Jeg købte en vandflaske til vores 1.5 årige søn som vi ikke synes han drak nok fra. Sara fra kundesupport har været meget behjælpelig med at finde den rette løsning. De sendte derefter 2 nye drikke... Voir plus

Får reklame på SMS etter å ha bestilt varer denne måneden. Dette er ekstremt frekt, og går i mot sin hensikt fordi det gjør at jeg istedenfor å anbefale dere til venner og familie, heller vil vise de... Voir plus

Gode produkter og meget hyggelig kundeservice 🤩 rett og slett beste kundeservice opplevelsen jeg har hatt. Posten hadde registrert feil adresse og ble sendt tilbake, kundeservice svarte raskt innen å... Voir plus

Beställningen fungerade, men efteråt upptäcktes en bugg i deras betalflöde där frakten inte debiterades korrekt via Klarna. I stället för att ta detta som goodwill valde företaget att efterfakturera f... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

We simplify better health by offering you the best natural products for your health, beauty, family, and home. With us you always get free product advice & customer service, fast shipping and lots of inspiration.

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

3 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 57 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

3,1

Tous les avis

(2 872)

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bästa hälsoshoppen i Skandinavien!!

Efter att ha fått tips från en kompis bestämde jag mig för att investera i en infraröd bastu, och jag är så nöjd! Bastun värms upp på nolltid, är superlätt att flytta runt och tar knappt någon plats. De positiva effekterna av regelbunden användning är verkligen påtagliga – jag sover bättre, min hud är bättre, och mina muskler återhämtar sig snabbare.

Therasage överträffade mina förväntningar med sina icke-toxiska material, avancerade EMF-skydd och de inkluderade röda ljuspanelerna. Priset är mer än överkomligt, och jag måste säga att Glimjas kundtjänst imponerade. De var blixtsnabba med att svara på mina frågor och gick verkligen den extra milen för att hjälpa mig.

Om du är ute efter en prisvärd och effektiv infraröd bastu, så är Therasage 360+ från Glimja ett klokt val. Jag rekommenderar den starkt!

12 octobre 2023

Hej Patrik,

Tack för dina otroligt fina ord! Det är jättekul att höra att du känner dig så nöjd med både Therasages bastu och vår service! Vi tycker också bastum är helt grym!

Du är så välkommen åter i framtiden 💚

Jag älskar Glimja

Jag älskar Glimja, får alltid ett väldigt fint och empatiskt bemötande av dem när jag har mailkontakt med dem om någon vara jag köpt som jag har frågor kring. De har verkligen förstått vikten av att vara empatiskt genuina gentemot sina kunder och de har ett sortiment jag tycker väldigt bra om. Tack Glimja för det ni står för och er genuinitet i det.

27 décembre 2023

Hej Emelie,

Men vad kul att höra, tack för dina otroligt fina ord! 🤗💚 Vi tycker det är så viktigt att bemöta våra kunder med empati, så vi blir så glada att höra att du upplever att vi har lyckats med det!

Ha en strålande kväll och Gott Nytt År!

Jättenöjd med mitt köp

Jättenöjd med mitt köp! Bra kvalitet till bra pris.

5 décembre 2023

Hej Tess,

Men vad kul att höra! Stort tack för att du delar med dig din åsikt, och för att du har valt att handla hos oss!

Du är så välkommen åter 💚

Det går op og ned for Glimja…For tiden ned.

Har altid fået god behandling hos Glimja. De sælger nogle virkelig gode (dyre) Vimergy produkter, hvis de altså har dem hjemme - hvilket de desværre sjældent har. Mange af dem er udsolgt i månedsvis, ja halve år. Så på den måde kan man ikke regne med dem.
2025: I er blevet bedre til at have Vimergy Produkterne på lager. Tak for det. Kvitterer med en ekstra stjerne.
29.07.2025: Den stjerne må jeg desværre allerede trække tilbage. Nu er der også mangel på god behandling. Min ordre, som altid bestilt og betalt til levering på hjemadresse, sendes alligevel til afhentning, hvilket jeg permanent ikke er i stand til (kan ikke gå). Jeg ringer (svensk nr. for dansk butik! og automatisk engelsktalende kvindestemme siger, at tlf kan besvares i uge 34, dvs om en måned! Skriver så mail for at bede dem sende en ny label til Bring, så de kan sende pakken til mig. Intet svar efter 3 dage (det maximum de har givet sig selv for at svare). Ved bestilling skriver de, at ordren vil være fremme indenfor 2-4 dage. Nu er der foreløbig gået 8 dage og ingen udsigt til snarlig hjælp.

18. dec. 2025
(Kalenderen nedenunder kan ikke føres længere frem end til november 2023, derfor skrives den aktuelle dato herover).
Endnu engang går det galt.
Endnu engang udsolgte produkter. Masser af mails frem og tilbage i ugevis. Men endnu ikke modtaget det manglende produkt i min bestilling: Immun Blend dråber fra Vimergy.
Så i går skrev de pludselig, at de sendte propolis til over 400 kr. Jeg skrev straks tilbage, at jeg ikke havde bestilt propolis, og ikke ønskede det.
I dag får jeg besked om, at der er en pakke på vej. Håber ikke, det er Propolis, som jeg ikke ønsker. Kan ikke få kontakt for at høre, hvad det er, de har afsendt til min hjemadresse. Jeg vil ikke modtage og betale for en vare, jeg ikke ønsker, men jeg kan jo ikke se udenpå pakken, hvad der er i den. Håbløs situation, som bare fortsætter uge efter uge.

20 novembre 2023

Réponse de Glimja

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.💜 Vi er glade for at høre, at du altid har fået god behandling hos os, og at du værdsætter vores Vimergy-produkter. Vi forstår, at det er frustrerende, når produkter er udsolgt i længere perioder, og vi arbejder hårdt på at forbedre lagerstatus og reducere ventetiden. 🌷🙏

Bra utbud av produkter

Bra utbud av produkter, bra priser och en trevlig hemsida! Snabb leverans och hög kvalitet på varorna

8 novembre 2023

Hej Linda,

Tack så mycket för ditt fina omdöme.🥰
Vi ser fram emot att fortsätta leverera bästa möjliga upplevelse för dig! 💚

Super kundeservice!

Jeg havde ikke modtaget en ordrebekræftelse, men beløbet blev trukket, så jeg skrev til kundeservice på deres chat på hjemmesiden. Der var svar på få minutter og jeg blev forsikret i at ordren var gået igennem og varen var blevet sendt fra deres lager. Hun kontaktede PostNord for mig og sendte mig kort efter en mail om, at produktet blev forventet afleveret samme dag, samt en følgeseddel som ordrebekræftelse.
Medarbejderen i kundeservice startede desuden med at skrive på svensk, men slog over til dansk, da jeg svarede på dansk.
Super kundeservice, leveringstid som forventet og fik det produkt jeg havde købt og betalt for 👍🏻

19 octobre 2023

Hej Lærke,

Tak for dine utroligt venlige ord! Jeg er glad for at du er tilfreds med vores kundeservice og vores produkter! Du er altid velkommen tilbage 😊

Bra priser och eko-profil

Bra webbshop med bra priser och produkter samt snabb leverans.

25 septembre 2023

Hej Petra!

Tack för dina ord och för att du väljer att handla hos oss! Du är alltid välkommen åter 💚

Omöjligt att få kontakt med

Omöjligt att få kontakt med. Ringt dem flera gånger och mailat angående om retur.

29 septembre 2023

Hej Zhouying!

Tack för din kommentar och skönt att vi kunde ta kontakt med dig i slutänden för att lösa problemet då alla våra tidigare mejl hade hamnar i spam-inkorgen din! Typiskt att det händer!

Vi vill alltid ha all feedback så att vi kan förbättra oss 💚 Förhoppningsvis kan vi snart öppna telefonen igen för kunder då vi inte har kunnat ha det öppnat på grund av begränsad bemanning, men då hade vi ju kunna löst detta ännu snabbare!

Tack igen för din beställning, du är alltid välkommen åter 😊

Underbar kundtjänst!

Jätte nöjd med mina produkter. Blev lite strul med leveransen men efter kontakt med supertrevlig & bra kundtjänst löstes det snabbt!

26 septembre 2023

Réponse de Glimja

Hej Cissi! Tack för dina fina ord, och för din beställning! Och det är så skönt att det gick att lösa efter strulet med leveransen.

Nöjd kund

Lätt att söka på hemsidan. Tydliga priser, bra beskrivning av produkterna, och ett brett utbud.

4 septembre 2023

Hej Henrietta,

Men vad kul att höra att du tycker det! 🤗 Vi uppskattar verkligen dina fina ord!

Tack för att du väljer att handla hos oss!

Köp inte palo santo eller vit salvia

Köp inte palo santo! Den har ingen söt doft som palo santo ska ha. Den doftar och ser ut som vanligt bränt trä en bok/björk. Väldigt märkligt. Palo santo är en helig trä med naturlig söt arom. Denna har inte det. Känner mig lurad.

Köp inte heller Vit Salvia då den har mest pinnar än blad, vilket gör den mindre rökig. Jättetråkigt. Jag fick iaf pengarna tillbaka av kundtjänst. Men det var ingen som ville ta till sig informationen.

16 septembre 2023

Bra kundtjänst

Det var ett problem med en produkt jag köpte. Detta löstes mycket snabbt, och helt till min belåtenhet av den väldigt trevliga och seriösa kundtjänsten.

18 août 2023

Kul att höra 💚!

Väldigt bra upplevelse som kund

Väldigt bra upplevelse som kund. Kvalitetsprodukter, roliga produkter som man inte hittar på andra ställen, bra leverans. Jättenöjd kund som kommer att handla igen.

18 août 2023

Réponse de Glimja

Så himla kul att höra🤗🌷!

Det værste jeg har oplevet endnu

Det værste jeg har oplevet endnu. Jeg har købt en ansigt crem til min kone men da vi modtaget varen det viste sig at produktet var meget gammel den konsistens var så let ligesom væske. Ingen udløbsdato på pakken.
Hvad gøre man så ? Så man kontakter kundeservice men det ser ud at der ikke eksisterer kundeservice . vi har kontaktet kundeservice men intet svar.

En stjerne er for meget .

8 août 2023

Hej Rami

Tak fordi du tog kontakt!

Jeg beklager virkelig at dette er sket 🙏 selvfølgelig vil vi kompensere dig for at have modtaget et dårligt produkt 💚Kontakt os venligst på hej@glimja.dk, så hjælper vi dig videre der.

Hurra för Ed Groups B12

Fantastiskt snabb leverans, och ni har Ed Groups B12. Helt underbart! Bra produkter MEN ett stort minus för att ni fortfarande säljer Garden of Life som numera ägs av Nestlé/Monsanto. Det går inte att lita på att de är säkra längre GoL var tidigare min favoritmärke, men ingenting i världen och inga försäkringar kan få mig att köpa det märket igen. Global Healing däremot kommer aldrig att säljas ut och bli kontaminerat. Satsa på dom.

15 juin 2023

Hej Marie,
Tack för att du når ut och berättar vad du tycker, det känner vi är otroligt viktigt 💚
Vi mailade följande svar till dig tidigare i år 💛 :

Garden of Life blev uppköpt av Nestle 2017.

Vi på Glimja upplever inte att produkterna blivit påverkade i kvalitén, däremot kan jag förstå om man inte vill ha en produkt från Nestle.

Vår förhoppning är att Nestle faktiskt vill utöka sitt ekologiska, naturliga sortiment för allas bästa, de har resurser som Garden of Life ej hade.

Vi håller med dig om att Global Healing är ett fantastiskt märke! 🥰

Helt som det skal være :)

Jeg bestile trods anmeldelserne herinde, da jeg ikke kunne finde produktet andre steder.
Jeg havde ingen problemer. Alt forløb præcis som det burde og jeg modtog mine varer indenfor 3 dage.

2 juin 2023