Veldig gode produkter
Veldig gode produkter, og fikk en liten personlig hilsen på innpakningen som ga meg litt mere motivasjon ❤️ Kjempefine id holdere og navneskilt 😍
Håndlagde produkter. Geli har spesialisert seg laser gravering i tre og akryl. Samt resin produkter
Norvège
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fine og holdbare produkter og hyggelig i kommunikasjonen. Anbefales på det varmeste videre
Flink til å komme med tips og anbefalinger for gave, gode produkter og god service! Lett å legge inn ordre, god kvalitet og rask levering
Ble gjort en liten feil i produksjonen av bestillingen som ikke ble fanget opp da varene ble sendt. Fikk meget kjapp respons da jeg tok kontakt, og nye varer kom i posten umiddelbart. Kule, fargerike produkter. Kjapp levering og en super service!! Anbefales på det sterkeste!!
bestilte for over 3 uker siden, og enda ikke fått produktene mine

Réponse de Geli
Utrolig fine hundetags, fikk de laget etter ønsket. Og er utrolig fornøyd. Så kan virkelig anbefales

Réponse de Geli
Fordi jeg ble hørt når jeg ikke var helt fornøyd med det jeg kjøpte og at det ble gjort noe med det:-)

Réponse de Geli
Jeg bestilte to glass til hundegodbiter og to par osteskivefjølsett. Kundeservicen var utmerket hele veien, og produktene ble helt perfekte. Meget god kvalitet og pent utført arbeid. Jeg er svært fornøyd og kommer gjerne til å handle her igjen.

Réponse de Geli
Kjøpte en leketøyskurv til hunden vår, for å ha noe å oppbevare lekene hennes i. Den er superpraktisk og veldig fin!

Réponse de Geli
Jeg har bestilt masse fra Geli.no, og er alltid superfornøyd med varene! Det er god kvalitet, og utrolig pene ting. Har kjøpt alt fra scrunchies til bokmerker, hundetagger, nøkkelringer osv ❤️

Réponse de Geli
Helt nydelige håndlagde produkter av god kvalitet. Elsker hvordan man kan personliggjøre produktene slik at de blir helt spesielle. ❤️

Réponse de Geli
Bestilt herfra flere ganger. Produktene er av svært god kvalitet, og ønsker blir alltid imøtekommet. Anbefales på det sterkeste!😍

Réponse de Geli
Jeg har kjøpt mange gaver her, blant annet veldig fornøyd med toalettmappen med navn 😍