus u kunt simpelweg zeggen dat mijn ervaring niet waar is of iets aan jullie service gaan doen. ik woon niet in de stad in woon in het platteland en daar is het tergelijk erg om geld te halen. dus de aanname dat er genoeg zijn is kant en klare onzin. inplaats mee te denken met de klant gaan jullie de klant uit maken voor leugenaar dus? dit is wel heel erg hoor maar nu zie je wel dat geldmaat geen klanten heeft maar nunmers.

Réponse de Geldmaat
Vanuit het niets pas ingenomen
Vanuit het niets pas ingenomen. Bel je eigen bank maar…… weer 5,- voor een nieuwe pas. Oprecht de grootste oplichters die je kunt hebben service tot de drempel!
Een Geldmaat heeft tijdens het storten…
Een Geldmaat heeft tijdens het storten van biljetten het bedrag ingeslikt.
Briefjes in de lade, apparaat telde een aantal keer waarna het luikje opende en er 1 briefje in lag, deze was gekreukeld dus ik wilde het een beetje uitvouwen en weer terug leggen, voordat ik het briefje opnieuw kon neerleggen sloot het klepje en verscheen de boodschap dat er geen biljetten herkend waren. Vervolgens werd mijn pas uitgeworpen en direct vloog het apparaat in storing.
Direct gebeld met het op het apparaat aanwezige Geldmaat-telefoonnummer, situatie uitgelegd, vervolgens contact opgenomen met Rabobank weer situatie uitgelegd met als uitkomst 2 dagen afwachten. Ok ok, dat moet dan maar.
Vandaag doodleuk bericht dat het onderzoek wel een aantal weken kan gaan duren. Contact opgenomen met Rabobank die verwijzen naar Geldmaat, contact opgenomen met Geldmaat waar de klantenservice medewerkster Mesha mij te woord heeft gestaan…
Ik kan je zeggen: ik word niet snel kwaad, maar deze mevrouw had mij met de snelheid van het licht boven op de kast.
De toon en de ongeïnteresseerde air zetten nog steeds m’n nekharen overeind.
Het is toch van de zotte dat zo’n apparaat mijn geld inslikt, en dat ik dan maar weken moet gaan afwachten tot wanneer iemand de tijd over heeft om de inhoud van dat apparaat te tellen??
Ik vind dit gewoon rieken naar de misdaad! Ik voel me gewoon bestolen!
Op het moment van bellen dacht ik eigenlijk dat mijn ervaring een exceptionele situatie was, maar ik lees alleen hier al op TP tientallen mensen met dezelfde ervaring.
Het kan toch niet zo zijn dat deze apparaten dagelijks geld van mensen inpikken?? Ik kan er echt niet bij dat dit gebeurd. En dat je dan ook nog doet alsof het mijn probleem is als klantenservice medewerker vind ik echt ongehoord.
Ik ben al wat gevoelig voor onrecht, maar deze machteloosheid als burger tegenover dit soort organisaties die werken in opdracht van het bankwezen voelt zo oneerlijk. Nu ik het hier opschrijf ontplof ik bijna weer van frustratie. Ik wil gewoon mijn geld terug!!!! En niet over 3 weken!!! Ik vind 3 dagen al te lang duren! Ik stort het toch niet voor Jan l**, ik heb dat geld op mn rekening nodig!
Het is niet de schuld van de klant he, dat die bende om de haverklap in storing schiet.
Het is toch bizar dat je half gedwongen wordt om alles maar digitaal te betalen, en als je dan wat cash gaat storten dat zo’n apparaat hap slik weg doet en hup, daar ging je geld. Echt ongelofelijk…
Ik zou hiervan aangifte van diefstal moeten doen. Dat doe je toch ook als iemand op straat geld uit je handen grist? Dit voelt exact hetzelfde. Bahbah.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.