Gio Coffee Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ongelovelijk super slecht Ik heb in mijn hele leven nog nooit een review geschreven. Maar dit bdrijf spant de kroon. Komen beloftes nier na super slechte communicatie met vertegenwoordi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

In al die tijd dat we lid zijn nooit tegen een probleem opgelopen welke niet vlot, vriendelijk en correct door de firma werden opgelost. Degelijke en goede apparatuur, bij ons praktisch storingsvrij.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben voor ons bedrijf een koffiemachine via GioCoffee geregeld, een lokale partij die relatief dichtbij gevestigd is. Koffie smaakt heerlijk (zeg ik als koffieliefhebber), bevoorrading is via de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastische ervaring! Het traject van offerte tot installatie is uiterst soepel verlopen. Zeer behulpzaam via de mail en telefoon. Ondanks de vele uitdagingen die de installateur (Mike) had deze d... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Distributeur de café

Informations provenant de diverses sources externes

De lekkerste koffie en thee op je werk. Dat garanderen we! Maak kennis met échte kwaliteit. Gio Coffee levert hoogkwalitatieve koffiemachines, koffie en thee voor zakelijk gebruik. Mét impact!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

52 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

vriendelijk

vriendelijk, maar beloofde mail niet aangekomen

27 janvier 2025

Réponse de Gio Coffee

Bedankt voor je review! ik kan je helaas (nog) niet bereiken om te kijken of ik je de beloofde mail alsnog kan sturen, we komen er op terug! Mvg, Monique | Gio Coffee

Positief over Gio

Positief over Gio. Klantenservice helpt snel en ze denken met ons mee.

24 janvier 2025

Réponse de Gio Coffee

Dank voor de mooie review. Fijn lezen dat je onze service waardeert!

Grt., Linda

reservesleutel

mijn verzoek tot opsturen van reservesleutel werd per direct beantwoord en verzorgd

20 janvier 2025

Réponse de Gio Coffee

Bedankt voor je mooie review, fijn om te horen dat je naar tevredenheid bent geholpen.

Amber | Gio Coffee

Noté 3 sur 5 étoiles

Altijd op tijd met leveringen

Altijd op tijd met leveringen. maar er mag wel beter gekeken en overlegd worden wat betreft de voorraad in huis en wat er nieuw bij geleverd wordt.

20 janvier 2025

Réponse de Gio Coffee

Dank je voor je feedback, we gaan er zeker rekening mee houden! Groet, Monique | Gio Coffee

Normaal gesproken prima service

Normaal gesproken prima service, maar deze keer wat steken laten vallen.
Storing was pas na een week opgelost en de volgende dag terug moeten komen om de instellingen aan te passen.

22 janvier 2025

Goedemorgen,

Bedankt voor de review. Wat jammer te lezen dat je niet tevreden bent met de recent geleverde service en dat onze monteur het probleem niet in één keer heeft kunnen verhelpen. Ik kan me voorstellen dat dat erg vervelend is!

Wij doen altijd ons best om zo snel mogelijk langs te komen bij een probleem en hopen een probleem na één bezoek verholpen te kunnen hebben, helaas is dat in dit geval niet gelukt. Deze feedback houdt ons scherp en wij gaan hiermee aan de slag!

Hopelijk geniet je inmiddels weer van een lekker kopje koffie. ☕

Groeten,
Frank

Uitstekende service, namens TV Amelte

Goede communicatie en snelle reaktie op mijn vraag, heel klantvriendelijk, aardige mensen, prima bedrijf, dus zeer tevreden.

21 janvier 2025

Réponse de Gio Coffee

Bedankt voor je leuke review!
Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen en geniet van de koffie.☕

snelle afhgandeling

fijn dat, als je een wijziging in mailadressen doorgeeft, dat het direct wordt opgepakt en geregeld.

16 janvier 2025

Réponse de Gio Coffee

Dank je wel voor de mooie review. Fijn dat alles naar tevredenheid is.

Amber

Koffie en service top

Koffie is heerlijk, service super, bereikbaarheid is goed, zeer vriendelijk en behulpzaam en denken mee om bij een eventueel probleem een oplossing te bieden.

6 janvier 2025

Réponse de Gio Coffee

Dank je wel voor de mooie review. Fijn dat alles naar tevredenheid is.

Fijne dag en geniet van de koffie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Met hulp van Luc Lijbers krijgen we…

Met hulp van Luc Lijbers krijgen we onze nieuwe koffie machine deze week geinstalleerd. De verkoopdienst van Gio mag hier een voorbeeld aan nemen. Luc is klantvriendelijk en denk in oplossingen, echt super bedankt voor het meedenken LUC!!! GIO mag blij zijn met medewerkers zoals jij!

7 janvier 2025
Avis spontané

Réponse de Gio Coffee

Dankjewel voor je review en de mooie woorden voor Luc, wij zijn zeker blij met hem als collega!!! Dankzij Luc en de samenwerking tussen de afdeling verkoop en de technische dienst, hebben we de machine zo snel bij jullie kunnen installeren!
Veel plezier van de nieuwe koffiemachine! ☕ Mvg, Monique | Gio Coffee

Vriendelijk en snel

2 janvier 2025

Réponse de Gio Coffee

Dank je wel voor de review! Fijn dat je tevreden bent over de service.

Fijne dag en geniet van de koffie.

Noté 3 sur 5 étoiles

Het contact vanuit de accountmanager…PRIMA

Het contact vanuit de accountmanager was prima en geanimeerd-zakelijk.
De monteutr dacht helaas in protocollen en problemen. Gelukkig werden deze door tussenkomst van de aannemer ook weer opgelost.

11 décembre 2024

Réponse de Gio Coffee

Dank voor de review! Hier kunnen wij wat mee en gaan het opnemen met de betreffende monteur. Fijn dat het contact met de accountmanager naar tevredenheid is verlopen. Bij vragen/ opmerkingen laat het vooral weten, wij helpen graag!

service in het leveren

service mbt het leveren van de producten die wij gebruiken voor onze machine. Wanneer we een tekort hebben door een aantal meetings wordt er snel en flexibel ingepland. zit waarschijnlijk in de prijs.

13 décembre 2024

Goedemiddag John,

Bedankt voor je mooie review!

Groeten,
Frank

top service van Luc Lijbers

top service van Luc Lijbers,
je hoeft maar te bellen en hij komt de zelfde dag nog langs om de koffie weer aan te vullen. komt altijd met een lach binnen en altijd in voor een praatje, vraagt altijd of alles nog naar wens is. Is een top verkoper zou willen dat alle bedrijven zo'n top verkoper hadden.

11 décembre 2024
Avis spontané

Réponse de Gio Coffee

Heel erg bedankt voor je review!! We zullen het doorgeven aan Luc. Fijne dag nog!

Snelle service

Ik ben fijn en vlot geholpen

6 décembre 2024

Réponse de Gio Coffee

Fijn dat te tevreden bent over de service! Dank voor de review.

Geniet van de koffie!

Noté 4 sur 5 étoiles

Fijne telefonische die alles met je…

Fijne telefoniste die alles met je doorneemt en alles nogmaals bevestigd.

Linda bedankt ;)

6 décembre 2024

Réponse de Gio Coffee

Wat een mooi compliment, dank je wel!
Fijn je van dienst te zijn geweest.

Geniet van de koffie!

Grt.,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus