Snabba leveranser = Njae. Det tog Tisdag, Onsdag, Torsdag innan de skickade paketet (enligt dem själva), som kostade 49 kronor i frakt. Sedan har det tagit ytterligare två arbetsdagar och paketet... Voir plus

Fick varan efter 1 vecka. Man måste fatta att de skickas från Finland! I övrigt ska man köpa minst 200kr. I övrigt varan var finpackad, ren och hel.

Beställde godis för bara 4 dagar sedan och idag kunde jag hämta ut det. Otroligt snabb leverans, det kom ju ändå från Finland! Hyvää Suomi ja kiitos 🇫🇮

3,0

Moyen

TrustScore 3 sur 5

20 avis

0 stjärnor? Handla inte här!

Går det att sätta 0 stjärnor? Isf vill jag det.

Gjorde en beställning och sen så väntade jag ett par dagar. Tänkte gå in på min mail och se om beställningen faktiskt gick igenom för det var tradigt att trycka på en knapp på sidan när man beställde. Då har jag inte fått en orderbekräftelse.
Jag skriver då ett mail till deras support och förklarar att jag inte fått något mail om det. Jag får inget svar. Då beställer jag igen för jag tänkte eftersom varken orderbekräftelsen har dykt upp och inga pengar har dragits från mitt konto (betalade med swish).

Så jag gör då en ny beställning. 4 dagar senare får jag då mitt paket men nu är det 4 dagar senare igen och får då IGEN ett SMS om att jag kan hämta paket från de. Då tog jag faktura som jag redan betalat på andra beställningen. Den kom men fick ingen orderbekräftelse från någon av de. Så nu ser jag även på banken att swishen också har dragits från mitt konto. De hade den inte gjort när jag gjorde min andra beställning.

De kommer troligen inte svara på mitt andra mail om detta heller så. KÖP EJ FRÅN DESSA!!

19 janvier 2026

Långsam men bra

Fick varan efter 1 vecka. Man måste fatta att de skickas från Finland!
I övrigt ska man köpa minst 200kr.
I övrigt varan var finpackad, ren och hel.

22 octobre 2025

Det är jättedyrt

Det är jättedyrt. Man måste mins köpa saker för 200 kr. Jag är pank så jag vill gärna shoppa billiga snacks.

24 août 2025
Avis spontané

Köpte sk svinnpåsar med godis,när man…

Köpte sk svinnpåsar med godis,när man köper står det att varje påse är unik (godis som blivit räddat som ksk inte ser ut som det ska osv),konstigt att alla påsar jag köpte såg ut EXAKT som på bilden,även vänner som beställt har fått vad bilden visar fast det var länge sen dom beställde så känns märkligt att alla påsar med räddat godis ser exakt likadana ut....Köpte även blandpåse med hårt godis-ungefär hälften var hårt!Om man försöjker lämna recension på deras sida blir man skickad till en engelsk sida? Tycker det hela var en väldigt märklig historia,kommer inte beställa igen!

8 avril 2025

Sjuuukt slö service

Sjuuukt slö service, tog en vecka att få tummen ur och ens skicka. Vilket självgott konstaterades är helt enligt det finstilta. Det här är med andra ord service-nivån man själva är nöjda med. Patetiskt.
Första och sista köpet!

26 mars 2025

Jättebesviken…

Jättebesviken…
Beställde flera kg och fick kasta allt då inte något av det var gott. Bara rostiga spikarna med salmiak var ok. Allt annat smakade riktigt illa! Tråkigt.

18 février 2025

Terrible service

Terrible service. Ordered, but changed my mind and e-mailed them straight away. They sent it anyway. I am sure this was on purpose. I asked them to include a return document, but they did not. Then I discovered that the company is located in Finland! So sending it back from Sweden is ridiculously expensive. It's a scam, don't order anything there!

5 avril 2024

Katastrof

Katastrof. Allt trasigt när det kom fram.
Bland den sämsta packningen jag sett faktiskt.
Får se om dom betalar tillbaka pengarna.

6 novembre 2023
Avis spontané

Snabba leveranser = Njae.

Snabba leveranser = Njae.
Sedan har det tagit ytterligare två arbetsdagar och paketet har ännu inte kommit.

Vill du vänta minst en vecka på paketet så kommer säkert godiset så småningom.

1 novembre 2021
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.