Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

In love met de sculpt straight legging tall! Eindelijk zo’n legging die lang genoeg is voor lange meiden :)) de stof is zo fijn zacht en comfortabel echt goede kwaliteit!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb Glutespop leren kennen via een vriendin die hier regelmatig bestelt. Op een gegeven moment heb ik een broekje van haar geleend en ik was meteen enthousiast. Het model is erg flatterend, zit com... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Positief verrast door dit merk! Vaker voorbij zien komen op insta en altijd door gescrold. Door de warehouse sale een kijkje gaan nemen en ik ben helemaal verkocht. Snelle levering, goede kwaliteit kl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een aantal negatieve ervaringen met andere sportmerken toch maar Glutespop geprobeerd, en wauw wat een verschil! Met de nieuwe collectie (Sculpt) twijfelde ik een beetje tussen 2 maten (ik draag ei... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements de sport

Écrit par l'entreprise

GlutesPop is een Nederlands sportkledingmerk, ontstaan vanuit de overtuiging dat mooie en comfortabele sportkleding voor iedere vrouw toegankelijk moet zijn. Onze items zijn ontworpen met focus op pasvorm, comfort en kwaliteit, met extra aandacht voor tall girls en vrouwelijke vormen. Dit combineren we met snelle bezorging, persoonlijke service en het bouwen van een hechte community waarin verbinding en persoonlijke groei centraal staan.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

4,7

Tous les avis

61 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ik ben al jaren fan

Ik ben al jaren fan van de scrunch leggings van Glutespop en ben enorm blij met de groei en diversiteit aan producten die er bij zijn gekomen. De levertijd is altijd snel en op tijd en de producten zijn mooi en van goede kwaliteit. Ook het Community Event was super gezellig en ik heb nuttige tips gekregen van de atleten <3

17 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

beste gym kleding merk van NL

Glutespop is echt het beste gym kleding merk binnen Nederland! Wat het leuk maakt is dat het ook super persoonlijk is en de evenementen die georganiseerd worden zijn ook echt super leuk en gezellig! Loveeee naar Chanel!

10/10 service

Fijn contact als je een vraag hebt en ook de product informatie is heel duidelijk!

15 janvier 2026

supersnelle levering

Mijn bestelling was de volgende dag al in huis! Er zat een heel leuk kaartje bij en de kwaliteit en fit van de kleding is echt supergoed en daarom ben ik zeer tevreden over Glutespop!

11 janvier 2026

Topp!!

Ik heb al meerdere dingen van Glutespop en ben super tevreden. Het geeft mij ook extra zelfvertrouwen in de sportschool.

Top!

Meerdere keren besteld en hun kleding is gewoon echt top! Het zit echt fijn en het valt goed op maat ! Mijn favoriete sportmerk!

Noté 1 sur 5 étoiles

Van kastje naar de muur: geen klantenservice bij Glutespop

Hi Team GlutesPop,

Dank voor jullie reactie. Maar eerlijk gezegd herken ik mij totaal niet in het beeld dat jullie schetsen. Ik heb inmiddels eindeloos mails gestuurd naar jullie klantenservice en kreeg telkens hetzelfde standaard antwoord terug, zonder dat er echt naar mijn situatie werd gekeken. Op deze manier voelt het alsof echte klantenservice bij GlutesPop niet bestaat.
Wat betreft de levering: ik heb het pakket nooit ontvangen. Dat DHL standaard coördinaten meestuurt, betekent niet automatisch dat de bestelling daadwerkelijk op mijn adres is afgeleverd. Er is hier simpelweg iets misgegaan, maar dat wordt volledig op mij afgeschoven.

Ook de verklaring dat de retourzending niet in originele staat zou zijn, is voor mij onbegrijpelijk. De items zijn ongedragen en netjes in de originele verpakking teruggestuurd. Als jullie beweren dat er beeldmateriaal is dat het tegendeel laat zien, dan wil ik dat graag zelf inzien. Tot nu toe is er vooral veel gesteld, maar weinig aangetoond.
Ik deel geen “onjuiste informatie”; ik deel mijn ervaring, een ervaring waarin ik van het kastje naar de muur ben gestuurd en geen enkele vorm van echte ondersteuning of oplossingsgerichtheid heb ervaren.
Ik sta nog steeds open voor een oplossing, maar dan verwacht ik wel een inhoudelijke reactie in plaats van opnieuw een standaard tekstblok. Groet,

8 décembre 2025

Glutespop is echt fantastisch

Glutespop is echt fantastisch - als je voor 23:59 bestelled dan krijg je jouw pakket al de volgende dag. De kwaliteit van hun producten is top, lekker veel stretch in, hun flair en straight leg leggings zijn echt boterzacht. Overal is het altijd een goede ervaring met Glutespop!

30 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige service & perfecte gymsets!

Geweldige ervaring met dit sportkledingbedrijf! De communicatie is super snel en duidelijk, en mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. De gymsets zitten echt fantastisch 🤩. Het materiaal is super zacht, stretchy en heel comfortabel tijdens het sporten. Ik voel me er zelfverzekerd in en vrij om in te bewegen. Echt topkwaliteit en zeker een merk waar ik vaker ga bestellen! 🌟💗

30 septembre 2025

WAUW

WAUW. Mega mooi en het zit heerlijk

3 juillet 2025
Logo de Glutespop

Réponse de Glutespop

Dankjewel voor je review, Imara! Dit helpt ons en anderen enorm :)

Top product

Top product! Ga het met liefde en veel sportplezier dragen!

10 juin 2025
Logo de Glutespop

Réponse de Glutespop

Dankjewel voor je review, Monique!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus