À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
„Giganci Programowania to innowacyjna placówka, w której uczymy młodych ludzi między innymi: programowania, tworzenia gier komputerowych, aplikacji mobilnych, stron internetowych oraz grafik 3D, pomagając im zrozumieć i pokochać świat nowych technologii. Pasją do programowania chcemy dzielić się z dziećmi i młodzieżą, ponieważ wierzymy, że nauka programowania rozwija nie tylko umiejętności cyfrowe, dające lepszy start w przyszłość, ale - co ważniejsze - stymuluje rozwój logicznego i kreatywnego myślenia.”
Coordonnées de contact
A répondu à 53 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Bardzo sympatyczni i pomocni pracownicy. Chcą dla dzieci jak najlepiej, nie zmuszają na siłę do uczestniczenia w zajęciach, jeżeli okaże się, że np. poziom danej grupy jest za niski, proponują różne warianty rozwiązania, aby dziecko czuło zainteresowanie.
Polecam!
Syn zadowolony z prowadzonych stacjonarnie zajęć programowania. Wiedza użyteczna, przydatna w szkole na dalszych etapach edukacji. Sama organizacja zajęć, przypominanie o zajęciach/płatnościach mocno na plus. Polecam i na pewno wrócimy!
Obsługa klienta
Obsługa klienta
Bardzo miła rozmowa z Panią Konsultatntką, szybkie ustalenie terminu odrobienia zajęć.
Nie polecam tej firmy - rozczarowanie już na etapie zajęć próbnych
Nie polecam tej firmy. Ich marketing jest bardzo nachalny, a organizacja zajęć pozostawia wiele do życzenia. Zostałam zaczepiona przy szkole i zaproszona na darmowe zajęcia próbne — po podaniu numeru telefonu zaczęły się częste telefony z prośbą o szybkie ustalenie terminu.
Po zapisaniu się termin został potwierdzony dzień wcześniej przez opiekuna. W wyznaczonym dniu (3 kwietnia) o godzinie 9:40 byliśmy już przy komputerze. Po 15 minutach oczekiwania nikt się z nami nie połączył, a wcześniej nie otrzymaliśmy żadnej informacji o odwołaniu zajęć.
Próbowałam się skontaktować z firmą — rozmawiałam łącznie z 4 różnymi osobami. Każda z nich odsyłała mnie dalej lub nie była w stanie wyjaśnić sytuacji. W pewnym momencie usłyszałam nawet, że dana osoba ma dziś dzień wolny i zaproponowano mi przełożenie zajęć. Dopiero po około 30 minutach od planowanego rozpoczęcia zajęć konsultantka z infolinii poinformowała mnie, że zajęcia na pewno się nie odbędą.
Po tym zdarzeniu przez kilka kolejnych dni kontaktowali się ze mną różni konsultanci, proponując ponowny zapis na zajęcia próbne, co po takim doświadczeniu było dla mnie nieakceptowalne.
Dodatkowo dowiedziałam się, że takie zajęcia próbne mogą być później traktowane jako zwykłe zajęcia i wliczane w koszt umowy, co również budzi moje wątpliwości. Zastanawiające jest też to, że opinie w Google są niemal wyłącznie pozytywne, co nie odzwierciedla mojego doświadczenia.
Po takim podejściu do klienta nie zdecydowałam się na dalszą współpracę.

Réponse de Giganci Programowania
Nie polecam a wręcz odradzam...
Niestety jest to typowy młynek do mielenia użytkowników, czyli łapiemy dzieci i rodziców w szkołach, darmowe pierwsze zajęcia potem atak co chwila żeby subskrybować ( i tu pierwsze celowe wprowadzenie w błąd - w podsumowaniu umowy masz miesięczny wykaz) ale subskrypcja roczna i się odnawia ( SIC!) W korespondencji mocno akcentują ze jak ktos się zapisze z polecenia to dostaniesz nagrody w Programie Poleceń - i tu powinno się już mocno zapalić czerwona lampka ze jakość to maja tylko w marketingu i łapaniu kolejnych użytkowników. No i poza tym nachalny marketing, a same zajęcia każde kolejne coraz nudniejsze, co chwila zmiany prowadzących, straszny bajzel, jak sam się nie zapytasz to się nawet nie dowiesz ze Twoja grupa została rozwiązana, problemy i nie ukrywam rozmowa z nimi przez telefon nie ma sensu - chyba ze nagrasz - bo kolejnym razem trafisz na inną osobę która odwraca kota ogonem ze nie możliwe żeby tak ktoś ustalił bo my tak nie robimy :D - tak jak puścisz nagranie to chwila ciszy i rozłączenie :D.
Przykro ze ktoś w nieuczciwy sposób chce zarabiać na najmłodszych korzystając z naiwności rodziców którzy chcą dobrze dla przyszłości sowich pociech....
Nie polecam a wręcz odradzam - szkoda ze na google nie można dodać opinii żeby więcej osób uświadomić - bo kto tu wejdzie.
p.s.
Te pozytywne to chyba kupione opinie bo żeby dodać tu opinie to nie tak łatwo to znaleźć a ze wiadomo ze negatywne opinie są bardziej zmobilizowane do wyrażenia jej dziwi mnie ilość pozytywnych....

Réponse de Giganci Programowania
Obsługa klienta na najwyższym poziomie
Decyzję o rozpoczęciu kursu podjęliśmy zbyt szybko, dziecko jest jednak nieco za małe, a sprzęt którym dysponujemy, na którym lekcje dziecka miały się odbywać okazał się bardzo zawodny. Były problemy podczas lekcji z połączeniem, dźwiękiem, wizją itd. Oferowana przez "Gigantów" pomoc jest natychmiastowa, profesjonalna, dopasowana do indywidualnego klienta, bardzo życzliwa i wyrozumiała. Można się w każdej sprawie dogadać, dopasują wraz z rodzicami odpowiednie rozwiązanie, tak że czujemy się bardzo zrozumiani i zaopiekowani. Mimo kłopotów i wątpliwości z naszej strony, pieniądze nie przepadają, a rozwiązanie się znalazło. Będziemy kontynuować w późniejszym terminie.
Polecamy!
Mamy z Gigantami bardzo pozytywne doświadczenia. Bardzo dobry kontakt, ale też przejrzysta platforma do nauki. Zajęcia z programowania były ciekawe, kreatywne, grupa w sam raz, jeśli chodzi o liczebność. Bardzo zadowoleni byliśmy z pani prowadzącej zajęcia. Znakomitym rozwiązaniem jest również opcja odrabiania zajęć. Również na plus sms przypominający przed lekcją.
Polecamy Gigantów.
Nowa pani prowadząca na bardzo wysokim…
Nowa pani prowadząca na bardzo wysokim poziomie
Zwrócenie uwagi na problem i świetne…
Zwrócenie uwagi na problem i świetne rozwiązanie. Obsługa bardzo miła.
Rzetelna komunikacja z klientem.
Świetna szkoła dla dzieci zainteresowanych IT
Nasz 13-letnij syn uczy się tutaj i jest bardzo zadowolony. Zajęcia są dobrze prowadzone i ciekawe. Jako rodzic dziecka bardzo doceniam organizację: wszystko działa sprawnie, są przypomnienia, świetny kontakt z rodzicami i możliwość nadrobienia zajęć dla dziecka w razie nieobecności. Bardzo łatwo też uzyskać wszystkie potrzebne informacje. Zdecydowanie polecam!
Pełen profesjonalizm
Zajęcia prowadzone bardzo profesjonalnie, merytoryka na wysokim poziomie. Córka bardzo zadowolona, chętnie rozwija wiedzę po zajęciach.
Początki
Jesteśmy dopiero na początku współpracy z Gigantami, ale jesteśmy dobrej myśli.
Giganci Programowania
Giganci Programowania
Od kilku dni nie mogę zalogować się na panelu klienta, jutro dziecko ma pierwszą lekcje i nadal nie wiemy co trzeba zainstalować żeby ta lekcja się odbyła. Kilka razy dzwoniłam na infolinie- obiecali wszystko sprawdzić- a dalej nic nie działa i jeszcze zablokowali mój numer telefonu!
P.S. 15.04 Kiedy została wyznaczona osoba do pomocy wreszcie się udało błędy naprawić i dziecko zdążyło wszystko zainstalować przed lekcją . Po pierwszej lekcji syn był zadowolony . Mam nadzieję że nie będzie więcej problemów z systemem.

Przerosło moje oczekiwania...
Jestem zachwycony "odmianą" syna po roku pracy z zespołem Gigantów. Dziecko stało się zdyscyplinowane, dociekliwe, cierpliwe, wyciszone. Chłopak przestał poddawać się po pierwszym niepowodzeniu. Stara się szukać rozwiązania różnych problematycznych dla niego sytuacji. Rozwinął swoją wiedzę z zakresu AI,programowania i nie tylko. Nie wspomnę też o kwestii logicznego myślenia oraz smykałki technicznej. Jestem dumny z niego i dziękuję że w tej przemianie miał udział zespół mentorów z Gigantów programowania.
Nikt nie odbiera
Nikt nie odbiera, nikt nie oddzwonił.
Ja mam biegać za swoimi pieniędzmi? Wysyłałam smsmy, maile.
Sprawę zgłaszam wyżej do uokik.

Réponse de Giganci Programowania
Świetny kontakt. Monitoring klienta i szybka reakcja na potrzeby klienta. Dopasowane do klienta propozycje odrabiania lub zmian terminu zajęć.
Bardzo natarczywa dzwonienie i nachalne…
Bardzo natarczywa dzwonienie i nachalne nagabywanie klienta

Réponse de Giganci Programowania
En savoir plus sur les différents types d'avis.