Lisez les avis des autres
Snelle en vlotte levering van de producten! Veel keuze in smaken, dus voor elk wat wils. Duidelijke omschrijving op de verpakking hoe te gebruiken. Sinds enkele weken ook bezig met wat meer s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Coaching op het gebied van voeding, fitness en lifestyle. Julius of een van zijn coaches zoekt samen uit wat het beste plan voor mij is en past waar nodig gedurende het traject aan. Er kan in veel sce... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Conseiller
- Service de fitness et nutrition
- Coach particulier
- Programme d'entraînement physique
- Magasin de vêtements de sport
- Magasin de vitamines et compléments alimentaires
Écrit par l'entreprise
Giavarrafitness is jouw online coach op het gebied van voeding en training. Wij coachen mensen online naar hun gewenste resultaat. Verder verkopen wij producten die kunnen bijdragen aan een fitte en gezonde leefstijl.
Coordonnées de contact
Ik ben bij gaivarrafitnes ingeschreven…
Ik ben bij gaivarrafitnes ingeschreven omdat ik meer wilde leren over fitness en de gezonde levensstijl.hij leg alles heel goed en alles is overzichtelijk wat je krijgt hij begeleidt heel goed naar je gewenste gewicht toe ik zou hem aanbevelen.
Goeie kwaliteit gaan lang mee!
Topkwaliteit
Topkwaliteit, goede service en de levering is altijd snel en netjes. Heel tevreden!
Top service en mega kwaliteit
Reeds verschillende keren bestellingen geplaatst, dit zowel voor supplementen als voor kledij. En telkens meer dan tevreden met de service en de snelle afhandeling en idem dito snelle levering. De eiwitsupplementen hebben voor mij de ideale samenstelling en de prijs/kwaliteit is top. En betreft de kledij, topkwaliteit en zit als gegoten. En als er iets niet voorradig is, dan kijken ze voor een volwaardig alternatief. Zeker de website bezoeken en bestellen maar, je gaat er geen spijt van krijgen. 👍👍👍👍👍

Réponse de Giavarrafitness
De 3 heerlijke smaken whey die ik…
De 3 heerlijke smaken whey die ik binnen heb gebracht waarvan ik er 2 al geprobeerd heb zijn onwijs lekker en vullen ook heel goed!😍 ga zeker weer bestellen als deze op zijn!😁

Réponse de Giavarrafitness
Ik bestel al bijna 3 jaar creatine en…
Ik bestel al bijna 3 jaar creatine en shakes bij GiavarraFitness en ben nog altijd supertevreden. De producten zijn topkwaliteit, de levering is altijd snel en de klantenservice is echt uitstekend. Je merkt dat ze betrokken zijn bij hun klanten. Absoluut een aanrader!
Goede producten
Goede suplementen. Lekker van smaak.
Sinds ik begon met eiwitten bij te nemen meerdere sites geprobeerd maar toch bij deze blijven hangen. Mooie overzichtelijke site en een goede snelle klanten service
Geweldig!
Supplementen zijn heel goed! Fijn om te gebruiken en smaken erg goed!
Goede producten /goede kwaliteit
Bestel sinds dat ik begonnen ben met sporten bij giavarrafitness! Andere producten geprobeerd maar giavarrafitness is een bedrijf wat moeite stopt in de kleding en accessoires!
De eiwit poeders etc bevallen mij het beste bij giavarrafitness en helpt voor mij het beste!

Top kleding
1e tshirt besteld en zat lekker strak om de armen en borst en losser bij de buik gelijk ziet alles er beter uit top
Heb er nu gelijk 3 bij besteld

Réponse de Giavarrafitness
Top service en kwaliteit.
Communicatie via social media en mail is top, had iets verkeerds besteld en dit werd gelijk opgelost. Daarnaast zijn de gymshirtjes echt next level perfect. Goeie prijs kwaliteit verhouding. 1 woord: AANRADER!

Réponse de Giavarrafitness
Nette bezorging en communicatie en…
Nette bezorging en communicatie en goede producten. Ben erg tevreden

Réponse de Giavarrafitness
Top bedrijf snelle levering snelle…
Top bedrijf snelle levering snelle reactie de stof van de kleding is heel goed . Een echte aanrader 💪💪👍

Réponse de Giavarrafitness
Ja echt een top kwaliteit hoor!
Ja echt een top kwaliteit hoor!
Zit precies goed en kwaliteit is ook super,ben er heel blij mee!!

Réponse de Giavarrafitness
Hij heeft de beste eiwshakes
Ik had me eerste whey eiwit bij hem met de hazelnoot chocola en smaakte echt goed tot nu toe blijf de beste

Réponse de Giavarrafitness
De beste sport- voedingscoach...
Julius is in mijn ogen de beste keuze omtrent sport en voedings begeleiding! Al enkele jaren ben ik wederkerende klant omdat Julius altijd bereid is snel te antwoorden.
Julius denkt in mogelijkheden en dat is wat hem de beste coach maakt van de markt. Zeker een aanrader dus!!

Goede klantenservice
Had een artikel besteld dat niet meer op voorraad was, dus kreeg een upgrade. Goed snel klantencontact

Réponse de Giavarrafitness
Ook dit jaar begin ik weer
Ongeveer drie jaar geleden ben ik gestart bij Giavarra. Ik wilde graag begeleiding en meer kennis in het maken van juiste keuzes in voeding, maar ook wilde ik graag fitter en sterker worden in de gym. Bij giavarra kreeg ik de juiste begeleiding. Je krijgt een goed programma voor je workouts en je krijgt een voedingsschema wat maakt dat je balans hebt in je voeding. Dit werkte voor mij top.
Ook dit jaar ben ik weer begonnen bij Giavarra voor begeleiding. Voor een extra stok achter de deur.
Ik zou een ieder aanraden om aan te melden bij Giavarra.

Snelle en vlotte levering
Snelle en vlotte levering van de producten!
Veel keuze in smaken, dus voor elk wat wils.
Duidelijke omschrijving op de verpakking hoe te gebruiken.
Sinds enkele weken ook bezig met wat meer spiermassa op te bouwen.
Na een fijn intakegesprek onmiddellijk een duidelijk trainings en voedingsplan ontvangen.
Julius staat altijd klaar om snel te antwoorden op vragen en denkt samen met je mee.
Top kerel en zeker aan te raden

Réponse de Giavarrafitness
En savoir plus sur les différents types d'avis.