SMS SPAM! Jeg har en annonce for min hund på en anden side, og så får jeg en SMS tilsendt fra GetAPet der opfordrer mig til at oprette annoncen hos dem også. Tilføjelse: Og de har sendt en uo... Voir plus

Jag är mycket nöjd med Skaffa Hund. Köpte min Golden retriever valp här. Hela processen kändes säker och trygg tack vare att jag använde mig av Säker Betalning. Inloggning med Bank ID känns verkligen... Voir plus

Köpte vår älskade tax via sidan. Känns bra att funktioner är låsta bakom BankID vilket borde minska risken för bluffar. Finns också tjänster som "säker betalning" mm. Sidan fungerar helt okej me... Voir plus

1. Service d'adoption d'animaux de compagnie

Get a Pet (previously Skaffa Hund) is your trusted partner throughout the entire journey of getting a puppy or kitten. We help you find dogs and cats nearby from responsible breeders you can rely on. Browse hundreds of listings, connect with our community of dedicated breeders, and start your pet journey today. We are here for you every step of the way!

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

83 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

4,2

Tous les avis

26 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

SMS SPAM!

SMS SPAM!

Tilføjelse: Og de har sendt en uopfordret email også...

Useriøst markedsføring!!

8 juillet 2026

Snabb

Snabb , enkel , bra

24 juin 2026

Hej Juan! 🐾
Tusen tack för de fina orden och 5 stjärnor! Så kul att höra att allt kändes snabbt, enkelt och bra. Det gör oss verkligen glada 💛

Mycket dålig sida

Mycket dålig sida

2 juin 2026

Hej Pia,

Vad tråkigt att höra att du fått ett så dåligt intryck av Get a Pet.

Vi vill gärna förstå vad som gjort att du upplever sidan så, så att vi kan titta närmare på det och förbättra oss. Om du vill får du gärna kontakta oss och berätta lite mer om vad som hänt.

Hälsningar,

Jag är nöjd

Jag är nöjd. Tack

18 juin 2026

Tusen tack för dina 5 stjärnor! 🐾

Så härligt att höra att du är nöjd. Det gör oss på Get a Pet jätteglada 💛

Get a Pet

Jag köpte en bichon frise hund igår den…

Jag köpte en bichon frise hund igår den 12 juni och den är helt underbar jag fick också mycket tillbehör till hunden hos familjen där jag hämtade hunden kunde jag riktigt känna den kärleksfullhet som finns där och hur mycket dom älskade hunden och den kärleken fortsätter nu i hundens nya hem Alltihopa var en jättefin upplevelse

12 juin 2026

Réponse de Get a Pet

Stort tack för att du delar med dig av din fina upplevelse 🐾

Vad underbart att höra att Jonny redan känns så rätt, och att mötet med familjen blev så varmt och kärleksfullt. Det betyder mycket för oss att våra djur får komma från hem där de varit älskade, och vidare till nya hem där kärleken får fortsätta 💛

Vi önskar dig och Jonny all lycka tillsammans!

Superbra och seriöst

Superbra och seriöst! Bra kundsupport också

10 juin 2026

Réponse de Get a Pet

Stort tack för dina fina ord och 5 stjärnor!

Så roligt att höra att du upplevde Get a Pet som både seriöst och tryggt, och att vår kundsupport kunde hjälpa till på ett bra sätt. Det betyder verkligen mycket för oss 😊

Super bra upplevelse

Super bra upplevelse, jättenöjd!

10 juin 2026

Hej Peter!

Stort tack för din fina recension och 5 stjärnor!

Så härligt att höra att du är jättenöjd och haft en superbra upplevelse med Get a Pet. Det gör oss verkligen glada 😊

Mycket bra.

Mycket bra.

30 mai 2026

Réponse de Get a Pet

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna en recension. Det gläder oss att du är nöjd med din upplevelse hos oss.

Varmt välkommen tillbaka, och lycka till framöver!

/Teamet bakom Get a Pet

Oseriös marknadsföring

Get a Pet använder sig av rätt så oseriösa marknadsföringsmetoder. Jag misstänker starkt att de kontaktade mig via Blocket, hycklade intresse i mina valpar för att sen, när de fick mitt telefonnummer, skicka mig ett SMS med ett erbjudande om att lägga ut valparna på Get a Pet.

Alltså att kontakta folk på Blockat på så sätt är oseriöst.

Sen att skicka reklam man aldrig gett tillåtelse för är faktiskt förbjudet.

Get A Pet försökte förresten att få detta omdöme borttaget. Jag kunde dock visa SMS:et till TrustPilot.

Get A Pet påstår att de inte alls kontaktade mig på Blocket. Men var fick de mitt SMS-nummer ifrån? Blocket-annonsen innehöll bara mitt förnamn, inget annat.

31 mai 2026

Réponse de Get a Pet

Vi vill gärna bemöta några felaktiga uppgifter i ditt omdöme.

Vi har inte kontaktat dig via Blocket eller utgett oss för att vara intresserade av dina valpar för att få tillgång till ditt telefonnummer. Det påståendet stämmer inte.

Anledningen till att vi kontaktade dig var att vi uppfattade att du bedriver verksamhet inom hundavel och därför bedömde att vårt erbjudande kunde vara relevant för dig i din roll som näringsidkare. Kontakten hade alltså ingen koppling till någon annonsdialog på Blocket.

Vi respekterar att du inte uppskattade att bli kontaktad och beklagar om meddelandet upplevdes som oönskat. Däremot vill vi vara tydliga med att beskrivningen av hur kontakten initierades inte är korrekt.

Vi vill även förtydliga att mottagare alltid kan svara STOPP för att inte få fler SMS-utskick från oss. Vi har dessutom tagit bort ditt telefonnummer från våra register för framtida utskick.

Vi försökte få omdömet granskat eftersom det innehåller påståenden som vi anser är felaktiga, inte för att hindra dig från att dela din upplevelse.

Vi önskar dig allt gott framöver.

Sikke en fantastisk service

Sikke en fantastisk service - de går det ekstra skrid for kunderne som mange kunne lære af. 100 % anbefaling herfra

27 janvier 2026

Kære Thomas
Tusind tak for de fine ord. Det sætter vi virkelig stor pris på og det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Tak fordi du tog dig tid til at anbefale os.

Venlig hilsen

mycket snabb at ge svar,trevlig hjälpsam

mycket snabb at ge svar,trevlig hjälpsam

11 janvier 2026

Hej Karina
Tack snälla för din fina recension. Vad roligt att höra att du upplevde oss som snabba, trevliga och hjälpsamma. Det betyder mycket för oss.

Fann vad vi sökte

Fann vad vi sökte. Tack ! Önskar ingen mer mejl eller annat från er just nu. Om vi åter önskar skaffa hund är ni det självklara stället vi vänder oss till först! Tack igen! Maria, Ulf och Amigo!

12 décembre 2025

Hej Maria, Ulf och Amigo
Stort tack för er fina recension. Vad roligt att höra att ni fann det ni sökte. Självklart respekterar vi ert önskemål om inga fler mejl just nu. Om ni någon gång i framtiden letar hund igen är ni varmt välkomna tillbaka. Tack igen och all lycka till er alla tre.

Get a Pet

Vi fick kontakt med en seriös uppfödare…

Vi fick kontakt med en seriös uppfödare och köpte en underbar valp

30 décembre 2025

Hej Johan
Tack för att du delade med dig av din upplevelse. Vad roligt att höra att ni fick kontakt med en seriös uppfödare och nu har en underbar valp. Vi önskar er all lycka tillsammans.

Säkert o bra sätt att köpa hund

Säkert o bra sätt att köpa hund

11 décembre 2025

Hej Henry
Tack för att du delade din upplevelse. Det gläder oss att du upplevde köpet som säkert och smidigt. Lycka till med din hund.

Get a Pet

Fick snappt kontakt med säljaren,har…

Fick snappt kontakt med säljaren,har redan varit och tittat på valpen.

8 décembre 2025

Hej Meria
Vad roligt att kontakten med säljaren gick snabbt och att du redan har varit och tittat på valpen. Vi önskar dig all lycka framöver.

Get a Pet

Enkelt att använda och bra information…

Enkelt att använda och bra information nås

20 novembre 2025

Hej Gunilla
Tack för din feedback. Vi är glada att tjänsten kändes enkel att använda och att informationen var lätt att hitta.

Get a Pet

Snabb och många hundar att välja på.

Snabbt och många hundar att välja på.
.Ser fram emot att få hämta vår hund.

9 novembre 2025

Tack snälla Irma för dina fina ord 💛
Så roligt att höra att du hittat många hundar att välja bland och att allt gått snabbt. Vi håller tummarna för att allt går smidigt när ni ska hämta er nya familjemedlem. Så spännande

/Teamet bakom Skaffa Hund

Krångligt!

13 novembre 2025

Réponse de Get a Pet

Tack Agneta för att du tog dig tid att lämna ett omdöme ⭐️
Tråkigt att höra att du upplevde det som krångligt. Vi vill gärna förstå vad som kändes svårt så att vi kan göra tjänsten enklare och bättre för dig och andra. Hör gärna av dig så tittar vi på det tillsammans.

/Teamet bakom Skaffa Hund