Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er netop kommet hjem fra en 7-dages rejse til Baltikum. Det har været nogle fantastiske dage, hvor vi har lært en masse om de 3 lande, som vi ikke kendte så meget til i forvejen. Rejsen var vel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt i alt en gennemført tur. Både rejse og de guidede ture. Vejret kunne I jo ikke gøre for. Super dygtige og vidende guider om hele Baltikum og den aktuelle situation i Baltikun og verden i det he... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en fantastisk tur til Baltikum. Gunita og Giovanni er helt fantastiske dygtige og hjælpsomme, det findes ikke bedre. Kan kun anbefale GG Tours. Vi vil glæde os at rejse med dem igen . Venlig... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Sådan et svindlerfirma….De har tabt en sag i rejseankenævnet hvor de ikke betaler. Så bliver se indkaldt telefonisk til fogedretten hvor de ikke er ved telefonen. Så sagen bliver politforkyndt hvor d... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'excursions

Écrit par l'entreprise

GG Tours ApS er rejsebureau med københavnske og europæiske rødder, selskabet er oprettet i 2013. GG Tours tilbyder rejser til såvel single rejsende som til hele familien samt designer skræddersyede rejser til grupper og virksomheder alt efter behov. Vore primære rejsedestinationer er Italien, Norden (Island og Færøerne) og de baltiske lande. Vi arbejder med følgende rejsetemaer: ”City Breaks” – By rejser til eksempelvis Rom og Riga krydret med forskellige kulturoplevelser. ”Classico” – spændende rundrejser til nogen af Europas smukkeste regioner I Italien og Korsika. ”Explorer” – spændende rundrejser til de vilde nordlige områder i Baltikum, Island og Færøerne. Til disse ture indgår altid dansktalende guide, privat bus til udflugter. ”Sun Travel:” Lækre sol- og strandrejser til Sydeuropa primært Spanien. Vi har siden 2013 sendt over 15.000 danskere til destinationer i Norden og Europa og flere end 1/3 er gengangere på vore rejser.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores rundtur i Baltikum er slut

Vores rundtur i Baltikum er slut, det har været en interesant rejse, historisk som kulturelt. Tre lande med hver deres sprog og kultur. En fantastisk arkitektur der bærer præg af de forskellige herskere gennem tiden. De har været under svensk, polsk, russisk og tysk indflydelse, nu tror jeg bare de håber at Putin bliver hjemme.
Vi var heldige med vejret, det var solrigt og varmt. Måske lige lidt for meget kørsel med bus den sidste dag.
De sidste to hoteller var super, bussen var fin og chaufføren den bedste.
Vores guider har været fantastiske med stor viden og megen humor. Alt fungerede så vi kan varmt anbefale en rejse med GGtours.
Marianne og erik Ove

2 juin 2025

Super veltilrettelagt tur til Venedig

Super veltilrettelagt tur til Venedig. Dejligt autentisk, rent lille hotel i roligt kvarter på Lidoen med venligt personale. Guiderne (ejere af GG Tours) Giovanni og Gunitta øste af deres store historiske viden og lokale kendskab og var et meget behageligt selskab. Godt miks af tid på egen hånd og med gruppen. Vi fik virkelig meget for pengene. Jeg rejser gerne med GG Tours igen.

3 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god service og hjælpsomhed ved…

Altid god service og hjælpsomhed ved mine henvendelser til GGTours ( Giovanni) ang. min rejse til Island. Godt hotel med fin morgenmadsbuffet og supersenge. Godt tilrettelagte udflugter med vidende guider som Gunnar og Helle. Et tæt program, kun 4 overnatninger, måske 5 overnatninger næste gang så en dag til at vandre mere rundt i Reykjavik på egen hånd er mulig. Fulde 5 stjerner.

23 avril 2025

Kunne ikke tjekke ind i Ryan Air

Kunne ikke tjekke ind i Ryan Air, bad om hjælp via tlf hos ggtours. Medarbejderen kunne “ ikke bruge tid, da jeg ikke ville ofre yderligere penge” og smed derfor røret på. Dette var dog ikke tilfældet. Jeg kan ikke selv bruge appen og gøre det da deres mail er afsender mail. Det betyder at jeg skal printe hjemmefra eller betale ekstra…medarbejderen råbte og skreg , lyttede ikke og knaldede røret på. Stærkt ubehageligt:(

Tak for at udstille jer selv i svaret!

4 février 2025

Excellent Tour to Riga

The 3 night/4 day tour I took to Riga organized by GG Tours which included flight, hotel/breakfast and ballet tickets was excellent, concerning both price and quality:
- AirBaltic was efficient and punctual.
- The 4* Hestia Hotel Draugi was centrally located in the charming old town of Riga. The Front Office Manager was helpful.
- The seat for the Swan Lake Ballet was in a row near the front with an unobstructed view.

14 septembre 2024

Spændende besøg i skønne Venedig

Netop hjemkommet efter en spændende femdages tur til Venedig med GG Tours. Meget veltilrettelagt tur, hvor Giovanni professionelt øsede af sin store viden om Venedigs tusindårige historie. Hyggeligt hotel på Lidoen. Stor anbefaling herfra.

18 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

En fantastisk oplevelse i Venedig.

Meget fin tur guidet af Gunita og Giovanni, som var meget velorienterede, vidende og et særdeles behageligt og serviceorienteret selskab. Hotellet - Hotel Atlanta Augustus, var ældre men meget fint renoveret. Det lå i rolige omgivelser, men dog tæt ved Adriaterhavet og flere både, der ca. hver 10. min. sejlede os til "ankomstpladser" tæt på alle Venedigs mange seværdigheder. Vi kommer igen!

14 septembre 2024

Réponse de GG Tours ApS

Hej Stig mange tak for din fine anmeldelse og den nye bestilling til Venedig. Hils Jytte mange gange. Med venlig hilsen Gunita og Giovanni

Venedig

Et godt ophold på Lidoen, der ikke var så overrendt og nogle gode ture og stadig plads til egne oplevelser. Venedig er super skøn. Tak for en dejlig oplevelse og I er nogle dejlige guider.

17 septembre 2024

Réponse de GG Tours ApS

Hej Preben tak for sidst og mange tak for din fine anmeldelse, hils Vivi, Kurt og Anita - mange hilsner Gunita og Giovanni

Hej GG- Tours

Hej GG- Tours

Vi sidder nu i flyet, på vej hjem Rom.
Det har været en fantastisk tur, hvor vi har oplevet vildt meget.
Du har virkelig hjulpet med at sætter en super tur sammen.
Vi vil derfor meget gerne bruge dig igen. Kan du sende et link til dtorbysferier, mener du har nævnt det tidligere.
Endnu en gang for en skøn tur og tak for dine hurtige svar.

24 août 2024

Réponse de GG Tours ApS

Kære tak for din fine tilbagemelding, det er jeg rigtig glad for at høre. Og vi vil se frem til at arrangere en god rejse for jer igen. Mvh GG Tours Giovanni Orio

Baltiske lande

Vi havde en super dejlig tur med GG Tours til de Baltiske lande i maj måned.
Fantastiske guider, gode hoteller samt masser af oplevelser.
Det er bestemt ikke sidste gang vi rejser med GG Tours

21 mai 2024

Tur til Baltikum

Den 4. juni satte vi kursen mod Nato’s øst flanke, de tre Baltiske lande. Forventningerne var ikke sat højt, da vores eneste kendskab til tidligere Sovjet lande stammer fra DDR, men vi havde besluttet at vi ville se landene, før Putin evt. får ”gode ideer” og flytter grænsen mod vest.
Turen startede i Vilnius hvor Gunita tog imod os i lufthavnen og fik os transporteret til hotellet, et nydeligt hotel med en god beliggenhed i gå-afstand fra seværdighederne, hvilket også gjaldt de hoteller vi benyttede de næste dage i Riga og Tallinn. Transporten mellem de tre byer foregik i komfortabel bus med stop ved relevante seværdigheder. Alt i alt en veltilrettelagt tur med mange gode oplevelser.
Hvis man skal fremhæve en ting må det være guiderne, her er der tale om folk der ikke bare snakker, men virkelig ved hvad de snakker om. Stor ros til Gunita og Giovanni for at føre os grundigt ind i de politiske, historiske og sociale forhold.
Og så et lille hjertesuk her til sidst: Lad ikke en gal mands storhedsvanvid ødelægge tre så velfungerende samfund.

Jørgen Nielsen

4 juin 2024

Baltiske lande

Vi er lige kommet hjem fra en rundrejse i de Baltiske lande.
Der var en fantastisk tur, gode hoteller og mega gode guide.
De havde styr på deres historie og de var gode ril at fortælle hvad vi ellers kunne se på vores fridage.

21 mai 2024

fantastisk rundreje i Baltikum

Netop hjemkommet og mættet fra en HELT fantastisk rundrejse i Baltikum. De 6 hovedstæder på 6 dage. Fine hoteller lige i centrum og på de smukke busture imellem dem, blev vi propfodret med nyttig viden om de tre landes kultur og historie. Vi blev MEGET klogere på landenes ligheder og forskelligheder.
-Og vores dejlige, hyggelige guider, Gunita og Giovanni, som ledsagede os rundt i byerne vidste bar ALT hvad der var værd at vide om Baltikum.
Vi kan kun VARMT anbefale denne rejse.

27 mai 2024

Vor varmeste anbefaling

Lige hjemkommet efter en helt fantastisk vellykket ferie i De tre Baltiske lande!
Vi kan KUN rose vore to guider på allerbedste vis: de var entusiastiske hele vejen og berigede os med en masse nyttig information og var behagelige og imødekommende over for gruppen!
Velvalgte gode hoteller i alle 3 lande-
Hyggelige rejsefæller med god stemning og helt fantastisk vejr!
Hjemrejsen forløb fint, men det havde selvfølgelig været rart med direkte fly uden mellemlanding.
En rejse der på det allervarmeste kan anbefales!
Tak for en super oplevelse fra Otto og Kirsten Meyer

27 mai 2024

Hej GG tours

Hej GG tours
Jeg har gennem jeres bureau købt og været på en ferie til Rom for 6 personer i perioden 20-24. marts ’24.
Rom er en dejlig by….. men GG tours fejl, manglende service og information er slet ikke tilfredsstillende.
Nedenunder vil jeg beskrive hvad der går galt for jer!!!
Rejsen på Spot Deal inkluderer 1 stk kabinekuffert på 10 kg pr person og dette pointerer jeg også direkte i bestillingen skrevet til jer. Og det pakker vi selvfølgelig efter. Men da vi står og skal borde i lufthavnen lyder billet på 1 stk 20 kg bagage. Det er jo IKKE det hverken rejse info eller jeg har bestilt. Ville det ikke være en information du kunne ringet til mig om. Denne fejl i der har begået har kostet os kr 1.500,00.😖 . Disse penge ser jeg tilbagebetalt til mig.
Jeg bad dig om at arrangere transfer fra lufthavne til hotellet. Det kunne du så i første omgang gøre for 1.590 men er par dage efter skrev du at vi skulle betale 500 mere. Og ved en opringning fik jeg så et flabet svar at det ville i ikke tabe på. Jeg (som kunde) måtte bede dig om du ikke kunne høre hotellet eller Uber om muligheder, og det viste sig at hotellet kunne gøre det meget billigere – det kunne i godt have gidet at undersøge og ikke kun gøre det når kunden ber jer om det – det er dårlig service😖.
En anden ting i godt kan informere om er, at når vi gennem jer bestiller entre til seværdigheder, kan det godt være at der står TICKET med store bogstaver på det bevis vi får fra jer men det er kun en voucher, hvor du skal et helt andet sted for at få de rigtige billetter. Det er manglende information fra jeres side.
Da jeg ringer til dig vedr. de forkerte udstedte billetter, er du så flabet at sige, at jeg bare skal gøre det der står og for øvrigt har du ferie og er først tilbage om 3 dage. Jeg synes det minder om køkkenbords bureau.

20 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

En uforglemmelig tur med professionel…

En uforglemmelig tur med professionel guide!
Det kunne ikke gøres bedre! Det føles meget familier når ejern samtidig er guide og har et enormt repertuar som gør oplevelsen ekstraordinært.👏🏻👍

27 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Kultur op oplevelser i verdensklasse.

Det var en virkelig dejlig og fantastisk tur igennem de tre Baltiske lande. Et fantastisk guide-ægtepar, der vidste alt om Baltikum, de politiske forhold, kulturen og økonomien i regionen. Turen var vel tilrettelagt og meget afslappende. Jeg følte mig ikke bare som turist, men som en del af et hyggeligt selskab.

27 août 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus