Vi har lige været på vores anden rejse med GG-tours. Første gang en uge i Riga i december 2023 og nu alle de tre baltiske lande i maj 2026. To virkelig veltilrettelagte, dejlige, spændende og opleve... Voir plus
Lisez les avis des autres
Sådan et svindlerfirma….De har tabt en sag i rejseankenævnet hvor de ikke betaler. Så bliver se indkaldt telefonisk til fogedretten hvor de ikke er ved telefonen. Så sagen bliver politforkyndt hvor d... Voir plus
På trods af at det er gruppe rejse, er det en stor personlig oplevelse. Virkelig Godt tilrettelagt. Får et godt indblik i de 3 baltiske lande. Meget vidende og hjælpsomme guider. Været en fornøj... Voir plus
Vi er netop kommet hjem fra en 7-dages rejse til Baltikum. Det har været nogle fantastiske dage, hvor vi har lært en masse om de 3 lande, som vi ikke kendte så meget til i forvejen. Rejsen var vel... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
GG Tours ApS er rejsebureau med københavnske og europæiske rødder, selskabet er oprettet i 2013. GG Tours tilbyder rejser til såvel single rejsende som til hele familien samt designer skræddersyede rejser til grupper og virksomheder alt efter behov. Vore primære rejsedestinationer er Italien, Norden (Island og Færøerne) og de baltiske lande. Vi arbejder med følgende rejsetemaer: ”City Breaks” – By rejser til eksempelvis Rom og Riga krydret med forskellige kulturoplevelser. ”Classico” – spændende rundrejser til nogen af Europas smukkeste regioner I Italien og Korsika. ”Explorer” – spændende rundrejser til de vilde nordlige områder i Baltikum, Island og Færøerne. Til disse ture indgår altid dansktalende guide, privat bus til udflugter. ”Sun Travel:” Lækre sol- og strandrejser til Sydeuropa primært Spanien. Vi har siden 2013 sendt over 15.000 danskere til destinationer i Norden og Europa og flere end 1/3 er gengangere på vore rejser.
Coordonnées de contact
Refshalevej 163 A, 1432, København K, Danemark
- info@ggtours.dk
- ggtours.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super skøn ferie med GG Tours
Vi havde store forventninger om en god tur til Baltikum, og de blev til fulde og mere til indfriet. På forhånd var vi blevet vel informeret om turen med et godt indblik i hvad vi kunne forvente. Da vi ankom til Vilnius lufthavn stod Giovanni og Gunita og ventede på os. Vi blev kørt i Bus til hotellet. Bussen og chaufføren fulgte os på hele turen. Vi fik rigtig meget at vide om de baltiske lande under vores ture, både med bus og byvandringerne. Det er utroligt levende fortalt af Giovanni og Gunita. De ved utrolig meget om landenes kultur, økonomi, historie, befolkning, sprog, økonomi, vækst, religion osv. Meget spændende at høre om. Vi havde nogle fine hoteller, og vi fik nogle skønne oplevelser på diverse spisesteder omhyggeligt udvalgt af Giovanni og Gunita. For vores vedkommende var tingene meget fint afstemt i forhold til ture og på egen hånd. På hele holdet på 51 personer var der en rigtig god stemning og tilfredshed med turen. Vi kan varmt anbefale at rejse med GG Tours og vi vil selv se frem til vores næste rejse med Giovanni og Gunita.
Er lige hjemkommet fra en dejlig og …
Er lige hjemkommet fra en dejlig og veltilrettelagt tur til Baltikum. Ikke mindst nød vi vores 2 dygtige og imødekommende guider. Selv det gode vejr havde I sørget for😊.
Vi kan varmt anbefale at rejse med ggtours. Selv vil vi ikke være i tvivl.
Vi har været så uheldige at være på en …
Vi har været så uheldige at være på en tur til Spanien - købt gennem Sweetdeal - arrangeret af Ggtours.
Vi lejede og betalte for en bil af Ggtours, som "gav" billejen videre til Car Rentals, som "gav" billejen videre til Coldcar.
Rejsen var planlagt således at vi ikke kunne nå at af hente bilen inden kl. 24:00 - hvilket betød vi skulle betale et ekstra gebyr på € 40.-
Derudover lejede vi en GPS som ikke kunne vise vej, men konstant sagde "GPS´en er mere end 45 mdr. gammel og skal opdateres".
Ligeledes fik vi udleveret en bulet og skrammet bil, som ikke kunne skiftes til en anden bil, da vi først var fremme efter kl. 24:00.
Sluttelig trak Coldcar - uden nogen form for information - mere end kr. 5.000.- på vores kreditkort, efter vi havde afleveret bilen igen.
Det klagede vi selvfølgelig skriftlig over til Ggtours, som vi havde lejet bilen af.
Den mundtlige feedback fra Ggtours var at det godt kunne tage lang tid at få pengene igen,.
At de allerede kørte en sag mod Coldcar.
At det ikke var deres skyld.
At de ikke kunne gøre andet end at henvende sig til Car Rentals.
At det godt kunne være at jeg mente at bilen var OK da vi afleverede den, men det kunne Ggtours jo ikke se.
At vi bare var nødt til at vente.
Først efter vi havde henvendt os til Sweetdeal, fik vi diverse skriftlig feedback fra Ggtours, som sagde nøjagtig det samme som ovenfor, dog med den tilføjelse "læser du ikke hvad vi skriver".
Hvilket jeg gjorde - men jeg var ikke enig i Ggtours udlægning. Og i stedet for at prøve at forstå kunden - er det formentlig nemmere at konkludere at kunden ikke læser Ggtours mail.
Den gode nyhed er at efter mere end 6 uger er næsten alle pengene- på nær 86.- kroner - gået ind på vores konto igen, dog uden nogen form for information eller feedback fra Ggtours.
Så for at gøre en lang historie kort - aldrig mere Ggtours.
MVH Ole.

Réponse de GG Tours ApS
Dårlig oplevelse - island, maj 2017
Vi var på Island på GG tours i maj 2017
Der var ikke styr på særlig meget og programmet blev hele tiden lavet om, så vi viste ikke hvad vi skulle før vi sad i bussen.
Desuden har det været RIGTIG svært at komme i kontakt med dem efterfølgende....
fantastisk rejse til Korsika-Italien
Vi havde en helt forrygende oplevelse på vores rejse til Italien-Korsika. To overnatninger på det 4* rex i Italien, Livorno og 5 nætter i Korsika på det 4* hotel Best Western, Bastia. Begge hoteller var super og alt service fungerede perfekt. GG Tours havde sørget for en lækker helt ny Opel Astra der ventede på os i Pisa lufthavn så vi kunne opleve hele Korsika, færge frem og tilbage Italien - Korsika m.m.. Servicen og vejledningen hos GG Tours var helt i top og prisen i forhold til alt hvad vi fik var yders rimelig.
De meget tilfredse kunder Hans Henrik og Inger
Fantastisk tur til Reykjavik
Mig og min kone, havde en fantastisk tur til Reykjavik, igennem Ggtours. Den pakke løsning de havde, passede perfekt til os, og til den tid vi havde til rådighed på Island. Vores guided turer, blev til en ekstra stor oplevelse. Takket værd vores dygtige guide, Harpa. Hendes fortælle evne, og viden om Island var imponerende. Tak for en fantastisk tur :)
Mvh Allan Trolle
Skøn tur til Lissabon
Efter en lille svipser med forkert navn på rejsedokumenter gik alt glat. Transfer fra lufthavn ventede tålmodigt, trods forsinkelse med flyet.
Hotellet, Corinthia, er intet mindre end fantastisk og byen er rigtig dejlig, så fire nætter var næsten for lidt....Vi er meget tilfredse!
Fantastisk tur til Baltikum med fantastiske guider
Vi var på en guidet tur til Baltikum. Det var første gang, vi prøvede en guidet tur, så vi glædede os. Og turen overgik bestemt vores i fovejen positive forventninger. Spændende steder og oplevelser. De baltiske lande har 3 meget levende og spændende hovedstæder. Vi havde: god chauffør, god bus, gode centralt beliggende hoteller, veltilberedt mad inkluderet. Alt klappede perfekt. Men især må vi fremhæve de to suveræne guider Gunita og Giovanni. Man kan kun holde af dem. Levende, sjove, meget vidende. Måske fordi de også er nysgerrige. Vi kan kun anbefale GG tours på det allervarmeste.
Hilsen Gitte og Allan Don

Réponse de GG Tours ApS
Overgik forventningerne.
Turen rundt i de baltiske lande var en stor oplevelse. I særdeleshed fordi guiderne Giovanni og Gunita øste af deres meget store viden om stort set alle forhold i landene. Begge havde en meget behagelig måde at kommunikere på. De informerede som en dialog med gæsterne i velafstemte doser. Alt blev formidlet ud af et ægte engagement og en kæmpe viden.
Transport og hoteller var helt i top. Aftaler og tidsplaner blev nøje overholdt.
Vi kan på det allervarmeste anbefale denne rejsearrangør og Giovanni og Gunita i særdeleshed. Mogens og Anna-Grethe Bøgh Mortensen
GGtours kan varmt anbefales fordi de gør ALT for at give deres kunder en god oplevrlse.
Uanset hvilken ris andre giver GGturs har vi kun rosende ord at uddele. De er de sødeste og mest service mindede mennesker vi har mødt i branchen. MVh. Jette og David
Har ikke styr på tingene
Bestilte en pakkerejse med bl.a. guided tour rundt i Pisa. Da vi kom frem var der ikke bestilt guided tour, og hotellet vidste ikke hvad vi talte om, så denne måtte vi selv betale, derudover havde vi betalt ekstra for shuttlebus (Pisa/Firenze), men ggtour havde bestilt billetterne til 2 timer før vi ankom med fly og kunne derfor ikke benyttes, hertil kan der tilføjes at vi, inden afrejse, måtte rykke for billetter til shuttlebus for at få disse... sidst men ikke mindst havde vi købt 8 dage kombirejse (Firenze/ Pisa) dette blev reduceret til 7 dage pga flyændring.
Det værste ved oplevelsen er at vi gentagne gange har rettet henvendelse til ggtour, både før og under rejsen men de har valgt ikke at svare eller kommenterer vores henvendelse. vi har bl.a. anmodet om tilbagebetaling for shuttlebus og ved ankomst til hotellet bad vi om at ggtour fik bragt vores tourbilletter i orden... absolut et rejseselskab der ikke kan anbefales..
Har ikke styr på tingene
Vi bestilte en pakkerejse hos udbyderen, hvor vi betalte ekstra for havudsigt og helpension, men fik et standardværelse med halvpension. Fik opgraderet til helpension da vi endelig, efter adskillige forsøg over flere timer, kom igennem til bureauet, men problemet med værelset blev ikke løst. Ligeledes blev vi opkrævet ekstra gebyrer på vegne af et biludlejningsfirma, hvilket de har erkendt, men vi har ikke modtaget en tilbagebetaling.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.