gentlemens-room.planway.com Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Vildeste oplevelse hele vejen fra Helsingør til Jagtvej 201 Baris! Hår og klipning ! Til billigste priser, utrolig god service. Det var specielt disse penge værd, her betaler man får klipning og s... Voir plus

Har været min faste frisør i et par år nu, altid gode vibes og man får altid tilbudt noget at drikke og altid venligt personel. Priserne er gode når man tænker på beliggendeheden og produktet. K... Voir plus

Rigtig god oplevelse, frisørerne er søde og jeg blev klippet helt perfekt!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

24 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Baris er uden tvivl den dygtigste…

Baris er uden tvivl den dygtigste frisør, jeg har været hos. Hver gang jeg kommer, bliver jeg mødt med smil, god stemning og ikke mindst fantastisk service. Han har virkelig sans for detaljen og ved præcis, hvad der klæder én – både når det gælder klip, skægtrimning og styling.

14 avril 2025

Don’t go here!!!!

I recently visited Gentlemen’s Room, and my experience was nothing short of disappointing. The owner Baris was incredibly rude and disrespectful, making me feel unwelcome from the moment I walked in. The atmosphere felt off, and I couldn't shake the feeling that something shady was going on behind the scenes.

If you're looking for a pleasant and professional haircut, do yourself a favor and find another salon. You deserve better than the lack of respect and questionable practices I encountered at this place. Save your time and money!

Jeg besøgte for nylig Gentlemen's Room, og min oplevelse var intet mindre end skuffende. Ejeren Baris var utrolig uhøflig og respektløs, hvilket fik mig til at føle mig uvelkommen fra det øjeblik, jeg trådte ind. Atmosfæren føltes af, og jeg kunne ikke ryste fra følelsen af, at der foregik noget forkert bag kulisserne. Hvis du leder efter en behagelig og professionel klipning, så gør dig selv en tjeneste og find en anden salon. Du fortjener bedre end den mangel på respekt og tvivlsom salon, jeg stødte på her. Spar din tid og penge!

3 octobre 2024

Bedste frisør i KBH

Jeg har brugt gentlemen room gennem en meget lang periode. Jeg kan kun fortælle positive oplevelser om dem. De er servicerende og man får godt for sin penge.

6 avril 2024

Kæmpe fornøjelse hver gang

Har haft Baris som fast frisør de sidste 2 års tid, hvor jeg altid kommer ud med den friskeste klipning. Man føler sig altid velkommen af deres søde frisører, hvor der bliver leveret de bedste hårklipninger. Kæmpe anbefaling

5 avril 2024

Meget god

Jeg har været her flere gange og har ALDRIG fået et dårlig cut. Der har altid været god service

19 décembre 2023

Danmarks bedste frisør

Danmarks bedste frisør. Vil hel klart anbefale det. Bruger tid på sin kunder. Meget ren butik. Og de er rigtig søde. Man følger sig virkelig hjemme.

28 novembre 2023

Altid super kompetente

Altid super kompetente, man kan virkelig mærke de brænder for deres fag!

Topklasse service og en hel igennem fantastisk oplevelse hver gang - man går altid derfra med et smil på læben!

13 novembre 2023

Bedste barbershop på Østerbro

Bedste frisør på Østerbro, du går ikke galt i byen her hvis du skal have en ordentlig fade!

De giver sig god tid hver gang og er altid venlige, klart en anbefaling herfra

1 septembre 2022

Dedikerede og dygtige frisører

Grundet sygdom måtte gutterne af 2 omgange aflyse min tid og det var ikke muligt at booke en ny tid, da de var fulgt booket. Fuldt forståeligt og ikke noget de kan gøre for.
Ringede alligevel for at høre om de kunne presse mig ind, da jeg skulle til bryllup. Fik fat i Abdel der bad mig komme ind om fredagen efter lukketid.

Super service og kæmpe overskud fra Abdel at finde tid til mig til trods for en lang arbejdsdag og sågar efter lukketid. Og ikke nok med det, så brugte han lang tid på at kredse om håret – jeg tror aldrig jeg har mødt en frisør/barber der er så dedikeret og perfektionistisk!
Abdel er vanvittig dygtig og jeg kan varmt anbefale at blive klippet hos ham og de øvrige, da niveauet bare er højt.

8 août 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit