Gio Coffee Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ongelovelijk super slecht Ik heb in mijn hele leven nog nooit een review geschreven. Maar dit bdrijf spant de kroon. Komen beloftes nier na super slechte communicatie met vertegenwoordi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

In al die tijd dat we lid zijn nooit tegen een probleem opgelopen welke niet vlot, vriendelijk en correct door de firma werden opgelost. Degelijke en goede apparatuur, bij ons praktisch storingsvrij.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben voor ons bedrijf een koffiemachine via GioCoffee geregeld, een lokale partij die relatief dichtbij gevestigd is. Koffie smaakt heerlijk (zeg ik als koffieliefhebber), bevoorrading is via de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastische ervaring! Het traject van offerte tot installatie is uiterst soepel verlopen. Zeer behulpzaam via de mail en telefoon. Ondanks de vele uitdagingen die de installateur (Mike) had deze d... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Distributeur de café

Informations provenant de diverses sources externes

De lekkerste koffie en thee op je werk. Dat garanderen we! Maak kennis met échte kwaliteit. Gio Coffee levert hoogkwalitatieve koffiemachines, koffie en thee voor zakelijk gebruik. Mét impact!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

52 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Goed werkend koffieapparaat. lekkere koffie, en zeer goede service!

3 novembre 2025

Réponse de Gio Coffee

Bedankt voor deze mooi review! Fijn te lezen dat jullie tevreden zijn met het apparaat, de koffie en onze service.

vriendelijk

vriendelijk, behulpzaam, snelle respons

4 novembre 2025

Réponse de Gio Coffee

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze vriendelijkheid en snelle service waardeert. We helpen je graag weer in de toekomst!

Linda

Noté 3 sur 5 étoiles

Ontzorg service

Alle materialen, koffie etc zijn top.
De zogenaamde service waar ontzorgen bij staat daar heb ik mijn bedenkingen over. Zonder deze service 4 tot 5 ster

3 novembre 2025

Réponse de Gio Coffee

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze materialen en koffie!

We begrijpen je opmerking over de ontzorgservice helemaal. Door de tijdelijke uitval van een collega heb je helaas niet de service ervaren die je van ons gewend bent, onze excuses daarvoor!

Zodra onze collega weer aan het werk is, komt hij zoals gebruikelijk weer bij je langs en nemen wij het bestellen weer volledig uit handen.

Bedankt voor je begrip en je geduld!

Noté 5 sur 5 étoiles

Het melden van de storing en de reactie…

Het melden van de storing en de reactie van de binnendienst was en is super. Doen goed hun werk en ze zijn met het werk bezig.
Alleen was de storing doorgestuurd naar een 3e reparatie partij/ bedrijf deze ervaring was zeer slecht ervaren door ons.
Dit gemeld bij de binnendienst van GIO. Vandaag is de monteur geweest en deze heeft goed uitleg gegeven en de werkzaamheden goed en duidelijk uitgevoerd. We zijn dik tevreden

Brabant AG Industrie
Vlietweg 10
C.H van Dueren den Hollander

30 octobre 2025

Réponse de Gio Coffee

Bedankt voor je mooie beoordeling!

Fijn om te horen dat de storing toch goed is verholpen. Geniet van de koffie.☕

zeer goede service

ik heb geen contract bij gio maar een 2e hands apparaat gekregen die storingen had. ze hebben mij hier zeer goed mee geholpen.

21 octobre 2025

Réponse de Gio Coffee

Bedankt voor deze mooie review, fijn dat we je hebben kunnen helpen!
Groeten, Sharon

Snelle reactie

gistermiddag een mail gestuurd en Alex kwam gelijk vanmorgen al lang! TOP!!!

14 octobre 2025

Réponse de Gio Coffee

Bedankt voor deze review, we zullen het compliment doorgeven aan Alex! :)

Gio, goed bezig

Goede service, prima koffiemachine.

7 octobre 2025

Réponse de Gio Coffee

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de koffiemachine.
Geniet van de koffie!

Daniëlle

Pas nieuwe koffieautomaten

Pas nieuwe koffieautomaten. Koffiesterkte was niet goed. Ik kreeg uitleg hoe dit aangepast kon worden.
Snel en goed geregeld.

9 septembre 2025

Réponse de Gio Coffee

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het snel en naar wens is opgelost.

Geniet van de koffie!☕

Danielle

Zeer tevreden
Vriendelijk geholpen aan de telefoon en duidelijke uitleg via de mail ontvangen.

1 septembre 2025

Réponse de Gio Coffee

Bedankt voor deze review! Fijn te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen.

Groeten, Sharon

snelle reactie

Administratieve aanpassing direct verwerkt.

27 août 2025

Bedankt voor je review! ☕

Noté 5 sur 5 étoiles

Een fijne samenwerking met persoonlijke aandacht!

Vanaf het eerste contact is het fijn samenwerken!
We hebben snel kunnen schakelen en er werd goed meegedacht over de juiste machine. Mijn contactpersoon sprong zelf in de auto om e.e.a. op locatie snel te installeren. Super! En... niet onbelangrijk....; de koffie is ook heerlijk!

27 août 2025

Réponse de Gio Coffee

Bedankt voor deze mooie woorden!
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen én dat de koffie in de smaak valt.

Geniet ervan!☕

Daniëlle

Top service!

25 août 2025

Réponse de Gio Coffee

Dank voor je mooie review!

Fijn dat je onze service waardeert en wij je hebben kunnen helpen.

Geniet van de koffie.

Linda

Heerlijke koffie

Heerlijke koffie
En een prima service
Gauw kontakt bij vragen of hulp

14 août 2025

Réponse de Gio Coffee

Bedankt voor deze review! Fijn te lezen dat de koffie goed smaakt en dat we je snel hebben kunnen helpen.

Vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijk en goed geholpen, duidelijke uitleg en direct instructie ontvangen om het probleem op te lossen en dat heeft nog geholpen.

8 août 2025

Réponse de Gio Coffee

Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn dat je goed bent geholpen.

Top services.

Ik vroeg iets aan een medewerkster voor een gezamenlijke klant en ik had de volgende dag waar ik om vroeg dat vind ik service.

6 août 2025

Réponse de Gio Coffee

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je goed bent geholpen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Service is prima en producten voldoen…

Service is prima en producten voldoen ook aan de verwachting .
Bij storingen wordt er snel gereageerd
prima bedrijf

10 juillet 2025

Goedemorgen Dennis,

Hartelijk dank voor je mooie review.
We doen altijd ons best om je zo goed mogelijk te helpen.

Frank

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus