Banner for Glimra

Glimra Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,4

De drar pengar i smyg från abonnemanget – fusk!Jag har haft ett abonnemang hos Glimra i två månader. När jag skulle tvätta visade appen tydligt 0 kr, men efteråt upptäckte jag att de ändå har dragit ö... Voir plus

Jag är väldigt missnöjd med Glimra. Kundtjänsten hjälpte mig inte när jag av misstag råkade teckna ett dubbelabonnemang. Jag fick inget stöd för att lösa problemet, vilket var mycket frustrerande.... Voir plus

Ett företag som till synes sätter kubdupplevelsen sist. Jag avslutade mitt abonnemang i appen men pengar drogs ändå. Kundtjänst ignorerar mail och slutar svara. Själva tvätten har nästan alltid sl... Voir plus

Det är ofta så nuförtiden att dammsugarna inte fungerar. t ex Askim söder om Göteborg var 3 av 4 dammsugare trasiga. Inte heller den på Flöjtgatan i Västra Frölunda fungerar. Och på den stationen måst... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

167 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

38 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Undvik detta företag köpte saldo…

Undvik detta företag köpte saldo pengarna drogs men saldo fylldes aldrig på.

29 septembre 2025

Hej Benjamin,

Jag kan se att du fick hjälp direkt med ditt ärende via våran kundtjänst, som omgående rättade till det tekniska felet. :)

Not intuitive at all!

Very poorly explained how to go about to wash your car for the very first time with an app!!
Not evident at all!
Felt left alone and unsecure.
Bizarr experience!

28 septembre 2025

Hi,

I'm sorry that you are not satisfied with your experience with us.
Please contact us via our support, you can easily do this via a bug report on our website or in our app Glimra. There we can explain how to use the app in the easiest way.

Unfortunately, our app is only available in Swedish at the moment.

Have a nice day!

Väldigt trevlig kundservice

Väldigt trevlig och hjälpsam kundservice, löste problem med appen väldigt snabbt. Inga problem att få kontakt, bara man använder mail och har en trevlig attityd.

11 septembre 2025

Hej Olle,

Härligt att höra att du är nöjd :)

Pathetic service…

Pathetic service…
They don’t reply for exchange service.
I continuously taking follow up for exchange from last 10 days they are not replying

Just for ur information i contacted on this number +91 97260 93100
Ur customer care number which is mentioned on ur website.
First they agreed to exchange than they stopped replying.
Even i contacted on ur insta page ,initially they replied & than they stopped replying .Cross check from ur end

11 septembre 2025

Hi,

We can not see that you have contacted our customer service. Please contact us on the "Felanmälan" via our website or our app Glimra.

Have a nice day

BEDRÖVLIG SERVICE

BEDRÖVLIG SERVICE, och dem har dubbeldragit mig flera gånger för mitt abonnemang även fast jag inte kunnat använda tjänsten. UNDVIK det här företaget, inte värt det jag lovar!

4 septembre 2025

Réponse de Glimra

Jag beklagar att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss.
Vänligen kontakta oss via vår support, detta gör du enkelt via felanmälan på vår hemsida eller i vår app Glimra.

/Glimra

Trotts att jag har kontaktat Glimra…

Trotts att jag har kontaktat Glimra flera ggr. redan i juli 2025 har problemet inte åtgärdat. Fick även kontakt med Glimras tekniker som sa att de kan inte åtgärda problemet med appen och att jag borde få pengarna tillbaka eller tjänsten som jag betalat för och inte kunnat använda. Men Glimra struntar även att svara. Skandal!

1 juillet 2025

Réponse de Glimra

Om du har mailat in till vår support men inte fått svar så låter det som att ditt mail till oss inte gått fram. Vänligen skicka in en felanmälan via vår hemsida eller app om problemet inte löst sig för dig.

Omöjliga att få kontakt med

Omöjliga att få kontakt med
De svarar inte på telefon utan allt ska gå via mail. Har blivit dubbelfakturerad och mailat 4 ggr under en 2 månaders period från 250507-250710 enligt anvisning till supporten utan svar. men påminnelser om den dubbelfakturerade månaden får jag.
Finns det ens någon på supporten?

10 juillet 2025

Hej Monica,

Om du inte fått svar från supporten så låter det som att mailen inte gått fram. Vänligen skicka in en felanmälan via vår hemsida eller app för att säkerställa att det kommer fram.

Ha en fortsatt trevlig dag

Smidigt

Rent snyggt enkelt att betala med app

14 juin 2025

Réponse de Glimra

Tack för din recension! Vi blir mycket glada över att höra att du är nöjd med stationen samt vår app.

Vi får önska dig en fortsätt trevlig dag!
Glimra

Glimra har en mycket bra tvätthall o bra service

Glimra har en mycket bra tvätthall och har otroligt fin service inom 1 dygn hade jag fått ett trevligt svar och ett mindre problem löst lätt och smidigt.
Tidigare har jag mailat frågor ang. abonnemang och fått svar omgående, så nu har jag ett mycket bra abonnemang.

10 juin 2025

Réponse de Glimra

Tack för din recension. Vi blir mycket glada av att höra att du är så nöjd med både stationen samt vår kundtjänst.

Om det skulle uppstå något fel i framtiden så är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Vi får önska dig en fortsatt trevlig dag!
Glimra

Dyrt betalade 290 kr för bara vatten då…

Dyrt betalade 290 kr för bara vatten då jag använder mina egna produkter. Här försöker man vara miljövänlig man kanske ska börja tvätta bilen hemma istället. Sänk priserna speciellt om man bara kör vatten.

jag använder mig av tershine produkter. Hade ni inget vettigare svar på min fråga? Om ni är så miljö medvetna så kanske ni ska tänka på sänka priset så folk verkligen åker till er och tvättar än att tvätta på uppfarten.

Réponse de Glimra

Du vet väl om att det inte är okej att använda sig av egna produkter i våra tvättar förutom ett fåtal produkter som godkända som du kan hitta på vår hemsida, https://glimra.se/godkandaprodukter/

Ha en trevlig dag

Bytt mobil och nummer

Bytt mobil och nummer. Mailat Glimra att uppdatera mitt konto med mitt nya nummer. 1-2 dagar svarstid säger dem. Väntat en hel vecka och inget svar trots flertal mail. Försökt ringa också men dem tar ej emot samtal. Då blir det än viktigare att man svarar på mail, skyndsamt.

Réponse de Glimra

Vår svarstid är i regel 1-2 arbetsdagar men vid högt tryck tex så kan svarstiderna vara längre.
Jag kan se att du fått svar av vår support i dina ärenden efter 3 dagar från första mailet, vänligen kontrollera din skräppost ifall svaret från supporten kan ha hamnat där.

Super Dåligt 👎 bil tvätt företag

super dåligt 🚗 tvätt företag. Jag köpte 2 månader abonnemang. De dra på mina
Kortet 5 gånger abonnemangen
Jag Maila de flera gånger. Men de inte återbetalat mig! Därför
Jag tipsar alla bil 🚙 ägare kan
inte använda glimra bil tvätt.
Glimra bil tvätt de luggar jättemycket.

Réponse de Glimra

Jag ser att du har varit i kontakt med vår support angående detta. Är du inte nöjd med det svar du fått från oss så är du alltid välkommen att kontakta oss igen.

Glimra

Skum oftast slut avfettning ofta slut…

Skum oftast slut avfettning ofta slut helt enkelt skitstationer i Eskilstuna.

3 mai 2025

Réponse de Glimra

Jag beklagar detta, om du inte redan gjort det så kontakta gärna vår support på support@glimra.com så ska vi titta på en kompensation.

Glimra

Glimra - en biltvätt i kris

Har tvättat främst i Örebro. Fyra av fyra bås har problem såsom väldigt slitna slangar där vass ståltråd tittar fram på vissa, avfettning som läcker och det bokstavligen rinner ut från både slang och handtag och tak. Högtryckstvätt som läcker i taket och lampor som är ur funktion. Jag har många gånger felanmält detta, men då kommer 50:- i saldo (Vad jag nu ska med det till när jag hade månadsabonnemang!) och att de säger att de skickar ut en stationsvärd som ska fixa problemet, sedan händer ingenting.

En stationsvärd som finns på plats ibland, som jag pratat med. Som säger att han inte har rätt verktyg från Glimra för att laga stationen. En månad, två månader, tre månader, fyra månader, ingenting är eller blir åtgärdat. En kundtjänst som har autosvar påslaget och därav åtgärdas ingenting.

När det finns många andra bättre aktörer på marknaden får Glimra det svårt att hålla sig kvar om de behandlar kunder så. Det syns inte minst i årsredovisningen deras, de går med förlust år efter år. Det håller bara så länge innan de går i konkurs och får sälja alla stationer till en förhoppningsvis bättre aktör som behandlar sina kunder på ett bättre sätt.

Jag håller tummarna för att Glimra vänder det sjunkande skeppet men måttet för mig är härmed rågat.

Vill du ha en dyr och läckande tvätt med massor av fel, välj Glimra. Vill du ha en mer ordentlig biltvätt där de bryr sig om kunder, välj OKQ8. Dessutom billigare och du får trevlig personal på köpet.

5 mai 2025

Réponse de Glimra

Jag beklagar verkligen att du inte är nöjd med tvättstationen i Örebro. Jag har tagit detta vidare då detta du beskriver inte är den standard vi eftersträvar.

Jag får önska dig en fortsatt trevlig dag!

Glimra Segeltorp

Glimra Segeltorp. Bra service och trevligt bemötande varje gång.

1 mai 2025

Réponse de Glimra

Tack för din recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår personal på stationen i Segeltorp.

Vi får önska dig en fortsatt trevlig dag!

VARNING!!

VARNING!!
Hade de gått att sätta 5 minus stjärnor hade jag gjort de direkt.
Under nästa hela tiden vi haft abonnemangen drar man extra pengar från kortet trots att vi bara tvättar vid ett och samma tillfälle max per dag. Kundtjänsten svarar kort i bästa fall men det kommer aldrig någon återbetalning.

Hej Glimra,
Känns inte som någon mening alls med tanke på att jag kontaktat er sk kundtjänst ett antal ggr utan att få svar.
Du borde ju kunna se det på min kundbild och läsa igenom hur ni misshandlat oss som kund.
Ni har mina uppgifter så välkomna att höra av er.

29 avril 2025

Réponse de Glimra

Jag beklagar att du inte är nöjd med våra tjänster. Då jag har väldigt lite information så ber jag dig vänligen att kontakta supporten igen så ska vi se om vi kan få någon klarhet i vad som hänt i ditt fall.

/Glimra

Vår bil blev otroligt smutsig och repig…

Vår bil blev otroligt smutsig och repig pga smutsig borste hos Glimra. De vill inte ge pengarna tillbaka och säger att man måste känna igenom borsten noga själv då det finns kunder som drar borstarna i marken, i olja och grus, ja allt möjligt. Borstarna är svarta så det är väldigt svårt att se om det är olja på en borste.
Varför har de borstar då?
Har nu lagt över 500 kr på att försöka få min bil ren och det är fortfarande smårepor kvar. Så tråkigt, vi hade precis köpt den.
Om någon mer råkar ut för samma sak, skriv gärna en review för glimra.se också. De verkar ha bjudit in nöjda kunder att recensera där för att slippa dåligt rykte.

1 avril 2025

Réponse de Glimra

Jag beklagar att du inte är nöjd med tvätten eller det bemötande du fick från kundtjänsten.
Du är alltid välkommen att skriva in till oss igen på support@glimra.se så kan vi titta på ditt ärende igen.

Glimra Landvetter

Glimra Landvetter måste vara Sveriges sämsta biltvätt. Det är alltid något som är fel på någon av tvättarna. Antingen så fungerar inte foamen eller något annat av de olika valen eller så får man kem när man ska spola av bilen.

5 avril 2025

Réponse de Glimra

Jag beklagar att du inte är nöjd med stationen. Vänligen kontakta vår kundtjänst på support@glimra.se om du inte redan gjort detta så ska vi kika på en kompensation.

Glimra

De påstår att det är billig tvätt…

De påstår att det är billig tvätt 150kr. Det kan ifrågasättas, men rent blev det inte. Aldrig igen efter detta försöket.

3 avril 2025

Réponse de Glimra

Jag beklagar att du inte är nöjd med tvätten. Vänligen kontakta vår kundtjänst på support@glimra.se om du inte redan gjort detta så ska vi kika på en kompensation för detta.

Ha en fortsatt trevlig,

Jätte dåligt

Jätte dåligt, du kastar dina pengar i sjön.
Jag valde snabbt tvätt i Solna. Du får 10 minuter men när jag valde schampo fick inget och det var bara vatten.
Jag skulle aldrig rekomendera.

29 mars 2025

Réponse de Glimra

Jag beklagar att du inte är nöjd med upplevelsen hos oss.
Vänligen kontakta vår kundtjänst om du inte redan gjort detta på support@glimra.se så ska vi se om vi kan ordna med en kompensation för detta till dig.