De 3 hartjes glasinlood zijn geworden zoals verwacht. Netjes ingepakt en snelle levering. Had alleen geen track en trace ontvangen, waardoor het voor mij spannend was of het kado optijd kwam.
Lisez les avis des autres
Zeer blij met mijn aankoop. De levering leek aanvankelijk wat langer te duren dan verwacht, maar dat kwam doordat ze zelf een oneffenheid in het product hadden geconstateerd tijdens het oppoetsen. Pr... Voir plus
Prachtig stuk kunstwerk! Mijn ouders hielden van hun kerstcadeau en we waren allemaal onder de indruk van de details en het vakmanschap. Snelle verzending en het werd met zorg verzonden. Geen schad... Voir plus
Bestelling werd snel geleverd, goed verpakt en dus schadevrij aangekomen
À propos de l'entreprise
- Boutique de cadeaux
- Artisanat d'art
- Magasin de design et de décor intérieur
- Magasin d'articles en verre
Écrit par l'entreprise
Onze webshop glasinloodkado biedt een ruim aanbod aan glasinlood kado's. Handgemaakt met liefde voor elke gelegenheid een uniek tiffany glas in lood kado. Weer eens wat anders en origineel. Voor de feestdagen, uw trouw, verjaardag of als bedankje is. Bij onze webshop Glasinloodkado bent u op het juiste adres!
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- glasinloodkado.nl
Demande des avis aux clients
Mooi, bijzonder cadeau
Bestelling werd snel geleverd, mooi glas-in-loodcadeau! En een persoonlijk berichtje erbij, heel erg leuk
Snelle levering.
Snelle levering.
Het artikel voldoet aan de verwachtingen. Het engeltje is absoluut een kunststukje.
Heel erg snel,vreselijk leuk…
Heel erg snel,vreselijk leuk ingepakt,en ziet er nog leuker uit dan ik dacht

Réponse de Glasinloodkado
Snelle levering en zeer goed verpakt
Snelle levering en zeer goed verpakt
Met een vriendelijk bedanktkaartje erbij.
Het gekochte item is in het echt nog mooier dan ik verwacht had.
Artikel was precies wat ik verwachte
Artikel was precies wat ik verwachte. Mooi en perfect afgewerkt. Verzending was lekker snel en heel goed ingepakt. Heel leuk kado. We zijn er heel blij mee.
Netjes en duidelijk te woord gestaan…
Netjes en duidelijk te woord gestaan tijdens een informatief telefoongesprek. Snelle levering met een persoonlijk woordje en goed verpakt.
Gisteren 2 glas in lood taferelen…
Gisteren 2 glas in lood taferelen besteld, vandaag al ontvangen, wat zijn ze mooi! Top!
Wij hebben het door ons bestelde…
Wij hebben het door ons bestelde artikel op redelijke termijn ontvangen. Het was met zorg verpakt en de bijgevoegde informatie was in een vriendelijke toon gesteld met respect voor de gangbare rechten van een klant. Wij ervaren het sieraad als een verrijking en hebben de gegevens opgeslagen voor een volgende aankoop
Prachtige schelp
Heb voor Valentijnsdag een mooie schelp besteld. Was erg blij met de snelle bezorging en de kwaliteit van de schelp. Zou hier zeker nog een keer iets bestellen.
Perfect product
Het product was super mooi! Perfect cadeau voor iemand. Ook was de levering heel snel
Heel mooi product .
Heel mooi product .
Zijn er blij mee ,
Echte aanrader goed verpakt netjes ontvangen.
Groetjes.
Ideaal voor een cadeautje
Mooi werk, groot en kleiner, heel snel en goed verzonden. Ook in communicatie heel vlot en vriendelijk.
Perfect presents!
Very nice designs of glas-in-lood presents that can be great for multiple occasions. Easy ordering, quick delivery and very nice packaging!
Well deserved 5 starts!
Perfect.
Ik kan niets anders zeggen dan perfect.
Service, perfect
Aan de tijden en afspraken houden, perfect .
Het kan niet beter.
Mvg Dennis
En savoir plus sur les différents types d'avis.