Bardzo konstruktywne i jakościowe zajęcia dla dzieci, dopasowane do wieku, możliwości i zainteresowań. Wspaniały kontakt z opiekunami, co daje możliwość znalezienia rozwiązania w każdej sytuacji (zmia... Voir plus
Bardzo sympatyczni i pomocni pracownicy. Chcą dla dzieci jak najlepiej, nie zmuszają na siłę do uczestniczenia w zajęciach, jeżeli okaże się, że np. poziom danej grupy jest za niski, proponują różne w... Voir plus
Mamy z Gigantami bardzo pozytywne doświadczenia. Bardzo dobry kontakt, ale też przejrzysta platforma do nauki. Zajęcia z programowania były ciekawe, kreatywne, grupa w sam raz, jeśli chodzi o liczebn... Voir plus
Syn zadowolony z prowadzonych stacjonarnie zajęć programowania. Wiedza użyteczna, przydatna w szkole na dalszych etapach edukacji. Sama organizacja zajęć, przypominanie o zajęciach/płatnościach mocno... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
„Giganci Programowania to innowacyjna placówka, w której uczymy młodych ludzi między innymi: programowania, tworzenia gier komputerowych, aplikacji mobilnych, stron internetowych oraz grafik 3D, pomagając im zrozumieć i pokochać świat nowych technologii. Pasją do programowania chcemy dzielić się z dziećmi i młodzieżą, ponieważ wierzymy, że nauka programowania rozwija nie tylko umiejętności cyfrowe, dające lepszy start w przyszłość, ale - co ważniejsze - stymuluje rozwój logicznego i kreatywnego myślenia.”
Coordonnées de contact
Demande des avis aux clients
A répondu à 53 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Bardzo ciekawe zajęcia
Bardzo ciekawe zajęcia, różnorodne tematy. Syn chętnie uczestniczył w zajęciach i pokazywał nam swoje projekty.
Bardzo ciekawe i rozwijające zajęcia
Bardzo ciekawie prowadzone zajęcia. Świetna praca nauczycieli. Wysoki poziom zajęć i w dużej mierze dobra zabawa.
Satysfakcja u dzieci z wykonanych projektów.
Bardzo doceniamy możliwość odrabiania zajęć w dogodnych terminach.
Kontakt na 5
Pomoc w zmianie grupy
Problem z kolizją zajęć lekcyjnych został rozwiązany niemal błyskawicznie tym bardziej że syn upierał się tylko na konkretnego Nauczyciela. Dziękuję
Profesjonalizm i wiedza!
Profesjonalne indywidualne podejscie, ogrom wiedzy przekazywanej w ciekawy dla dzieci i przystepny dla danego wieku sposob. Instruktorzy zawsze kazdemu pomoga jesli ktores dziecko napotka problem lub nie nadaza. Syn programuje z Gigantami juz chyba 5 lat i na pewno wrócimy niebawem!
świetna kadra nauczycielska
Giganci są bardzo dobrą szkołą, z bogatą ofertą kursów, świetnymi nauczycielami z podejściem. Szkoła powinna popracować nad obsługą biurową (odpowiadanie na maile, szybszy kontakt telefoniczny).
Zajęcia były prowadzone w sposób przystępny dla dzieci, treść zajęć interesująca. Kontakt z konsultantami bardzo sprawny, jasno przekazywane informacje.
Super doświadczenie
Dziękuję za usługę na bardzo wysokim poziomie: kontakt z sekretariatem, profesjonalną pomoc oraz przypomnienia o rozpoczęciu zajęć. Bardzo polecam.
Świetna szkoła programowania dla dzieci
Moje dzieci uczęszczają do Giganci Programowania już od kilku lat i jesteśmy bardzo zadowoleni. Zajęcia prowadzone są w ciekawy, angażujący sposób, a dzieciaki naprawdę rozwijają swoje umiejętności i pasję do programowania. Obsługa klienta również zasługuje na pochwałę – zawsze pomocna i profesjonalna. Gorąco polecam!
Nuda na zajęciach
syn uczęszczał na zajęcia przez pół roku
ale zrezygnowaliśmy, bo się tam tylko nudził...
Absolutnie odradzam
Absolutnie odradzam! Szkoła sama zamknęła zajęcia syna z racji na późniejszy brak chętnych i zaproponowała zajęcia w innym terminie (miały się kończyć 3 miesiące później niż nasze, co nam po prostu nie pasuje). Od prawie 3 tygodni zero kontaktu - nie odpowiedzieli na żadnego naszego Maila i nie oddali pieniędzy! Sprawa zgłoszona do Rzecznika Praw Konsumenta i skończy się w sądzie.
................................
W odpowiedzi na waszą wiadomość poniżej: wysłałem właśnie te dane po raz piąty. Kilkukrotnie telefonicznie rozmawiałem z wami, gdzie zapewniano mnie, że sprawa zostanie załatwiona, a do teraz nie dostałem żadnej odpowiedzi i zwrotu pieniędzy, więc proszę tu nie ubierać się w piękne słówka i puste obietnice, tylko łaskawie w końcu oddać nam nasze pieniądze!!!

Réponse de Giganci Programowania
Super Kursy z Programowania
Od kilku lat korzystamy z GigantówProgramowania. Kursy są przygotowane bardzo fachowo i w ciekawy sposób jest wiedza przekazywana. Zawsze jest agenda kursu gdzie wiadome jest czego się nauczymy. Bardzo dobra możliwość odrabiania lekcji i mechanizm powiadomień i przypomnień. To pomaga w organizacji. Widać, że robią to z pasją i bardzo profesjonalnie.
Przez długi czas szukałam dla córki…
Przez długi czas szukałam dla córki zajęć, które rozwiną jej kreatywność, a nie będą kolejnym nudnym obowiązkiem. Trafiliśmy na kurs grafiki 3D w Gigantach Programowania i to był strzał w dziesiątkę! Pani prowadząca potrafiła wytłumaczyć wszystko w bardzo przystępny sposób. Córka jest zachwycona, że może tworzyć własne, trójwymiarowe światy i nie może doczekać się każdej kolejnej lekcji. Polecam każdemu rodzicowi!
Kurs na wysokim poziomie
Bardzo dobrze merytorycznie przygotowane zajęcia, na dostosowanym do dzieci poziomie. W przypadku zajęć stacjonarnych prowadzone są w małych grupach, co daje dużą możliwość indywidualnego kontaktu z prowadzącym.
Dogodne możliwości odrabiania zajęć czy powtórek, co pozwala w pełni wykorzystać cały kurs.
Edukacja w "Gigantach" dla mojego…
Edukacja w "Gigantach" dla mojego dziecka była dobrą przygodą, która pozwoliła rozwijać umiejętności, spojrzeć na problem z innej perspektywy. Polecam naukę w Tej szkole
Polecam Gigantów Programowania
Polecam Gigantów Programowania – zajęcia są prowadzone profesjonalnie, w ciekawy i przystępny sposób, przyjazna atmosfera.
En savoir plus sur les différents types d'avis.