Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde bestilt et navne håndklæde- men dette kunne desværre ikke leveres til tiden -så som kompensation fik jeg 2 meget flotte håndklæder og selvfølgelig mine penge retur Er så taknemmelig for den... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Väldigt snabb och korrekt, proffsig service. Vackert paket och en lyxig känsla att handla här. Men minus för att jag inte kunde fylla i var jag ville hämta min vara. Jag bor i en kommun men arbetar... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Mycket bra service, då en av handdukarna gick sönder redan efter första tvätten skickade de omedelbart en ny i ersättning. Snabbt, lätt att kommunicera med, bra servicenivå. Hade gett 5 stjärnor om de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har använt handukar och sängkläder sedan 1974 och är mycket nöjd med allt har också besökt deras butik i Kolding.Har flera stora dukar och servetter ur deras sortiment. Som sagt mycket mycket nöjd St... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Samtidigt vävs nutidens strömningar och formspråk in i textilierna när vi tillsammans med textilkonstnärer, arkitekter och designers utforskar de många möjligheterna att skapa tidlös design. Från speciella strukturer och skönhet i detaljerna till återanvändning av mönster från vårt designarkiv. Vi är precis lika passionerade när det gäller estetiken och funktionaliteten som vi är när det gäller historien om hantverket. Allt vävs med avsikt att ge glädje. Som små berättelser om kvalitet, omtanke och välbefinnande.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,8

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Utmärkt kundtjänst och snabba leveranser!

Snabb leverans and kundtjänst har varit väldigt trevliga och hjälpsamma!

2 avril 2021

Kære Sanna,

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse, og for at du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi er glade for at høre, om din oplevelse med at handle hos os.

Sköna och snygga handdukar

Sköna och snygga handdukar. Lättmanövrerad sida.

1 avril 2021

Kære Åke,

Noté 4 sur 5 étoiles

Jag är nöjd

Jag är nöjd med varan.

26 mars 2021

Kære Agneta,

Tusind tak for din anmeldelse, og for at du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi er glade for at høre, om din oplevelse med at handle hos os.

Noté 3 sur 5 étoiles

Kære Gudrun,

Jeg beklager hvis du har oplevet længere leveringstid end forventet. Under normale omstændigheder vil alle ordre blive påbegyndt håndtering indenfor 24 timer efter ordren er lagt.

Badrumsmatta

Badrumsmatta i utmärkt kvalitet och fin grå färg. Lika fin efter tvätt.

25 mars 2021

Kære Amelie,

Smidig leverans

24 mars 2021

Kære Mats,

Väldigt snabb och korrekt

Men minus för att jag inte kunde fylla i var jag ville hämta min vara. Jag bor i en kommun men arbetar i en annan och bor väldigt nära en tredje. Mycket bättre när man får välja var man vill hämta upp paketet.

16 mars 2021

Kære Charlotte,

Du har mulighed for at vælge en anden leverings adresse end fakturerings adresse, du skal blot klikke på den lille boks af hvor der står "Leveransadressen är inte samma som faktureringsadressen" nederst på leverans siden.

Beställning

Beställning, information om beställning fungerade som förväntat. Litet minus att man själv fick logga in på Klarna för att avsluta köp. Kan lätt missas om man inte är observant

14 mars 2021

Kære Heléne,

Jag är jättenöjd

Jag är jättenöjd. Så fina handdukar och bra kvalitet nästan ångrar att jag inte beställde fler. Dessutom snabb hantering och frakt 🚚

14 mars 2021

Kære Pia,

Vackra varor

Vackra varor. Perfekt leverans.

12 mars 2021

Kære Anne,

Noté 5 sur 5 étoiles

En service utöver det vanliga

En service utöver det vanliga. Jag är mycket imponerad

3 mars 2021

Kære Sonja,

superkvalite..

31 janvier 2021

Kære Ingela,

Angående damask tvättmedel

Angående damask tvättmedel

Är bra tvättmedel om man vill behålla
färg och struktur.

27 janvier 2021

Kære Elisabeth,

Utmärkt

Utmärkt. Snabb leverans och vackert inslaget.

25 janvier 2021

Kære Sara H,

Fina produkter

Fina produkter. Lätt och smidigt att beställa och betala. Snabb leverans.

20 janvier 2021

Kære Annette,

Utmärkt service

Utmärkt service, varan till full belåtenhet likaså leveranstiden.
+++++för den snabba handläggningen av min dubbelbetalning.
Detta värnar om kunden i centrum.

22 décembre 2020

Kære Ann-Christin,

Vacker

Vacker, underbar kvalitet och känns modern men med ett gammeldags motiv.

Kære Ingrid,

Noté 5 sur 5 étoiles

Så bra hjälp vid kundtjänst.

Så bra hjälp vid kundtjänst.

Jag har inte fått mina produkter ännu...men de är säkert bra....när de väl kommer, kanske innan jul.

Kære Carina,

Absolut fin service

Absolut fin service. Helt i top.

Kære Merrit,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus