Jag är otroligt nöjd med allt jag har beställt, varje gång . Jag älskar numera att handla second hand. (Kläderna är ju ändå som nya) Kundservice är både snabba på att svara och proffesionella. Jag f... Voir plus

Jag handlar ofta hos Glam up kids och är alltid nöjd med varan/varorna jag får därifrån. De är rena och hela. Kontakten med vederbörande personal är alltid snabb, enkel och trevlig. Ett positivt bemöt... Voir plus

Har både sålt och handlat via Glam Up Kids och är mer än nöjd! Snabb återkoppling via kundtjänst, otroligt trevligt bemötande av personal, lätt att navigera på hemsidan, bra och korrekta beskrivningar... Voir plus

Carla o gänget är bäst!✨🌏♻️💚 Sååå underbart koncept. Klickade hem kläderna under helgen och de levererades till måndagen. Snabb leverans och de svarar snabbt om man har frågor eller behöver ändra... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour enfants
  2. Magasin de vêtements pour bébés
  3. Magasin de puériculture
  4. Magasin d'articles d'occasion
  5. Friperie

Hos oss hittar ni fina och billiga begagnade barnkläder. Vi säljer alla våra kläder på kommission. Välkomna!

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

486 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Jag är otroligt nöjd med allt jag har…

Kundservice är både snabba på att svara och proffesionella. Jag fick hjälp direkt. Fem stjärnor från mig och min lilla tjej ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12 mai 2026
Avis spontané

Prisvärt och proffsig kundservice!

Otroligt fina kläder till bra pris!!
Väldigt snabb leverans, uppstod ett litet problem med min order då en tröja som inte längre fanns utan blivit såld verkar ha publicerats på deras hemsida men snabbt och enkelt så fick jag ett mejl kring vad som skett och förklaring samt mina pengar tillbaka för det plagget.
Otroligt snyggt skött med kommunikationen måste jag säga!
Kommer definitivt återkomma!

27 mars 2026
Avis spontané

Jag är så tacksam för ert fantastiska…

Jag är så tacksam för ert fantastiska jobb och för möjligheten att få sälja våra kläder hos er. Från första kontakten gällande försäljning till sista steget i processen har allt fungerat väldigt smidigt i flera år.
Clara H är så professionell och bemöter alltid med värme och engagemang.❤️

2 mars 2026

Alltid jättenöjd

Alltid jättenöjd! Fina kläder och snabba leveranser! Och jättetrevlig personal om man behöver komma i kontakt. Handlat mycket därifrån till barnen. Rekommenderar varmt!

20 février 2026

Både sålt och handlat

Jag har både sålt och handlat kläder via Glamupkids och är alltid lika nöjd. Supersmidigt tillvägagångssätt när det kommer till att sälja kläder. När jag har handlat så tycker jag att de har snabb leverans, bra beskrivning av plaggen och det har varit lätt att hitta på hemsidan. Lätta att ha och göra med och Carla är väldigt trevlig. Är jättenöjd och lär återkomma flera gånger!

12 février 2026
Avis spontané

Jag är tyvärr inte alls nöjd med Glam…

Jag är tyvärr inte alls nöjd med Glam up kids. I mitt fall upplevde jag att ersättningen blev väldigt låg i relation till vad jag skickade in för kläder och att väldigt mycket av mina kläder sorterades bort. Mina tidigare erfarenheter av andra liknande aktörer har gett mig en positivare upplevelse av att sälja mina barnkläder genom dem och där har ersättningen blivit betydligt högre. Jag kommer därför inte välja att sälja via Glam up Kids någon mer gång.

31 janvier 2026
Logo de Glam Up Kids

Réponse de Glam Up Kids

Hej Fanny!
Tack för ditt omdöme och för den dialog vi haft via supporten efteråt.

Vi har varit i kontakt med dig och förklarat hur ersättningsmodellerna skiljer sig mellan olika aktörer. I ditt fall jämfördes två olika försäljningssätt. Den högre ersättning du fått tidigare baserades på en annan modell än kiloförsäljning. Hade samma försäljningssätt valts hos oss (kommissionsförsäljning) hade utfallet också kunnat bli högre, vilket vi var tydliga med och erbjöd som alternativ under processen.

Vid försäljning hos oss sorteras varje plagg individuellt och endast plagg som bedöms hålla för försäljning får du som kund ersättning för. Vad som upplevs som säljbar kvalitet kan skilja sig från person till person, men vi har också ett ansvar gentemot våra köpare och därför väljer vi att hålla en jämn och hög standard.

Vi har full förståelse för att upplevelser kan skilja sig åt och respekterar självklart ditt val. Samtidigt vill vi ge framtida kunder en tydlig bild av att utfallet beror på vilka kläder man skickar in till oss (dvs kvalitet) och vilka förväntningar man har från början.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.
Vänliga hälsningar
Glam Up Kids 💛

Har beställt mååånga gånger från glam…

Har beställt mååånga gånger från glam up kids. Vet inte hur dom gör det men alla kläder vi har fått hem har varit så fina! Enda minuset är att man inte kan sortera och/eller se materialinnehåll.

24 novembre 2025

Supernöjd

Kläderna jag köpte var i superfint skick och allt för en billig peng. Alltid kul att kunna fynda.
Bra återkoppling och lätta att komma i kontakt med. Kommer garanterat att handla här fler gånger.

3 novembre 2025

Rekommenderar absolut

Bra kvalitet på plaggen jag beställde och snabb leverans. Kommer absolut att beställa härifrån fler gånger.

28 juillet 2025