Beställningen fungerade, men efteråt upptäcktes en bugg i deras betalflöde där frakten inte debiterades korrekt via Klarna. I stället för att ta detta som goodwill valde företaget att efterfakturera f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gode produkter og meget hyggelig kundeservice 🤩 rett og slett beste kundeservice opplevelsen jeg har hatt. Posten hadde registrert feil adresse og ble sendt tilbake, kundeservice svarte raskt innen å... Voir plus
Dålig upplevelse! Jag köpte två stycken lip liner! För det första stämmer inte färgerna på bilden och i verklighet. För det andra förpackningarna såg väldigt gamla ut. Speciellt den andra var väld... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har handlet hos Glimja flere ganger og har alltid vært fornøyd. Mange gode produkt, sendes fra Norge så slipper tenke på toll, imøtekommende kundeservice. En gang hadde det lekket litt fra en flaske u... Voir plus
We simplify better health by offering you the best natural products for your health, beauty, family, and home. With us you always get free product advice & customer service, fast shipping and lots of inspiration.
Pipersgatan 26, 11228, STOCKHOLM, Suède
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Det känns som en pålitlig sida och har letat efter giftfria schampon och balsam överallt verkligen tillslut kom jag förbi glimja och som den hår killen man e så blev man sjukt glad över att se ingredienserna. Men ville bara påpeka att när man går in på sina ordrar så kan man inte gå in på visa detaljer på köpet jag gjort så lite små tråkigt men inget är helt perfekt och det löser ni säkert snabbt och bra 😊

Réponse : Glimja
En butik med mycket specifika produkter som man inte hittar någon annanstans. Deras Dr MaryRuth's C liposomal vitamin mega dose är helt enkelt suverän och är ett måste. Smaken är helt underbar!

Réponse : Glimja
Otroligt smidiga och snabba leveranser. Superbra kundtjänst som alltid går en extra mil för att ge svar på frågor. Brett sortiment och bra varumärken. Nöjd kund sedan många år. Rekommenderar ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse : Glimja
Kvalitet på honung är bra men inte på granatäpple

Réponse : Glimja
Bästa utbud av produkter, snabb leverans. Får fort svar vid frågor.

Réponse : Glimja
Alltid nöjd med allt när jag har beställt

Réponse : Glimja
Warning: check other suppliers prices (Glimja has higher pricing) and check return policies before ordering here. Glimja has slow and poor support to cancel in time, and unfavorable return/cancellation policies. Additionally, ordering will create an instant Glimja account on your email without your consent, which you cannot delete.

Réponse : Glimja
My experience is a positive one. I have ordered many times from them,no complaints.
The only negative is that the prices on Vimergy products have increased a lot,some have double the price and some even more than double.
It feels a bit challenging lately to order the products I used to,is not a sustainable or reasonable price anymore.
In the future,I will probably order products, except Vimergy.

Réponse : Glimja
Terrible service, product do not arrive on time, very long waiting time for orders to be dispatched not to mention about having them delivered. I have ordered twice from this company and on both occasions I had to chase my own order, it says on their website dispatch within two working days, 10 days later products are not being dispatched. I recommend to shop elsewhere, this company cannot be trusted! Avoid shopping with Glimja!

Réponse : Glimja
Så mye rot når jeg skulle betale at tilliten fikk en knekk og jeg lot være å kjøpe det jeg hadde tenkt. Når man må trykke "betal ordren" tre ganger og så skal skrive inn personnummer har man forlengst begynt å mistenke at dette kan være nettsvindel. Underveis la jeg også merke til at det hang igjen en hakeparantes /a hakeparantes fra slurvete programmering av nettsiden. Kanskje var det det som gjorde at tilliten falt under null så det ikke ble noe kjøp her.

Réponse : Glimja
Först och främst ska det sägas att jag varit kund i flera år och lagt många(!) tusenlappar på produkter. (Har alltid varit nöjd men det kanske berodde på att det inte uppstått nåt innan :) )
Nummer ett, fick inte reklamera en mascara nyligen som inte funkar som den ska, köpte den i december och använde den typ tre veckor. Torr från första början, och då har jag använt naturliga mascaror i flera år och vet att dom inte brukar vara sådär. (Har försökt ”späda ut” den + haft den under varmt vatten; fortfarande torr).
Nummer två, ville returnera en foundation som har helt annan nyans i verkligheten mot deras bilder på hemsidan + bild på prover jag fått via Mail av dom. (Foundationens box var btw trasig när den kom). Glimja skrev att det går bra att returnera gratis denna gång och att jag ska ha i åtanke till nästa gång att dom inte har returrätt på ex hudvård.
Jag kollade Konsumentverket och där står det klart och tydligt att man enligt lag har returrätt vid köp över nätet om man inte öppnat förpackningen tex. När jag skrev detta och frågade om Glimja står över lagen så har dom slutat svara :)
Deras svar via Mail känns ärligt talat som gaslighting, och även när man läser svar här på trustpilot. Dom verkar inte vilja se sitt ansvar.
Så det är ju riktigt fult att dom ljuger för sina kunder, och dom har förlorat mig som kund.
Har förresten också känt ett tag att jag inte heller vill supporta ett företag som ser Medical medium som nån slags gud haha. (Källkritik people!! :) )

Réponse : Glimja
Hittade Glimja.se för en dryg månad sen och blev mycket positivt överraskad. De har ett jättebra utbud av naturliga hållbara produkter. Bra leveranstider och en trevlig kundservice.

Réponse : Glimja
Hurtig og effektiv betjening. God chat funktion. Fuldstændig håbløs lim på stregkode. Umulig at få af - så meget at det tageer en stjerne.

Réponse : Glimja
Efter att ha fått tips från en kompis bestämde jag mig för att investera i en infraröd bastu, och jag är så nöjd! Bastun värms upp på nolltid, är superlätt att flytta runt och tar knappt någon plats. De positiva effekterna av regelbunden användning är verkligen påtagliga – jag sover bättre, min hud är bättre, och mina muskler återhämtar sig snabbare.
Therasage överträffade mina förväntningar med sina icke-toxiska material, avancerade EMF-skydd och de inkluderade röda ljuspanelerna. Priset är mer än överkomligt, och jag måste säga att Glimjas kundtjänst imponerade. De var blixtsnabba med att svara på mina frågor och gick verkligen den extra milen för att hjälpa mig.
Om du är ute efter en prisvärd och effektiv infraröd bastu, så är Therasage 360+ från Glimja ett klokt val. Jag rekommenderar den starkt!

Réponse : Glimja
Jag älskar Glimja, får alltid ett väldigt fint och empatiskt bemötande av dem när jag har mailkontakt med dem om någon vara jag köpt som jag har frågor kring. De har verkligen förstått vikten av att vara empatiskt genuina gentemot sina kunder och de har ett sortiment jag tycker väldigt bra om. Tack Glimja för det ni står för och er genuinitet i det.

Réponse : Glimja
Jättenöjd med mitt köp! Bra kvalitet till bra pris.

Réponse : Glimja
Har altid fået god behandling hos Glimja. De sælger nogle virkelig gode (dyre) Vimergy produkter, hvis de altså har dem hjemme - hvilket de desværre sjældent har. Mange af dem er udsolgt i månedsvis, ja halve år. Så på den måde kan man ikke regne med dem.
2025: I er blevet bedre til at have Vimergy Produkterne på lager. Tak for det. Kvitterer med en ekstra stjerne.
29.07.2025: Den stjerne må jeg desværre allerede trække tilbage. Nu er der også mangel på god behandling. Min ordre, som altid bestilt og betalt til levering på hjemadresse, sendes alligevel til afhentning, hvilket jeg permanent ikke er i stand til (kan ikke gå). Jeg ringer (svensk nr. for dansk butik! og automatisk engelsktalende kvindestemme siger, at tlf kan besvares i uge 34, dvs om en måned! Skriver så mail for at bede dem sende en ny label til Bring, så de kan sende pakken til mig. Intet svar efter 3 dage (det maximum de har givet sig selv for at svare). Ved bestilling skriver de, at ordren vil være fremme indenfor 2-4 dage. Nu er der foreløbig gået 8 dage og ingen udsigt til snarlig hjælp.
18. dec. 2025
(Kalenderen nedenunder kan ikke føres længere frem end til november 2023, derfor skrives den aktuelle dato herover).
Endnu engang går det galt.
Endnu engang udsolgte produkter. Masser af mails frem og tilbage i ugevis. Men endnu ikke modtaget det manglende produkt i min bestilling: Immun Blend dråber fra Vimergy.
Så i går skrev de pludselig, at de sendte propolis til over 400 kr. Jeg skrev straks tilbage, at jeg ikke havde bestilt propolis, og ikke ønskede det.
I dag får jeg besked om, at der er en pakke på vej. Håber ikke, det er Propolis, som jeg ikke ønsker. Kan ikke få kontakt for at høre, hvad det er, de har afsendt til min hjemadresse. Jeg vil ikke modtage og betale for en vare, jeg ikke ønsker, men jeg kan jo ikke se udenpå pakken, hvad der er i den. Håbløs situation, som bare fortsætter uge efter uge.

Réponse : Glimja
Bra utbud av produkter, bra priser och en trevlig hemsida! Snabb leverans och hög kvalitet på varorna