Giganci Programowania Avis 1 164

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo sympatyczni i pomocni pracownicy. Chcą dla dzieci jak najlepiej, nie zmuszają na siłę do uczestniczenia w zajęciach, jeżeli okaże się, że np. poziom danej grupy jest za niski, proponują różne w... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Syn zadowolony z prowadzonych stacjonarnie zajęć programowania. Wiedza użyteczna, przydatna w szkole na dalszych etapach edukacji. Sama organizacja zajęć, przypominanie o zajęciach/płatnościach mocno... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mamy z Gigantami bardzo pozytywne doświadczenia. Bardzo dobry kontakt, ale też przejrzysta platforma do nauki. Zajęcia z programowania były ciekawe, kreatywne, grupa w sam raz, jeśli chodzi o liczebn... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nasz 13-letnij syn uczy się tutaj i jest bardzo zadowolony. Zajęcia są dobrze prowadzone i ciekawe. Jako rodzic dziecka bardzo doceniam organizację: wszystko działa sprawnie, są przypomnienia, świetny... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre d'éducation

Écrit par l'entreprise

„Giganci Programowania to innowacyjna placówka, w której uczymy młodych ludzi między innymi: programowania, tworzenia gier komputerowych, aplikacji mobilnych, stron internetowych oraz grafik 3D, pomagając im zrozumieć i pokochać świat nowych technologii. Pasją do programowania chcemy dzielić się z dziećmi i młodzieżą, ponieważ wierzymy, że nauka programowania rozwija nie tylko umiejętności cyfrowe, dające lepszy start w przyszłość, ale - co ważniejsze - stymuluje rozwój logicznego i kreatywnego myślenia.”

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 53 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 1 sur 5 étoiles

Firma od początku nas oszukała

Firma od początku nas oszukała. Darmowa lekcja była zaliczona do zajęć, które były opłacone. Gdy się upomniałam o tą lekcje zero odzewu. Zajęcia były mało rozwijające i nudne dla mojego dziecka. Po miesiącu zrezygnowaliśmy i syn nie brał udziału. Niestety nie zdążyliśmy wyłączyć subskrypcji i naliczyli opłatę za zajęcia w których syn nie brał udziału. Przez rok firma wysyłała wiadomości strasząc sądem i konsekwencjami. Dla spokoju zapłaciłam zaległą opłatę. Nawet nie zapisali nazwiska dziecka poprawnie. Odradzam. Jedna gwiazdka to i tak za dużo

10 mars 2026

Réponse de Giganci Programowania

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że Pani doświadczenie było negatywne. Chcielibyśmy dokładnie wyjaśnić opisaną sytuację, dlatego prosimy o kontakt z nami: 22 112 10 63 lub sekretariat@giganciprogramowania.edu.pl, abyśmy mogli sprawdzić szczegóły i pomóc w rozwiązaniu sprawy.
Giganci Programowania

U mnie działa...

Moja opinia na temat Gigantów Programowania jest bardzo pozytywna, choć pragnę zaznaczyć, że opieram ją wyłącznie na obserwacji mojego syna. Odkąd rozpoczął szkolenie, widzę u niego znaczący postęp i szybkie przyswajanie nowej wiedzy. Co dla mnie jako rodzica jest najważniejsze – jego zainteresowanie programowaniem wcale nie słabnie, a do każdych kolejnych zajęć podchodzi z prawdziwą chęcią i entuzjazmem

Top !

Jestem na prawdę bardzo, bardzo zadowolona z kontaktu z firmą. Profesjonalizm na najwyższym poziomie ! Szczególnie dziękuję pani Weronice (mam nadzieję że nie pomyliłam imienia) która regularnie informuje mnie o postępach i harmonogramie grupy mojego syna oraz przedstawia ofertę na przyszły rok dostosowana do jego potrzeb. Tak trzymajcie !

6 mars 2026

Ignorancja i brak kultury

Jestem zniesmaczona podejściem firmy do klienta. Zgłosiłam syna na bezpłatną lekcję, o wskazanej godzinie, zalogowalismy się zgodnie z instrukcją, niestety lekcja się nie odbyła. Bez żadnego powiadomienia, czekaliśmy 20 minut i nic. Po kilku dniach zadzwonił pracownik, że widzi, że lekcja się nie odbyła i czy chcemy się zapisać jeszcze raz. Na moje, że raczej nie pracownik rozłączył się bez żadnego słowa, mimo że ja próbowałam nawiązać rozmowę dalej, że wynika to z tego że poprzednio po prostu straciliśmy czas. Dla mnie słabo i bez kultury.

27 février 2026

Réponse de Giganci Programowania

Dzień dobry, dziękujemy za podzielenie się opinią. Jest nam bardzo przykro, że spotkała Panią taka sytuacja - brak informacji o odwołaniu lekcji i sposób zakończenia rozmowy zdecydowanie nie odpowiadają standardom, które chcemy zapewniać.
Sprawa została przekazana do odpowiedniego zespołu, aby wyjaśnić, dlaczego doszło do takiej sytuacji i zapobiec jej w przyszłości.
Jeśli zechce Pani skontaktować się z nami bezpośrednio, chętnie wszystko dokładnie wyjaśnimy i pomożemy znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie.

opinia

Rzetelna firma . Super opieka nad konsumentem. Pomóc na najwyższym poziomie i opieka podczas trwania zajęć. Zajęcia są super przygotowane , dostosowane do umiejętności dzieci. Zachęcają do dalszego poznawania programu.

Pełen zachwyt!

Każda osoba, z którą rozmawiamy, jest miła, przyjazna, z poczuciem humoru, chętna, aby wytłumaczyć wątpliwości i udzielić dodatkowych informacji. Pan Michał, nauczyciel programowania, ma niesamowitą umiejętność docierania do dzieci, cierpliwość, łatwość nawiązywania kontaktu. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Gigantami Programowania :)

Szczerze polecam

Bardzo dobry kontakt, świetni trenerzy z doskonałym podejściem do dzieci, wyrozumiali, dostosowujący przekaz do odbiorcy, empatyczni i pomocni. Na każdym etapie współpracy z rodzicem bardzo dobry kontakt, rzetelność, punktualność. Naprawdę wysoka jakość!

Totalny brak profesjonalizmu-naciągacze

Pan, z którym podpisywałam umowę bardzo naciskał na jej zawarcie. Nie znał jej szczegółowych zapisów ani nie wiedział co właściwie znaczą. Po zawarciu umowy postanowiłam od niej odstąpić ze względu na inna bardziej atrakcyjną ofertę i tu zaczęły się problemy. Zgodnie z zapisami umowy przesłałam maila o chęci odstąpienia na wskazany adres mailowy. Od tego momentu minęły ponad 3 tyg nikt się ze mną nie skontaktował, ani nie odpowiedział na moje pytania w temacie zwrotu pieniędzy. Po kontakcie z infolinią miałam otrzymać potwierdzenie mailowe i informacje kiedy otrzymam zwrot. Oczywiście nic z tego się nie zadziało. Naciągacze!

6 février 2026

Réponse de Giganci Programowania

Dzień dobry, rozumiemy Pani rozczarowanie i przykro nam, że spotkała Panią taka sytuacja. Opisane trudności z odstąpieniem od umowy oraz brak odpowiedzi na wiadomości nie powinny mieć miejsca i wymagają pilnego wyjaśnienia.
Aby móc sprawdzić status zgłoszenia i przyspieszyć rozwiązanie sprawy, prosimy o bezpośredni kontakt z naszymi opiekunami pod numerem: 22 112 10 63. Dzięki temu będziemy mogli szybko zweryfikować szczegóły i doprowadzić sprawę do końca.

Instruktorzy wyzywaja

Instruktor wyzywa ucznia

20 février 2026

Réponse de Giganci Programowania

Dzień dobry, rozumiemy, że taka sytuacja może budzić duży niepokój i chcemy ją jak najszybciej wyjaśnić. Takie zachowania są absolutnie niedopuszczalne i nie mają prawa występować w naszej szkole.
Abyśmy mogli sprawdzić szczegóły i podjąć odpowiednie działania, prosimy o kontakt z naszym zespołem opiekunów pod numerem: 22 112 10 63
lub adresem: sekretariat@giganciprogramowania.edu.pl. Dzięki temu będziemy mogli dokładnie przeanalizować sprawę.

Noté 2 sur 5 étoiles

Plus za samą wiedzę na kursie i…

Plus za samą wiedzę na kursie i prowadzenie zajęć chociaż mój syn mówił ,że są dzieci które przeszkadzają a Prowadzący nic Sobie z tego nie robi.
Minus to napieranie na szybkie podpisanie umowy zaraz po pierwszej lekcji zapoznawczej bezpłatnej. Później okazuje się ,że przy rezygnacji z kursu są zapisy których nikt nie czyta i trzeba zapłacić za miesiąc do przodu jeżeli nie zrezygnowało się w odpowiednim momencie. Ogólnie jak płacisz systematycznie jest ok jak chcesz zrezygnować i nie zapłacisz to dostajesz codziennie powiadomienie o braku wpłaty oraz telefony z nagabywaniem żeby jednak przemyśleć i nie rezygnować . Faktury za kurs z zerową stawką VAT W tym zakresie współpracy nie podobało mi się to w ogóle i nie polecam.

1 janvier 2026

Dzień dobry,
dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że sam kurs oraz prowadzenie zajęć spełniły Państwa oczekiwania, choć jednocześnie bardzo nam przykro, że pozostałe elementy współpracy wywołały tak duże rozczarowanie.
Uwagi dotyczące zachowania części grupy oraz reakcji prowadzącego są dla nas ważnym sygnałem - komfort i możliwość nauki w spokojnych warunkach to podstawa, dlatego tę sytuację chcemy dokładnie przeanalizować.
Rozumiemy również, że kwestie formalne, takie jak zapisy w umowie czy proces rezygnacji, mogą budzić frustrację, jeśli nie zostały wystarczająco jasno przedstawione na początku. Zależy nam, aby każdy rodzic miał pełną świadomość zasad współpracy, dlatego Pana komentarz traktujemy bardzo poważnie. Również sposób kontaktu po zgłoszeniu rezygnacji nie powinien być dla Państwa uciążliwy - to zdecydowanie nie jest standard, do którego dążymy.
Chcielibyśmy wyjaśnić wszystkie opisane kwestie i sprawdzić, co dokładnie wydarzyło się na każdym etapie.
📩 Bardzo prosimy o kontakt: 22 112 10 63,
sekretariat@giganciprogramowania.edu.pl.
Dzięki temu będziemy mogli odnieść się do sprawy indywidualnie i wprowadzić odpowiednie działania.

Noté 2 sur 5 étoiles

Opłakane standardy opieki nad małoletnimi

Jedynym plusem jaki mogę wskazać to jeden z prowadzących zajęcia - pan był miły i kompetentny, syn bardzo go polubił w trakcie zajęć próbnych i skłoniło to nas do zapisu. Potem niestety tragedia. Sama pracowałam lata w branży prywatnego nauczania angielskiego więc wiem jak powinny takie firmy oferujące zajęcia dodatkowe funkcjownac. Tutaj jest niestety bardzo niski poziom tego co firma oferuje rodzicom za ich pieniądze . Po kilku negatywnych sytuacja zregzynowalismy z zajęć :
1. Na infolinii w trakcie zapisu po lekcji próbnej zostaliśmy oszukani przez pana i naciągnięci na droższe lekcje online za co ten pan dostał niewątpliwie prowizję bo w naszej wybranej szkole „nie ma już miejsc” (od razu okazało się że były i to dużo) 2. Przez 2 m nie byliśmy w stanie wymusić na szkole rozwiązania umowy i zwrotu pieniędzy za zajęcia online (choć syn uczęszczał już na stacjonarne na których grupy były w pół puste i wręcz rozwiązywano je z powodu braku chętnych, takie „przepełnione” były ) Dopiero groźby zaskutkowała zwrotem pieniędzy.
3. Prowadząca zajęcia pani wypuściła syna z klasy i zostawiła go na korytarzu nie pytając o nic, zamknęła drzwi do kolejnej klasy i zaczęła drugie zajęciach (choć była poinformowana że spóźnienie się po niego 5 minut), 7 letni syn zawędrował na ruchliwą ulicę pod lokalem i płakał ze strachu. Szkoła nie przestrzega żadnych zasad opieki nad małoletnimi, pilnowanie uczniów i wydanie ich bezpiecznie rodzicom to standard i niepodważalny priorytet na takich zajęciach a tutaj traktowany jako gest dobrej woli.
4. Kontakt ze szkołą to jakiś żart. Wszytko jest zorganizowane pod szkołę żeby im wygodnie był zarządzać a nie klientom. Jest się dosyłanym od Sasa do lasa - nie ma kontaktu bezpośrednio ze szkołą tylko z infolinią ale infolinia nie ma ŻADNYCH informacji o niczym o wszystko muszą pytać dyrektorów placówek.
5. Pomimo niezliczonych próśb, maili i informacji dalej dostajemy telefony od ich telemarketerów. Kiedy poprosiłam o wysłanie potwierdzenia rozwiązania umowy mailem to był to duży problem nie polecam nikt nie szanuje tam pieniędzy swoich klientów
Daje jedną gwiazdkę dla pana prowadzącego zajęcia próbne- marnuje się ten pan tam

1 octobre 2025

Dzień dobry,
dziękujemy za tak szczegółową opinię. Przykro nam, że Państwa doświadczenia z naszą szkołą były tak dalekie od standardów, które chcemy zapewniać. Każdy z opisanych punktów traktujemy bardzo poważnie - zarówno kwestie organizacyjne, jak i przede wszystkim bezpieczeństwo dzieci.
To, co Pani opisała, zdecydowanie nie powinno mieć miejsca i wymaga natychmiastowego wyjaśnienia. Równie poważnie podchodzimy do zgłoszeń dotyczących procesu zapisu, komunikacji oraz obsługi umowy.
Chcielibyśmy szczegółowo przeanalizować tę sprawę i wyciągnąć z niej konsekwencje oraz wnioski, dlatego bardzo prosimy o bezpośredni kontakt - dzięki temu będziemy mogli odnieść się do wszystkich opisanych sytuacji i upewnić się, że podobne zdarzenia nie powtórzą się w przyszłości.
📩 Prosimy o kontakt: 22 112 10 63,
sekretariat@giganciprogramowania.edu.pl
Z przyjemnością zajmiemy się tą sprawą priorytetowo.

Dziękujemy za docenienie pracy prowadzącego zajęcia próbne - to dla nas ważny sygnał, że mamy w zespole osoby, które wykonują swoją pracę z zaangażowaniem. Tym bardziej zależy nam, aby cała reszta obsługi była na równie wysokim poziomie.

Brak zwrotu środków

Syn mocno nie zadowolnny z zajęć w związku z czym zrezygnowaliśmy po pierwszych zajęciach Czekam już prawie 3 tygodnie na zwrot środkow a miał być dokonany w przeciągu 14 dni

13 février 2026

Dzień dobry,
przykro nam, że Państwa syn nie był zadowolony z zajęć i że zwrot środków się opóźnia. To zdecydowanie nie powinno trwać tak długo. Prosimy o bezpośredni kontakt, abyśmy mogli natychmiast sprawdzić status płatności i zakończyć sprawę.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nagabywanie do zapisów bezpośrednio w…

Nagabywanie do zapisów bezpośrednio w szkole - zapewnianie że udział w lekcji pokazowej nie wiąże się z żadnymi zobowiązaniami. Byliśmy ciekawi jak wyglądają zajęcia, ale 4h przed zajęciami zadzwonił instruktor, zapytał czy widzieliśmy cennik zajęć i ofertę. Po tym jak powiedziałam że jesteśmy przed lekcja pokazową i cennik będziemy analizować dopiero po zajęciach, jeśli nam się spodobają - instruktor wyraźnie zaznaczył że obecność na lekcji pokazowej oznacza chęć zapisu. Bardzo nieprzyjemna rozmowa o tym - jak bardzo różni się etap zachęcania do zajęć i zbierania danych osobowych dzieci od jakże cennego czasu nauczycieli i straty korzyści jeśli się nie zapiszemy na cały kurs. Czysty biznes - misji edukacyjnej i podejścia partnerskiego w komunikacji z rodzicem - brak. Aha - dowiedzieliśmy się że to nie wina nauczycieli tylko osób kierujących - także apeluję o dojrzałe podejście!

29 janvier 2026

Dzień dobry,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że kontakt przed lekcją pokazową został odebrany jako presja — zdecydowanie nie taki powinien być cel rozmowy. Lekcja próbna ma służyć poznaniu zajęć, a nie zobowiązywać do zapisu, dlatego tę sytuację chcemy dokładnie wyjaśnić.
Bardzo prosimy o bezpośredni kontakt: 22 112 10 63
sekretariat@giganciprogramowania.edu.pl, abyśmy mogli odnieść się do sprawy i przekazać ją do odpowiedniego zespołu.

Programowanie na najwyższym poziomie

Z pełnym przekonaniem polecam zajęcia z programowania dla dzieci. Kurs jest prowadzony bardzo profesjonalnie, z dużą dbałością o uczestników. Ogromnym plusem jest możliwość odrabiania zajęć, telefoniczne przypomnienia o zajęciach oraz materiały podsumowujące przesyłane po każdym spotkaniu. Tematyka kursów jest różnorodna, aktualna i dopasowana do zmieniającego się świata IT. Dzięki tym zajęciom dziecko jest znacznie do przodu z materiałem szkolnym i bardzo dobrze radzi sobie z informatyką. Zdecydowanie polecam!

28 janvier 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Fajne zajęcia

Fajne zajęcia, ale dla dzieci które znają komputer a nie jest to ich pierwszy kontakt z ekranem i jego obsługą. Czyli dla mojego syna, który nie grał nigdy nawet w gry- to było za trudne. Lat 7.

13 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

To są oszuści i telefoniczni…

To są oszuści i telefoniczni terroryści. Obejrzałem ich reklamę i zostawiłem numer telefonu, a potem przeczytałem opinie i postanowiłem nie mieć z nimi nic wspólnego. Mimo to już od pół roku nękają mnie telefonami i mailami. A teraz żądają jakichś pieniędzy i straszą sądem. Pod żadnym pozorem nie podawajcie tym bandytom swoich danych kontaktowych.

29 décembre 2025

Réponse de Giganci Programowania

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.
Z dużym zaskoczeniem przyjmujemy opisane przez Państwa doświadczenia - nie jest to zgodne ani z naszą polityką, ani ze standardami, które obowiązują w naszej organizacji. Każdy sygnał o nieprawidłowościach traktujemy bardzo poważnie i dokładnie weryfikujemy.
Chcielibyśmy wyjaśnić tę sytuację i upewnić się, że podobne zdarzenia nie będą miały miejsca. Będziemy wdzięczni za bezpośredni kontakt z naszym Zespołem Opiekunów pod numerem: 22 112 10 63 lub adresem e‑mail sekretariat@giganciprogramowania.edu.pl.
Dzięki temu będziemy mogli sprawdzić sprawę i podjąć odpowiednie działania.
Zespół Gigantów Programowania

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus