Glasoflaskor Avis

3,8

Beställde ett hundratal burkar och av dessa var ett mindre antal helt eller delvis krossade. Orsaken är enligt mig dålig paketering/emballering. Dessutom har vi synpunkter på misstänkta fabrika... Voir plus

Bra paketerat. Jag hade kryssat för 35 flaskor. Fick 12st 100ml flaskor och 32 korkar .Så någonting i beställningssystemet stämmer inte. Det var dyra 12 flaskor för en frakt med över 150 kr. Aldrig me... Voir plus

När den första leveransen blev till glaskross ersattes jag helt med ny leverans som visserligen kom i omgångar och först efter påstötning. Trots att detta medförde att leveranstiden blev mycket lång... Voir plus

Bien

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

57 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Prisvärda glasburkar…

Prisvärda glasburkar men aningen dåligt packat. Men visst av 40 burkar var det bara en som var sönder så jag antar att det var godkänt trots allt

27 septembre 2024

Det saknas produkter/tråsiga

Jag fick min beställning men det saknas de flesta av beställda produkter och en del (lock) till Weck burkar blev skadade under transport.
Ingen svarar telefon när man ringer, lång tid att få svar på mejl. Jag ska aldrig köpa igen på glasoflaskor.se
Uppdatering - efter många mejl och till slut direkt kontakt i telefon med väldigt hjälpsam person fick jag alt från min beställning. Tyvärr tog det lång tid - 20 dagar efter inköp av varor . Grönsaker kunde inte vänta så länge.

10 septembre 2024

Sen leverans och trasiga varor

Sen leverans (beställt 23/7 med 2-5 dagars leverans, leverans bokades 2/8 och levererades den 8/8).
Inte varsamt packat, ca 10% av burkarna var krossade, minst en i varje lager och även burkar i mitten av lådan.
Påpekade sen leverans och fick inget tillfredsställande svar. Jag skulle bara ha överseende att det var hög belastning. Det var dock jag som fick ta kontakt när leveransen uteblev och fick ingen varning om att leveranstiderna var förlängda varken före eller efter beställning.
Jag förlorade livsmedel som skulle konserverad pga detta.
Finns bättre ställen att köpa ifrån som levererar hela varor i tid.

8 août 2024

Snabbt

Snabbt, bra och enkelt. Gillar flaskorna som håller bra kvalitet!

12 juin 2024

Väldigt nöjd med mitt köp

Är väldigt nöjd med mitt köp! Bra produkter, ordentligt nedpackade och snabb leverans. Inte en enda flaska saknades eller var sönder. De små flaskorna blir perfekta gåvor till bröllopsgästerna. Har inga klagomål, men om man får önska skulle det vara fint med möjligheten att välja guldliknande skruvlock istället för silverliknande.

15 mai 2022