Bardzo sympatyczni i pomocni pracownicy. Chcą dla dzieci jak najlepiej, nie zmuszają na siłę do uczestniczenia w zajęciach, jeżeli okaże się, że np. poziom danej grupy jest za niski, proponują różne w... Voir plus
Syn zadowolony z prowadzonych stacjonarnie zajęć programowania. Wiedza użyteczna, przydatna w szkole na dalszych etapach edukacji. Sama organizacja zajęć, przypominanie o zajęciach/płatnościach mocno... Voir plus
Mamy z Gigantami bardzo pozytywne doświadczenia. Bardzo dobry kontakt, ale też przejrzysta platforma do nauki. Zajęcia z programowania były ciekawe, kreatywne, grupa w sam raz, jeśli chodzi o liczebn... Voir plus
Nasz 13-letnij syn uczy się tutaj i jest bardzo zadowolony. Zajęcia są dobrze prowadzone i ciekawe. Jako rodzic dziecka bardzo doceniam organizację: wszystko działa sprawnie, są przypomnienia, świetny... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
„Giganci Programowania to innowacyjna placówka, w której uczymy młodych ludzi między innymi: programowania, tworzenia gier komputerowych, aplikacji mobilnych, stron internetowych oraz grafik 3D, pomagając im zrozumieć i pokochać świat nowych technologii. Pasją do programowania chcemy dzielić się z dziećmi i młodzieżą, ponieważ wierzymy, że nauka programowania rozwija nie tylko umiejętności cyfrowe, dające lepszy start w przyszłość, ale - co ważniejsze - stymuluje rozwój logicznego i kreatywnego myślenia.”
Coordonnées de contact
A répondu à 53 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Firma od początku nas oszukała
Firma od początku nas oszukała. Darmowa lekcja była zaliczona do zajęć, które były opłacone. Gdy się upomniałam o tą lekcje zero odzewu. Zajęcia były mało rozwijające i nudne dla mojego dziecka. Po miesiącu zrezygnowaliśmy i syn nie brał udziału. Niestety nie zdążyliśmy wyłączyć subskrypcji i naliczyli opłatę za zajęcia w których syn nie brał udziału. Przez rok firma wysyłała wiadomości strasząc sądem i konsekwencjami. Dla spokoju zapłaciłam zaległą opłatę. Nawet nie zapisali nazwiska dziecka poprawnie. Odradzam. Jedna gwiazdka to i tak za dużo

U mnie działa...
Moja opinia na temat Gigantów Programowania jest bardzo pozytywna, choć pragnę zaznaczyć, że opieram ją wyłącznie na obserwacji mojego syna. Odkąd rozpoczął szkolenie, widzę u niego znaczący postęp i szybkie przyswajanie nowej wiedzy. Co dla mnie jako rodzica jest najważniejsze – jego zainteresowanie programowaniem wcale nie słabnie, a do każdych kolejnych zajęć podchodzi z prawdziwą chęcią i entuzjazmem
Top !
Jestem na prawdę bardzo, bardzo zadowolona z kontaktu z firmą. Profesjonalizm na najwyższym poziomie ! Szczególnie dziękuję pani Weronice (mam nadzieję że nie pomyliłam imienia) która regularnie informuje mnie o postępach i harmonogramie grupy mojego syna oraz przedstawia ofertę na przyszły rok dostosowana do jego potrzeb. Tak trzymajcie !
Ignorancja i brak kultury
Jestem zniesmaczona podejściem firmy do klienta. Zgłosiłam syna na bezpłatną lekcję, o wskazanej godzinie, zalogowalismy się zgodnie z instrukcją, niestety lekcja się nie odbyła. Bez żadnego powiadomienia, czekaliśmy 20 minut i nic. Po kilku dniach zadzwonił pracownik, że widzi, że lekcja się nie odbyła i czy chcemy się zapisać jeszcze raz. Na moje, że raczej nie pracownik rozłączył się bez żadnego słowa, mimo że ja próbowałam nawiązać rozmowę dalej, że wynika to z tego że poprzednio po prostu straciliśmy czas. Dla mnie słabo i bez kultury.

opinia
Rzetelna firma . Super opieka nad konsumentem. Pomóc na najwyższym poziomie i opieka podczas trwania zajęć. Zajęcia są super przygotowane , dostosowane do umiejętności dzieci. Zachęcają do dalszego poznawania programu.
Bardzo sympatyczni trenerzy i obsługa infolinia, polecam serdecznie cały zespół.
Bardzo sympatyczni trenerzy i infolinia. Mają dobrych techników którzy zawsze pomogą rodzicą w ustawieniach sprzętu. Ogółem w każdym temacie można się dogadać 🤝🤝🤝
Pełen zachwyt!
Każda osoba, z którą rozmawiamy, jest miła, przyjazna, z poczuciem humoru, chętna, aby wytłumaczyć wątpliwości i udzielić dodatkowych informacji. Pan Michał, nauczyciel programowania, ma niesamowitą umiejętność docierania do dzieci, cierpliwość, łatwość nawiązywania kontaktu. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Gigantami Programowania :)
Szczerze polecam
Bardzo dobry kontakt, świetni trenerzy z doskonałym podejściem do dzieci, wyrozumiali, dostosowujący przekaz do odbiorcy, empatyczni i pomocni. Na każdym etapie współpracy z rodzicem bardzo dobry kontakt, rzetelność, punktualność. Naprawdę wysoka jakość!
Totalny brak profesjonalizmu-naciągacze
Pan, z którym podpisywałam umowę bardzo naciskał na jej zawarcie. Nie znał jej szczegółowych zapisów ani nie wiedział co właściwie znaczą. Po zawarciu umowy postanowiłam od niej odstąpić ze względu na inna bardziej atrakcyjną ofertę i tu zaczęły się problemy. Zgodnie z zapisami umowy przesłałam maila o chęci odstąpienia na wskazany adres mailowy. Od tego momentu minęły ponad 3 tyg nikt się ze mną nie skontaktował, ani nie odpowiedział na moje pytania w temacie zwrotu pieniędzy. Po kontakcie z infolinią miałam otrzymać potwierdzenie mailowe i informacje kiedy otrzymam zwrot. Oczywiście nic z tego się nie zadziało. Naciągacze!

Réponse de Giganci Programowania
Plus za samą wiedzę na kursie i…
Plus za samą wiedzę na kursie i prowadzenie zajęć chociaż mój syn mówił ,że są dzieci które przeszkadzają a Prowadzący nic Sobie z tego nie robi.
Minus to napieranie na szybkie podpisanie umowy zaraz po pierwszej lekcji zapoznawczej bezpłatnej. Później okazuje się ,że przy rezygnacji z kursu są zapisy których nikt nie czyta i trzeba zapłacić za miesiąc do przodu jeżeli nie zrezygnowało się w odpowiednim momencie. Ogólnie jak płacisz systematycznie jest ok jak chcesz zrezygnować i nie zapłacisz to dostajesz codziennie powiadomienie o braku wpłaty oraz telefony z nagabywaniem żeby jednak przemyśleć i nie rezygnować . Faktury za kurs z zerową stawką VAT W tym zakresie współpracy nie podobało mi się to w ogóle i nie polecam.

Réponse de Giganci Programowania
Opłakane standardy opieki nad małoletnimi
Jedynym plusem jaki mogę wskazać to jeden z prowadzących zajęcia - pan był miły i kompetentny, syn bardzo go polubił w trakcie zajęć próbnych i skłoniło to nas do zapisu. Potem niestety tragedia. Sama pracowałam lata w branży prywatnego nauczania angielskiego więc wiem jak powinny takie firmy oferujące zajęcia dodatkowe funkcjownac. Tutaj jest niestety bardzo niski poziom tego co firma oferuje rodzicom za ich pieniądze . Po kilku negatywnych sytuacja zregzynowalismy z zajęć :
1. Na infolinii w trakcie zapisu po lekcji próbnej zostaliśmy oszukani przez pana i naciągnięci na droższe lekcje online za co ten pan dostał niewątpliwie prowizję bo w naszej wybranej szkole „nie ma już miejsc” (od razu okazało się że były i to dużo) 2. Przez 2 m nie byliśmy w stanie wymusić na szkole rozwiązania umowy i zwrotu pieniędzy za zajęcia online (choć syn uczęszczał już na stacjonarne na których grupy były w pół puste i wręcz rozwiązywano je z powodu braku chętnych, takie „przepełnione” były ) Dopiero groźby zaskutkowała zwrotem pieniędzy.
3. Prowadząca zajęcia pani wypuściła syna z klasy i zostawiła go na korytarzu nie pytając o nic, zamknęła drzwi do kolejnej klasy i zaczęła drugie zajęciach (choć była poinformowana że spóźnienie się po niego 5 minut), 7 letni syn zawędrował na ruchliwą ulicę pod lokalem i płakał ze strachu. Szkoła nie przestrzega żadnych zasad opieki nad małoletnimi, pilnowanie uczniów i wydanie ich bezpiecznie rodzicom to standard i niepodważalny priorytet na takich zajęciach a tutaj traktowany jako gest dobrej woli.
4. Kontakt ze szkołą to jakiś żart. Wszytko jest zorganizowane pod szkołę żeby im wygodnie był zarządzać a nie klientom. Jest się dosyłanym od Sasa do lasa - nie ma kontaktu bezpośrednio ze szkołą tylko z infolinią ale infolinia nie ma ŻADNYCH informacji o niczym o wszystko muszą pytać dyrektorów placówek.
5. Pomimo niezliczonych próśb, maili i informacji dalej dostajemy telefony od ich telemarketerów. Kiedy poprosiłam o wysłanie potwierdzenia rozwiązania umowy mailem to był to duży problem nie polecam nikt nie szanuje tam pieniędzy swoich klientów
Daje jedną gwiazdkę dla pana prowadzącego zajęcia próbne- marnuje się ten pan tam

Brak zwrotu środków
Syn mocno nie zadowolnny z zajęć w związku z czym zrezygnowaliśmy po pierwszych zajęciach Czekam już prawie 3 tygodnie na zwrot środkow a miał być dokonany w przeciągu 14 dni

Réponse de Giganci Programowania
Nagabywanie do zapisów bezpośrednio w…
Nagabywanie do zapisów bezpośrednio w szkole - zapewnianie że udział w lekcji pokazowej nie wiąże się z żadnymi zobowiązaniami. Byliśmy ciekawi jak wyglądają zajęcia, ale 4h przed zajęciami zadzwonił instruktor, zapytał czy widzieliśmy cennik zajęć i ofertę. Po tym jak powiedziałam że jesteśmy przed lekcja pokazową i cennik będziemy analizować dopiero po zajęciach, jeśli nam się spodobają - instruktor wyraźnie zaznaczył że obecność na lekcji pokazowej oznacza chęć zapisu. Bardzo nieprzyjemna rozmowa o tym - jak bardzo różni się etap zachęcania do zajęć i zbierania danych osobowych dzieci od jakże cennego czasu nauczycieli i straty korzyści jeśli się nie zapiszemy na cały kurs. Czysty biznes - misji edukacyjnej i podejścia partnerskiego w komunikacji z rodzicem - brak. Aha - dowiedzieliśmy się że to nie wina nauczycieli tylko osób kierujących - także apeluję o dojrzałe podejście!

Programowanie na najwyższym poziomie
Z pełnym przekonaniem polecam zajęcia z programowania dla dzieci. Kurs jest prowadzony bardzo profesjonalnie, z dużą dbałością o uczestników. Ogromnym plusem jest możliwość odrabiania zajęć, telefoniczne przypomnienia o zajęciach oraz materiały podsumowujące przesyłane po każdym spotkaniu. Tematyka kursów jest różnorodna, aktualna i dopasowana do zmieniającego się świata IT. Dzięki tym zajęciom dziecko jest znacznie do przodu z materiałem szkolnym i bardzo dobrze radzi sobie z informatyką. Zdecydowanie polecam!
Fajne zajęcia
Fajne zajęcia, ale dla dzieci które znają komputer a nie jest to ich pierwszy kontakt z ekranem i jego obsługą. Czyli dla mojego syna, który nie grał nigdy nawet w gry- to było za trudne. Lat 7.
To są oszuści i telefoniczni…
To są oszuści i telefoniczni terroryści. Obejrzałem ich reklamę i zostawiłem numer telefonu, a potem przeczytałem opinie i postanowiłem nie mieć z nimi nic wspólnego. Mimo to już od pół roku nękają mnie telefonami i mailami. A teraz żądają jakichś pieniędzy i straszą sądem. Pod żadnym pozorem nie podawajcie tym bandytom swoich danych kontaktowych.

Réponse de Giganci Programowania
En savoir plus sur les différents types d'avis.