Banner for Globalcardshop

Globalcardshop Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor mij is global de beste winkel voor tcg van Nederland. Ik krijg altijd mijn bestellingen netjes verpakt binnen, op de beurzen zijn ze altijd super vriendelijk en denken ze altijd met mij mee,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Koop al een tijdje regelmatig bij Global Card Shop en ben eigenlijk altijd tevreden. Wat ik echt top vind is dat ze zoveel doen voor de community. Giveaways, acties, ze geven gewoon veel weg. V... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de cartes de collection
  2. Magasin de jouets pour enfants
  3. Boutique d'objets à collectionner
  4. Magasin de jeux
  5. Magasin d'articles de loisirs

Écrit par l'entreprise

GlobalCardShop – jouw betrouwbare partner voor alles rondom TCG Bij GlobalCardShop draait alles om de wereld van Pokémon. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van Pokémon-kaarten, verzamelproducten, accessoires en exclusieve items voor zowel beginnende trainers als doorgewinterde verzamelaars. Onze missie is om elke klant een eerlijke, transparante en plezierige winkelervaring te bieden. We leveren snel, zorgvuldig en met aandacht voor kwaliteit, zodat jij met een gerust hart jouw collectie kunt uitbreiden. Van sealed producten tot losse kaarten en speciale sets: je vindt het allemaal bij GlobalCardShop.

Welkom bij Global Cardshop

Écrit par l'entreprise

De betrouwbare specialist voor iedere TCG-liefhebber en verzamelaar
Onze missie is om elke klant een eerlijke, transparante en veilige koopervaring te bieden. Wij leveren snel, zorgvuldig en met maximale aandacht voor kwaliteit, zodat jij met een gerust hart jouw collectie kunt uitbreiden. Waarom kiezen klanten voor Global Cardshop? Breed assortiment: Een zorgvuldig geselecteerd aanbod van diverse Trading Card Games en hoogwaardige beschermingsmaterialen. Transparant en Eerlijk: Duidelijke communicatie en een klantgerichte service staan bij ons altijd op de eerste plaats. Kwaliteit en Zorg: Al onze producten worden met de grootste zorg verpakt en verzonden.

Coordonnées de contact

Promotion box for Globalcardshop

Goedkoopste Webshop van Nederland!

Voorraad van alle Trading Card Games, Vandaag bestelt morgen onderweg!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

266 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 42 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

139 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Koop hier niet

Vragen de hoofdprijs en je krijgt vervolgens producten die beschadigt zijn. En vervolgens vragen ze je dood leuk nog een review achter te laten op trustpilot nou hier heb je hem. Koop hier niet

Zowel op whatnot

Zowel op whatnot, als via de webshop altijd goede ervaringen gehad. Spullen komen zeer netjes binnen. Post nl was met mijn spullen niet zo netjes omgegaan. Na een berichtje naar Devin werd dit direct in orde gemaakt. Nieuwe producten en nog een extraatje voor het ongemak.
Ik kan niet anders zeggen dan dat deze jongens het goed doen.
Kleine tip voor als je aan het rond kijken bent. De paar negatieve reviews wegen niet op tegen al die mensen die wel tevreden zijn.
Soms heb je er haters bij. Zal mij niet verbazen als de negatieve revieuwers hier nog nooit daadwerkelijk iets hebben aangekocht bij global.

Supersterren

Voelt niet nep aan.
Hun Whatnot streams zijn ook altijd gezellig en eerlijk. En communicatie is super, ze zijn duidelijk en je weet precies waar je aan toe bent.

Daarnaast is de prijs-kwaliteit scherp en komen bestellingen netjes en snel binnen. Al met al is het een TOP zaak!

16 septembre 2026

Tevreden

Tevreden
Ik heb goede ervaring met global ze komen altijd hun afspraken na hebben een groot assortiment en er word altijd goed gecommuniceerd.
Heel tevreden met hun.

Top!

Globalcardshop heeft een ruime assortiment, waarbij je kan kiezen tussen slabs, losse kaarten en sealed producten. Dit zorgt ervoor dat ik als pokemon liefhebber altijd wel wat kan vinden wat binnen mijn straatje past.

Verder zijn de prijzen fair, altijd wel onder de marktprijs geadverteerd, dus dat zit ook altijd wel goed bij globalcardshop.

Tot slot wordt er vanuit hen altijd goed gecommuniceerd wat betreft leveringen en pre-orders, waardoor ik altijd op de hoogte ben van mijn bestelstatus en natuurlijk de nieuwe producten.

Ga zo door! Bij deze een vaste klant erbij.

Altijd goede voorraad

Ze hebben altijd de producten die ik zoek. Toffe mensen ook, vooral die jongen die digimon stickers verzameld, echt gaaf hoor.

27 août 2026

Kapotte ETB…

Ik kreeg een etb met scheuren en deuken. De verpakking was heel dus die is zo in de doos gegaan.

15 septembre 2026

Aanrader!

Goede prijzen, snelle verzending en ook goede communicatie over de verzending. Producten stevig verpakt. Top!

15 septembre 2026

Dure producten

Met de mega voorraad voor inkoop prijzen (rond de €60 voor een ETB) verkopen ze hun producten mega duur. Waar een bol.com drops heeft van €80 en een intertoys of mediamarkt verkoopt voor €100 - kiezen zij ervoor om heel duur door te verkopen of op een stream zoals whatnot bizar veel geld te trekken uit mensen die geen kennis hebben van de echte prijzen en/of misbruik te maken van het koop mechanisme. Ik snap dat je wil verdienen en dat is normaal maar je kan niet zeggen dat ze goedkoop zijn of ‘goede prijzen’ hebben. Ze proberen er alles uit te halen. Als je betaalbare producten wil kan je beter op een cardmarket je producten kopen.

16 septembre 2026
Logo de Globalcardshop

Réponse de Globalcardshop

Geachte Bente,

Allereerst bedankt voor je review. Over inkoopprijzen en verkoopprijzen, voorraad en dergelijke laten wij ons niet uit. Het enige wat ik je mee wil geven is dat de prijzen die je aangeeft van dergelijke winkelketens niet helemaal conform zijn. Dat zegt ook dat je eigenlijk iets zegt wat uit de lucht geplukt is. Dat is niet erg, maar wilde ik wel benoemen.

Globalcardshop heeft verschillende componenten je geeft nu een review op een aankoop en op een livestream. Echter is trustpilot enkel bedoelt voor de aankopen die je bij onze website doet. Voor de reviews over de livestream kun je een review achterlaten op desbetreffende app/website.

Het staat je vrij de producten te kopen op cardmarket of ergens waar je het wel eens bent met de prijzen. Het is namelijk geen verplichting om bij onze webshop te bestellen.

Alsnog bedankt voor de feedback.

Globalcardshop

100% betrouwbaar, echte toppers

Zowel tijdens de streams met Skeff, trade aan tafels met Devin/Deniz, grading advies van Dylan altijd veel gezelligheid, expertise en leuke deals. Snelle leveringen, betrouwbaar en een goede grading service!!

Noté 1 sur 5 étoiles

Extreem dure producten en ver boven…

Extreem dure producten en ver boven marktprijs. Ook via de live stream wordt automatisch door Global personeel geboden om de prijs op te drijven. Qua communicatie geen enkele reacties. Als je beroofd wil worden van je geld moet je vooral met deze onlinewinkel in zee gaan.

Logo de Globalcardshop

Réponse de Globalcardshop

Geachte Retsuya Tatsuki,

Vervelend om te horen dat je je aankoop zo hebt ervaren. Zowel livestream als webshop zijn natuurlijk twee losse componenten, als je daar feedback voor hebt kun je het op desbetreffende app/website achterlaten. Wij hebben helaas op zo een stream waar we veilingen vanaf één euro niet in de hand wat mensen hiervoor betalen. En wij zullen nooit om meer vragen dan wat geboden zal worden. We hebben een vaste live-community van 1000 leden, deze kunnen dat ook beamen.

Nogmaals wat betreft de inkoop hebben wij verschillende redenen hoe prijzen worden samengesteld, mocht die prijs niet passen bij jouw aankoop dan adviseer ik je om je product te kopen voor een prijs die je wel passend vind.

Globalcardshop

Aankoop ervaring

Super correct geprijsd, steeds perfect verpakt en zeer vriendelijk en responsief bij vragen! Ik ga zeker nog bestellen bij hen en langs gaan op de beurzen

2 septembre 2026

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus