Gio Coffee Avis

4,5

Ongelovelijk super slecht Ik heb in mijn hele leven nog nooit een review geschreven. Maar dit bdrijf spant de kroon. Komen beloftes nier na super slechte communicatie met vertegenwoordi... Voir plus

In al die tijd dat we lid zijn nooit tegen een probleem opgelopen welke niet vlot, vriendelijk en correct door de firma werden opgelost. Degelijke en goede apparatuur, bij ons praktisch storingsvrij.... Voir plus

We hebben voor ons bedrijf een koffiemachine via GioCoffee geregeld, een lokale partij die relatief dichtbij gevestigd is. Koffie smaakt heerlijk (zeg ik als koffieliefhebber), bevoorrading is via de... Voir plus

Fantastische ervaring! Het traject van offerte tot installatie is uiterst soepel verlopen. Zeer behulpzaam via de mail en telefoon. Ondanks de vele uitdagingen die de installateur (Mike) had deze d... Voir plus

1. Distributeur de café

Informations provenant de diverses sources externes

De lekkerste koffie en thee op je werk. Dat garanderen we! Maak kennis met échte kwaliteit. Gio Coffee levert hoogkwalitatieve koffiemachines, koffie en thee voor zakelijk gebruik. Mét impact!

4,5

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 48 heures

52 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Contact was goed.

Contact was goed. Afspraken nagekomen. Nu maar afwachten hoe het verder gaat.

19 juillet 2024

Réponse de Gio Coffee

Bedankt voor je review! We blijven natuurlijk ons best doen om lekkere koffie en goede service te leveren!

gaat altijd goed

gaat altijd goed

18 juin 2024

Hoi Rene,

Bedankt voor je mooie review!

Frank

Super klantenservice

Super klantenservice
Door goede uitleg de machine, welke een storing had weer werkend gekregen. Duidelijke uitleg!
Verder werkt de machine altijd probleemloos. Wij zijn zeer tevreden met onze GIO Palermo Pro

2 juillet 2024

Réponse de Gio Coffee

Fijn dat we je hebben kunnen helpen!
Bedankt voor deze review.

Gelijk gekeken naar oplossingen.

Gelijk gekeken naar oplossingen.
1 mailtje was alles wat er nodig was, waardoor er geen service bezoek nodig was.
Nogmaals bedankt.

18 juin 2024

Réponse de Gio Coffee

Jij ook bedankt voor de samenwerking en fijn dat het snel was opgelost. Geniet weer van de koffie!

Snelle service

Snelle reactie op mijn telefoontje.
Duidelijke handleiding om het probleem zelf op te lossen toegemaild gekregen.
Probleem hierdoor zelf opgelost.

17 juin 2024

Réponse de Gio Coffee

Fijn te lezen dat je tevreden bent over de service, dank je wel. Geniet van de koffie!

Teverden klant

Mijn vraag werd (bijzonder) snel beantwoord en dat is prettig

11 juin 2024

Graag gedaan!

De bezorgervan de mmand

Dit komt, omdat de bezorger er fris en jong
uitziet. Altijd met een lach en een stropdas
dat waardeer ik.

30 mai 2024

Réponse de Gio Coffee

Bedankt voor je leuke review! Fijn te horen dat je zo tevreden bent.

Geniet van de koffie! ☕

super snel geholpen!

super snel en naar tevredenheid geholpen!

30 mai 2024

Réponse de Gio Coffee

Bedankt voor deze mooie review, fijn dat we je goed hebben kunnen helpen!

Groeten,
Sharon

Snel en professioneel!

Snel en professioneel!
Zeer behulpzaam en vriendelijk.

27 mai 2024

Réponse de Gio Coffee

Dank voor je positieve reactie, fijn te horen je goed van dienst te zijn geweest.

Mooie dag en geniet van de ☕!

Goeie koffie

Goeie koffie
Top service
Machines zijn perfect
Elke dag een heerlijke bak koffie
Elke maand de lekkerste koffie nar jouw smaak .

22 mai 2024

Réponse de Gio Coffee

Bedankt voor je mooie review en geniet van de koffie! ☕

Groeten,
Danielle

Prima

Snelle reactie en levering van de producten.

22 mai 2024

Réponse de Gio Coffee

Bedankt voor de mooie review, en geniet van onze koffie!

Met vriendelijke groet,
Sanne