Geloofsweg Avis

Bas

Aucune trace de demande d’avis

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Het boek is na 3 maand geleverd

Het boek is na 3 maand geleverd. Helaas was de link om de bestelling te volgen na een week verlopen. Er werd niet gereageerd op mails. Het boek voldoet aan de verwachtingen. De afgelopen week was de link weer actief met de vraag of ik meer wilde bestellen. Mijn eerste reactie was. Ja daag. Mooi niet. Ondanks de slechte communicatie is het keurig geleverd

18 juillet 2026

Ik kan niet een positieve review…

Ik kan niet een positieve review schrijven. Na vele mails over en weer blijkt mijn bestelling ondanks dat de bestelling al betaald is, na een maand nog steeds niet ontvangen is. Dan krijg je wel steeds mails met TICKET RESOLVED. Nou echt niet.

3 juillet 2026

Artikel niet ontvangen

Zelfs deze ene ster is te veel. Ik heb in april 2 boeken besteld en wij zijn nu bijna eind juni, maar ik heb mijn producten nog altijd niet ontvangen. Als je ze email, zeggen ze dat het onderweg is. Het product annuleren en je geld terug krijgen, gaat ook niet. Zo een teleurstellende site. Ik raad iedereen af, om hier iets te bestellen!!!

22 juin 2026

Vervolg review 3 juni 2026 - betaling retour gekregen

Vervolg: Wel besteld, niet geleverd, zie review 3 juni 2026.

1 mei besteld, niets geleverd. Sindsdien diverse tickets ingestuurd naar de klantenservice o.a. met verzoek tot annuleren van de bestelling en retourneren van mijn betaling.

Tot mijn verbazing gisteren toch mijn betaling retour ontvangen.

Ik had er niet meer op gerekend, maar vind dit toch netjes. Liever had ik mijn bestelling ontvangen natuurlijk, maar nu in ieder geval mijn betaling retour.

13 juin 2026

#GWU2595 : 10 mei 2026 heb ik een 2…

10 mei 2026 heb ik een bestelling gedaan met 2 boeken. De shop app geeft aan dat het bezorgd is voor de 2de x. Maar niets ontvangen in hele straat niet. En beide keren op hun eigen site staat mijn bestelling nog steeds op niet verzonden..dus klopt niets van....op alle mails en contactformulieren die ik ingevuld heb, heb ik geen antwoord ontvangen.

8 juin 2026

Onbetrouwbaar!

Na een aantal weken wachten product ontvangen. Niet tevreden over. Volgens website kan ik dan zonder problemen binnen 90 dagen retourneren. Helaas gaat het daar mis; want dat is niet probleemloos. Contact met klantenservice verloopt stroef en komen met 'oplossing' waar ik niet op zit te wachten. Vervolgens mail ik extra met vraag voor reactie.. nu blijkt het email adres niet meer te bestaan. Ik begin te 'geloven' dat ze bij geloofsweg van de weg zijn geraakt.

7 juin 2026

Komt beloftes niet na, slecht klantenservice …

Ik heb eind april een bestelling geplaatst voor een werkboek voor kinderen. Het zou binnen 3 tot 4 dagen worden bezorgd. Het is nu meer dan een maand verder en ik heb nog niets ontvangen. Ik heb contact gelegd met de klantenservice omdat ik de bestelling wil annuleren met geld retour. Dit willen ze niet doen omdat ze zeggen dat de bestelling nog onderweg is.

1 juin 2026

Slecht!!!!

Niet echt. Komt rechtstreeks uit China en is niet de moeite waard om te kopen!!!

1 juin 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit