Geli Avis

TrustScore 4.5 sur 5

1. Artisanat d'art

Écrit par l'entreprise

Håndlagde produkter. Geli har spesialisert seg laser gravering i tre og akryl. Samt resin produkter

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

20 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Veldig gode produkter

Veldig gode produkter, og fikk en liten personlig hilsen på innpakningen som ga meg litt mere motivasjon ❤️ Kjempefine id holdere og navneskilt 😍

17 août 2026

Gode produkter

Flink til å komme med tips og anbefalinger for gave, gode produkter og god service! Lett å legge inn ordre, god kvalitet og rask levering

21 août 2026

Kule navneskilt - meget god service!

Ble gjort en liten feil i produksjonen av bestillingen som ikke ble fanget opp da varene ble sendt. Fikk meget kjapp respons da jeg tok kontakt, og nye varer kom i posten umiddelbart. Kule, fargerike produkter. Kjapp levering og en super service!! Anbefales på det sterkeste!!

29 juillet 2026

Kjempefornøyd🌸

Kjempefine produkt litt utenom det vanlige🌸

13 mai 2026

Tusen takk Trine, det er kjempe hyggelig å høre ❤️

bestilte for over 3 uker siden

bestilte for over 3 uker siden, og enda ikke fått produktene mine

10 mai 2026

Réponse de Geli

Hei Celine❤️ du må veldig gjerne sende meg Mail i steden for å legge igjen en negativ tilbakemelding på produktene her, så kan jeg eventuelt få mulighet til å rette opp, jeg lager alle produktene for hånd og alene. Så jeg prøver å være så effektiv som jeg kan🥺 Det står på nettsiden at jeg har opp til 14 dagers arbeidstid, disse arbeidsdagene er uten om helger. Bestillingen din ble sluttført 10 dager etter, så den er sendt. Hvis du kontakter meg på Mail så kan jeg gjerne spore den for deg, eventuelt kan du sjekke post appen. Jeg håper du blir fornøyd når du mottar produktene . Jeg beklager veldig for at du har måttet vente så lenge ❤️ mvh Lise

Utrolig fine hundetags

Utrolig fine hundetags, fikk de laget etter ønsket. Og er utrolig fornøyd. Så kan virkelig anbefales

25 avril 2026

Réponse de Geli

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding, Lene! Det setter jeg stor pris på, glad du ble fornøyd ❤️

Utmerket kvalitet og fantastisk service!

Jeg bestilte to glass til hundegodbiter og to par osteskivefjølsett. Kundeservicen var utmerket hele veien, og produktene ble helt perfekte. Meget god kvalitet og pent utført arbeid. Jeg er svært fornøyd og kommer gjerne til å handle her igjen.

8 février 2026

Réponse de Geli

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding 🫶🏻

Leketøyskurv til hund

Kjøpte en leketøyskurv til hunden vår, for å ha noe å oppbevare lekene hennes i. Den er superpraktisk og veldig fin!

13 juin 2025

Réponse de Geli

Tusen takk for fin tilbakemelding ❤️

Ekstremt fornøyd kunde 😍😍

Jeg har bestilt masse fra Geli.no, og er alltid superfornøyd med varene! Det er god kvalitet, og utrolig pene ting. Har kjøpt alt fra scrunchies til bokmerker, hundetagger, nøkkelringer osv ❤️

8 février 2026

Réponse de Geli

Så hyggelig å høre at du er fornøyd! Takk for tilbakemelding ❤️

Nydelige produkter

Helt nydelige håndlagde produkter av god kvalitet. Elsker hvordan man kan personliggjøre produktene slik at de blir helt spesielle. ❤️

10 décembre 2025

Réponse de Geli

Åh det er så hyggelig å høre, takk❤️

Bestilt herfra flere ganger

Bestilt herfra flere ganger. Produktene er av svært god kvalitet, og ønsker blir alltid imøtekommet. Anbefales på det sterkeste!😍

8 juin 2025

Réponse de Geli

Det er hyggelig å høre, tusen takk❤️

Jeg har kjøpt mange gaver her

Jeg har kjøpt mange gaver her, blant annet veldig fornøyd med toalettmappen med navn 😍

22 décembre 2025

Réponse de Geli

Så hyggelig å høre du ble fornøyd ❤️