À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'arômes et de parfums
  2. Magasin de bougies
  3. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Wij verkopen diverse artikelen met geuren voor in huis, zoals roomspray's, diffusers, etherische oliebranders, geurzakjes, geurkaarsen, geurstokjes, luchtverfrissers, citronellakaarsen, theelichtjes en nog veel meer. Bekende merken zijn o.a. Estelle, The Olphactory, Bridgewater, Lacrosse en Acorde. Daarnaast verkopen we leuke producten zoals aromabranders, potsteentjes, placemats etc. Onze producten zijn niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om kado te geven. Alle bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag verzonden. Bestel je voor minimaal € 39,95, dan verzenden we gratis. Alle producten zijn op voorraad in ons eigen magazijn en worden netjes en veilig verpakt. Voor bedrijven is het ook mogelijk om relatiegeschenken en/of geschenken voor de feestdagen bij ons te bestellen. Heb je interesse in grotere aantallen, neem dan even contact met ons op via info@geurenvoorinhuis.nl. Dan kijken we samen hoe we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Bij geuren voor in huis tref je enthousiaste mensen, die hun uiterste best doen om jouw bestelling zo zorgvuldig mogelijk af te handelen. Wij streven naar 100% tevreden klanten en hopen dat we jou binnenkort ook als klant mogen verwelkomen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,3

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Wat een geweldige service! 🌿

Er ging iets mis met de bezorging van mijn Ipuro Geurstokjes, maar de klantenservice reageerde direct — zelfs in het weekend — en loste het super netjes op.
Ze hielden me goed op de hoogte en stuurden het pakket meteen opnieuw. Echt top! 💚

12 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldig pakket, echt een aanrader!

Geweldig pakket , echt een aanrader!

Eindelijk heb ik een pakket ontvangen met geurkaarsen, autoverfrisser en geurtjes voor in de wc, en ik ben zó blij met de kwaliteit en de geur

Je merkt echt dat er aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van de producten. Het voelt luxe aan, en de geur is uniek en helemaal mijn smaak. Dit is echt een pakket dat ik met plezier gebruik, en ik weet zeker dat ik hier vaker zal bestellen.

Als je op zoek bent naar iets om je huis, auto of wc fris en gezellig te maken, dan raad ik dit absoluut aan. Echt top!

19 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

We hebben de bestelling nooit gekregen.

We hebben de bestelling nooit gekregen.
Er is met geen mogelijkheid in contact te komen met dit bedrijf.

7 janvier 2025
Logo de Geurenvoorinhuis

Réponse de Geurenvoorinhuis

Beste Inger,

We hebben dit meteen even nagekeken, maar wij hebben geen bestelling op jouw naam kunnen vinden.

Kun je ons laten weten of je je bestelling via Bol.com of rechtstreeks via geurenvoorinhuis.nl hebt besteld? En op welke naam?

Je kunt ons bereiken via info@geurenvoorinhuis.nl

Mocht je je bestelling bij geurvoorjehuis geplaatst hebben, dan is je review bij het verkeerde bedrijf geplaatst. In dat geval willen we je verzoeken je review te verwijderen en bij het juiste bedrijf te plaatsen.

Update:
We zien dat je deze reactie 3 dagen later op 19 januari ook op geurvoorjehuis geplaatst hebt. Blijkbaar heb je daar besteld, maar deze review niet verwijderd. Zou je dit alsnog willen doen?

Alvast hartelijk dank.

Geurenvoorinhuis.nl

Echt lekker ruikende producten

Er was zoveel keuze dat ik had gevraagd voor een bepaald bedrag hun te laten, kiezen voor me, dat was een hele goede keuze! De kaneel, lavendel en forest fruit allemaal even lekker en ook goed van sterkte qua geur, bedankt!!

18 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

De geuren zijn zooo heerlijk!

De geuren zijn zooo heerlijk. We worden er helemaal blij van en doen elke avond de heerlijke geurkaarsjes aan
Ze hebben vanalles…heerlijke geuren voor in de woonkamer en slaapkamer maar ook voor op het toilet.
Snelle levering en netjes ingepakt.
Superbedankt voor de goede service!

9 octobre 2024

Zeker een aanrader

Een mooie bestelling ontvangen. Die voldeed aan de verwachting. Mooie overzichtelijk website en nette prijzen.
Zeker een aanrader

7 octobre 2024

Aanrader

Fantastische kaarsen! Ruiken heerlijk en gaan lang mee! Vanavond gaan ik en me meisie de "Johan Derksen" doen. Hele vriendelijke eigenaren btw!

7 octobre 2024

**Recensie voor Geurenvoorinhuis.nl*

**Recensie voor Geurenvoorinhuis.nl**

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Geurenvoorinhuis.nl en ik ben zeer tevreden over mijn ervaring. Vanaf het moment dat ik de website bezocht, viel het me op hoe overzichtelijk en gebruiksvriendelijk de site is. Het ruime assortiment aan geuren, van geurkaarsen tot diffusers, maakte het makkelijk om iets te vinden dat perfect past bij mijn smaak.

De productbeschrijvingen waren helder en gaven goede informatie over de samenstelling van de geuren, wat hielp bij het maken van een keuze. Ik waardeer ook de eerlijke prijs-kwaliteitverhouding; je krijgt zeker waar voor je geld.

De levering was snel en netjes verpakt. Het pakketje kwam in perfecte staat aan, en de producten zelf ruiken heerlijk en verspreiden langdurig een aangename geur in huis. Het is duidelijk dat ze veel zorg besteden aan de kwaliteit van hun producten.

Een ander pluspunt is de uitstekende klantenservice. Ik had een vraag over mijn bestelling en kreeg snel een vriendelijk en behulpzaam antwoord. Dit gaf mij extra vertrouwen in de professionaliteit van Geurenvoorinhuis.nl.

Al met al een geweldige ervaring! Ik zou deze webshop zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar heerlijke, sfeervolle geuren voor in huis.

**5/5 sterren**

20 septembre 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus