Lisez les avis des autres
Geurzakje kwam zonder verpakking. (Op hun site staat dat je geurzakjes mag retourneren mits je het in de originele plastic terugstuurt, moet ie er wel omheen zitten he.) wasparfummen die ik had bestel... Voir plus
de mail met de nieuwe wasgeuren was zo opgezet dat ik meteen wilde kijken op de site. Daar gelijk 2 proefpakketten besteld die zeer snel geleverd zijn. Ik heb er pas 2 getest van Millefiori maar ben n... Voir plus
Helemaal top! Fijne wasgeuren, snelle verzending, en een klein kadootje dat zo heerlijk is, dat ik het heel snel bij ga bestellen, want mijn hele huis mag wel zo heerlijk ruiken. Super service, tot... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Geurvoorjehuis.nl De grootste webshop in geuren voor je huis. Ook hebben wij zeer ruime keuze in Ledkaarsen en Woonaccessoires
Coordonnées de contact
AG Bellstraat 53 A 03, 7903 AD, Hoogeveen, Pays-Bas
- info@geurvoorjehuis.nl
- geurvoorjehuis.nl
A répondu à 20 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
BESTEL HIER NIET WEES GEWAARSCHUWD!!
BESTEL HIER NIET WEES GEWAARSCHUWD!!! 2 maanden geleden eerste bestelling geplaatst bestellen/levering snel. Goede reviews MAAR er moet niet iets verkeerd gaan of je wilt je bestelling retour sturen dan komt het je krijgt never nooit je geld meer terug bellen mailen word elke keer gezegd word in orde gemaakt je word gewoon aan het lijntje gehouden nu 2 maanden verder nog niks ontvangen
Geweldige service
Geweldige service!
Bestelling was eerst niet compleet en is meteen opgelost!
Weer genieten van de heerlijke kaarsen 😊
Mijn pakket kwam lekkend thuis aan
Mijn pakket kwam lekkend thuis aan. Ik heb hierover contact gezocht met de klantenservice en hun vonden het niet nodig nieuwe producten toe te sturen. Erg schandalig. Bestel hier nooit meer! En als ik jou was zou ik dit zeker ook niet doen.
Belofte niet nagekomen
Niet eens 1 ster waard, vanwege beschadigde producten was er een belofte vanuit dit bedrijf om mijn geld terug te krijgen, ik word volledig genegeerd als ik ernaar vraag, weken verder. Enorm slechte service en respectloos!
Altijd snel in huis
Altijd snel in huis. Als je optijd besteld volgende dag in huis.
Ja en ik hou nu eenmaal van lekkere luchtjes wasparfum en voor de oliebrander. Dan ben je hier aan het goede adres. Altijd een presentje bij de bestelling en een leuk spaarsysteem. Kortom ik bestel mijn luchtjes graag bij geur voor je huis.
Goede prijs en snelle levering
Vreselijke klantenservice
Vreselijke klantenservice! Ik probeer continu met ze in contact te komen over een bestelling die volgens de pakketdienst is geleverd maar helaas heb ik het niet ontvangen… maar willen ze wel dat ik voor de artikelen betaal? Ik vraag of ze me willen helpen met uitzoeken wat er fout kan zijn gegaan en of ze willen helpen maar reageren gewoon nergens op.
Love it
Dit was mijn 4e of 5e bestelling. Wat houd ik van jullie spullen. Volgende dag geleverd jammer dat er geen foto's kunnen worden geplaatst
Heerlijke geur en snelle levering
Helemaal top
Super service, tot de volgende keer!
Nette en snelle verzending
Ik hou van al de geurtjes die…
Ik hou van al de geurtjes die geurvoorjehuis levert. Altijd tevreden en ze leveren snel
Prima
De website was duidelijk en overzichtig. Het bestellen en betalen ging makkelijk en de spullen waren supersnel en keurig geleverd
1 fles was stuk
1 fles was stuk. Vloeistof door de doos. Ik heb dat gemaild naar het bedrijf. Niets verder op gehoord. Jammer.

Réponse de Geurvoorjehuis
Goede aanbieding en betrouwbaar
Goede aanbieding en een snelle bezorging.
Het product was ook goed verpakt.
Een aanrader….
Bestelling, passend en veilig verpakt!
Bij ontbreken van een artikel, ligt er een handgeschreven
berichtje in de verpakking. Geld retour.
Dat vind ik klantvriendelijk!
Ik ben en blijf klant!
Ruim assortiment heerlijke geuren.
Ruim assortiment heerlijke geuren.
Goede webwinkel.
Aanrader
Vlotte afwerking en zeer goed verpakt.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.