Havde bestilt et navne håndklæde- men dette kunne desværre ikke leveres til tiden -så som kompensation fik jeg 2 meget flotte håndklæder og selvfølgelig mine penge retur Er så taknemmelig for den... Voir plus
L'entreprise a répondu
Väldigt snabb och korrekt, proffsig service. Vackert paket och en lyxig känsla att handla här. Men minus för att jag inte kunde fylla i var jag ville hämta min vara. Jag bor i en kommun men arbetar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mycket bra service, då en av handdukarna gick sönder redan efter första tvätten skickade de omedelbart en ny i ersättning. Snabbt, lätt att kommunicera med, bra servicenivå. Hade gett 5 stjärnor om de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har använt handukar och sängkläder sedan 1974 och är mycket nöjd med allt har också besökt deras butik i Kolding.Har flera stora dukar och servetter ur deras sortiment. Som sagt mycket mycket nöjd St... Voir plus
L'entreprise a répondu
Samtidigt vävs nutidens strömningar och formspråk in i textilierna när vi tillsammans med textilkonstnärer, arkitekter och designers utforskar de många möjligheterna att skapa tidlös design. Från speciella strukturer och skönhet i detaljerna till återanvändning av mönster från vårt designarkiv. Vi är precis lika passionerade när det gäller estetiken och funktionaliteten som vi är när det gäller historien om hantverket. Allt vävs med avsikt att ge glädje. Som små berättelser om kvalitet, omtanke och välbefinnande.
Dielsevej 1, 6000 , Kolding, Danemark
Er så taknemmelig for den flotte service og jeg
Vil selvfølgelig bestille navnehåndklædet igen
Er så tilfreds og glad kunde

Réponse de Georg Jensen Damask
Snabb, pålitlig leverans som alltid, fin löpare med bra kvalitet.

Réponse de Georg Jensen Damask
Trots att det var alldeles före jul, så letade jag efter vackra servetter till ett smaragdbröllopspar. De kom och var i en härlig grön färg.
I dag har vi lererat presenten och de var mycket nöjda!

Réponse de Georg Jensen Damask
Jag fick min produkt som motsvarade beskrivning och bild med snabb leverans till jul! Mycket nöjd!

Réponse de Georg Jensen Damask
Lätt att hitta önskad produkt på hemsidan. Snabb leverans. Varorna i oklanderligt skick

Réponse de Georg Jensen Damask
Har använt era produkter sedan 20 år tillbaka och varit jättenöjd.

Réponse de Georg Jensen Damask
Det är så lätt att beställa via internet och inga problem att företaget ligger i danmark. Snabb leverans och lätt att betala till svenskt bankgiro.

Réponse de Georg Jensen Damask
Snabb leverans 🚚 fina lakan! färgen stämde bra men fotot på webbshoppen.

Réponse de Georg Jensen Damask
Jag har ännu inte haft tid att börja använda mina handdukar men jag älskar färgen. Har liknande handdukar sedan tidigare som jag är mycket nöjd med så det räknar jag med att bli denna gången också.

Réponse de Georg Jensen Damask
Snabb och säker leverans. Varorna motsvarade mina förväntningar.

Réponse de Georg Jensen Damask
Snabb leverans och många trevliga mail från kundtjänst med tips om hur man bäst tar hand om sina nya produkter. Enda minuset för mig var att de bordstabletter jag köpte var väldigt tunna och inte som jag hade tänkt men det är inte GJD's fel utan jag borde väl ha kollat upp det noggrannare