GLITTERSSTORE.COM Avis

4,3

Hallo ik ben Jeremia van uit West-Vlaanderen België Ik beoordeel dit produkt na die een kleine week te hebben ontvangen en er mee gewerkt te hebben De steentjes zijn van zeer hoge kwalite... Voir plus

Wij hadden best een grote bestelling, welke mogelijk door het Corona virus niet voor het WK zou kunnen worden geleverd. Er wordt meegedacht en gezocht naar een gelijkwaardige oplossing. Bedankt voor... Voir plus

Werd snel opgestuurd en voldeed precies aan de verwachtingen

1. Boutique de perles

À propos de GLITTERSSTORE.COM

Informations provenant de diverses sources externes

Welcome to our webshop!

Our product range currently consists of rhinestones and sewing stones. This range is expanded every month with new products.

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Alles oke - tot er een probleem was.

3 keer besteld. 2 keer om de juiste kleuren te kunnen selecteren - hier was alles heel erg oke. Desalniettemin, toen ik een derde keer voor een aanzienlijk bedrag bestelde, zat er bij een paar kleuren toch een groot kleurverschil op de steentjes. Wees hier dus zeker voor op je hoede. Na het sturen van een mail, geen antwoord. Nog een mailtje, deze keer antwoord, met het voorstel om voor het grootste kleurverschil het bedrag retour te storten. Helaas, na de belofte kwam er weer stilte. Een shop waar klantvriendelijkheid niet echt belangrijk gevonden wordt.

25 mai 2022

Goede en snelle service

Goede en snelle service! Zeer tevreden

11 juillet 2020

Réponse de GLITTERSSTORE.COM

Wat goed om te horen, hier doen wij het voor!! Bedankt voor uw review ❤️

Leuke en snelle communicatie

Leuke en snelle communicatie. Netjes verpakt. Mss een tip om de kleur/nummer vd strass steentjes op de zakjes te vermelden

28 juin 2020

Beste Thea,

Bedankt voor uw review! Wij besteden inderdaad veel zorg aan onze communicatie de verpakking en het verzenden bedankt dat u dit opmerkt en waardeert !!
Wij hebben inderdaad eerder getwijfeld of wij de kleur naam er standaard bij moeten zetten, bij sommige kleuren staat dit er vanuit de fabriek namelijk wel al op. De tip nemen we zeker van harte en gaan hier mogelijk een oplossing voor bedenken. Bedankt hiervoor!!

Jeremia

Hallo ik ben Jeremia van uit West-Vlaanderen België
De steentjes zijn van zeer hoge kwaliteit
Hebben een mooie licht reflectie gewoon weg schitterend
Glittesstore.com komt zijn beloftes zeker na
Zeer interessante prijs kwaliteit verhouding
Heel klant vriendelijk
Snel antwoord op vragen
Snelle levering 2 werkdagen
Als er een probleem is zoeken ze een oplossing voor jou
Dank u voor alles Marvin
Ik raad Glitterssstore.com zeker aan

20 juin 2020

Hoi Jeremia,
Wij hechten veel waarde aan deze review, een professionele gebruiker zoals u weet waarmee u wilt werken. Wij selecteren onze producten op kwaliteit en doen in het gehele proces met de klant nergens concessies.
Tevredenheid staat bij ons gegarandeerd op 1, daarbij zorgen wij ook voor de meest interessante prijs/kwaliteit verhouding.

Bedankt voor de uitgebreide review!!

Super snel geleverd en goede prijzen

13 juin 2020

Bedankt voor uw review!!

Wij streven er naar de goedkoopste te zijn van Europa, zover wij kunnen zien is dit ook het geval 😉

Hele mooie steentjes(non hotfix)

Hele mooie steentjes(non hotfix) . Besteld en volgende dag binnen. Ik zal zeker vaker bestellen. Alleen jammer dat er in de non hotfix geen ss6 is

7 mai 2020

Réponse de GLITTERSSTORE.COM

Bedankt voor uw review, wij hebben inderdaad van de kleuren nog geen basis voorraad van de maten kleiner dan SS12. Dit gaat er wel komen in de toekomst en is voor ons als startende webshop een financiële keus geweest.

Wij gaan dit zeker dit jaar nog uitbreiden in de populaire kleuren, hou onze webshop of Facebook pagina in de gaten, wij maken altijd kenbaar als er nieuwe producten worden toegevoegd.

Het was snel binnen 3/4 dagen

Het was snel binnen 3/4 dagen. Mijn bestelling is helemaal in orde. Het zijn mooie afgewerkte steentjes. Ben er super blij mee

6 mai 2020

Réponse de GLITTERSSTORE.COM

Bedankt voor uw review en wat fijn dat uw tevreden bent en de steentjes mooi vind!!

Zeer duidelijke site

Zeer duidelijke site, en snelle levering!!

25 avril 2020

Beste Robin,
Bedankt voor de complimenten!

Perfect

Alles goed verpakt. Staat op hoeveel je hebt besteld en meteen de volgende dag in huis! Echt perfect!

24 avril 2020

Beste Marloes,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor de review!

Goede service

Goede service. En uitstekend product.

27 mars 2020

Beste Anja,