goodie Avis

TrustScore 1.5 sur 5

Noté 1 sur 5 étoiles

Bardzo złe doświadczenie. Działa tylko na niskie zwroty - przy wyższych najczęściej jest problem. Transakcje po prostu nie są uznawane. To samo z reklamacjami. Także wszystkie specjalne zwroty, wyższ... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Tylko małe kwoty i bardzo małe cashbacki,przy kwiekszych kwotach odrzucenie murowane.Również przy dużych zwrotach jakichś promocjach to albo bedzie brak tej transakcji albo wogole koszyk bedzie wywala... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Brak 90% cashbacków z Allegro. Po reklamacji tendencyjne odpowiedzi z ich strony, że coś zrobiłem źle. Wysłałem im filmik, jak przeprowadzam zakupy. Nie byli w stanie wskazać, co robię źle, ale i tak... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Dodam swoje trzy grosze. Na 8 zrealizowanych transakcji, 1 zaliczona automatycznie, dwie zaliczone za pomocą reklamacji (po 3 miesiącach od zgłoszenia reklamacji), reszta odrzucona ( czas oczekiwa... Voir plus

À propos de l'entreprise

Informations provenant de diverses sources externes

Nowoczesna platforma, która zbiera zniżki, kupony, rabaty, oferty, promocje i wyprzedaże w centrach handlowych, sklepach internetowych i stacjonarnych oraz restauracjach w Twojej okolicy.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

53 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Maciej

Korzystam z wtyczki goodie w przeglądarce.
Z obserwacji goodie działa głównie z allegro. Dla innych sklepów albo w ogóle zakup nie pojawia się na koncie, albo jest odrzucany.
Praktycznie każda kwota powyżej paru złotych jest przez nich odrzucana - generalnie widać, że potworne naciągactwo :(

1 mars 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

They don't pay out they just create for buyers to order more

I review scams. They just want clients to place more orders; they don't pay out. Actually, they don't cover the costs. If you require proof, I can provide it. They collaborated with Millennium Bank and followed suit. I also have confirmation that more than 2000 scammers have accounts at Millennium Bank. Which essentially means that scammers can register accounts at Millennium Bank in order to deceive someone. Never trust Millennium Bank or Goodie, even if they offer cash back.

9 février 2024

Nie polecam!!

Nie polecam!!! Mimo iż kupuje orz3z goodie transakcje nie zapisują się a reklamacje- zgłoszenia zostają odrzucone

26 février 2024

Oszuści

Oszuści! Mój kolega zakupił na allegro hulajnogę za 2858 zł i dostał zwrotu 29 zł. Ja zakupiłem 2 szt za łączną kwotę 5718 zł i na moje konto trafiło... 15 zł! Banda oszustów!!!

22 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

One of the cheapest business models

One of the cheapest business models. Even Millennium Bank has connections to cyber scammers. A large number of internet scammers opened bank accounts with Millennium banks, implying that they cooperate with one another. In 2022, a large number of scammers joined the Polish market. These scammers used Millennium bank accounts, which simply means that the bank permits scammers to build their own banks, which is how they interact with scammers. Even Goodie and Millennium Bank do not have a well-organized cash bank refund policy. They aren't sincere about minor things. How can they be honest when there is a large amount? My advice is that Millennium Bank and Goodie are not very trustworthy companies in Poland.

20 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam. Nie zalicza większosci transakcji

Korzystałam przez aplikacje milenium oraz bezpośrednio przez stronę serwisu. Połowy transakcji nie ma, po ręcznym zgłoszeniu dostałam odpowiedź że jakieś tam warunki nie są spełnione i nie wiem o co chodzi bo każda z transakcji była robiona w ten sam sposób. Fajnie by było przynajmniej otrzymać konkretną odpowiedź z dokładnym wytłumaczeniem. Reklamacje odrzuconych transakcji też zostały odrzucone :(

17 février 2024

System odrzuca nagminnie transakcje

System odrzuca nagminnie transakcje, które zostały wykonane zgodnie z wymaganiami GOODIE. Na zgłoszenie i próbę otrzymania informacji, co jest dokładnie powodem odpisują, że transakcja musi być wykonana zgodnie z ich wymaganiami i przesyłają listę. Wszystkie transakcje zostały wykonane bez naruszenia tych zasad. Właściwie robią wszystko, żeby nie otrzymać zwrotu.

13 février 2024

unikajcie

Niby wszystko ładnie pieknie, cos tam naliczają, ale o każdy większy cashback (od 5zł) trzeba walczyć, bo najpierw odrzucają, ale jak się do nich napisze, to nagle akceptują xD A z promocją z dodatkowymi pieniędzmi za polecenie to już w ogóle hit, spełnilismy warunki a goodie najpierw nie naliczyło części nagrody, a jak się upomniałam, to zablokowali zaproszoną osobę i cofnęli nawet bonus za polecenie xDDDDD nie podając żadnego powodu, tylko pisząc "poczytaj se regulamin" xDDD jak nie rozwiążą sprawy na moją korzyść to idzie zgłoszenie do UOKiK bo to już szczyt.

14 février 2024

Jedno wielkie oszustwo

Jedno wielkie oszustwo, nie akceptują transakcji, nie podają powodów, na reklamację nie odpisują albo zrzucają winę na sklepy. Nie polecam i zachęcam wszystkich do usunięcia wszelkich zgód i danych osobowych udzielonych tej firmie.

9 février 2024

Tragedia i oszustwo !!

Tragedia. Codziennie wyskakiwała mi reklama zachęcająca do zakupów przez te aplikację.Skusilo mnie to,co prawda musialem za wszystko zaplacić w calaosci,ale byl zwrot.Dokonując kilku konkretnych zakupów mój status był taki ,że środki oczekują na przyznanie!
Po miesiącu okazało się ,że zakup był niezgodny z zasadami cashback.Problem w tym,że wcześniej cały czas aplikacja wskazywała na to,że wszystko jest ok!
Najchętniej dorzuciłbym zrzuty ekranu do opinii.

25 janvier 2024

Darujcie sobie...

Drobnicę że śmiesznym cashbackiem rzędu 12 groszy zaliczają, jak zrobisz większe zakupy to bezpodstawnie odrzucają jako niezgodny z zasadami. Robiłem większy zakup na Samsung przez ich link, po czym po 3 miesiącach uznali że jednak kasę biorą dla siebie. Darujcie sobie ten śmieszny serwis, szkoda zachodu

28 janvier 2024

Niestety nie polecam

Niestety nie polecam, korzystam na codzień z innej aplikacji do cashbacku jednak tutaj pokusiłam się promocyjnymi procentami. Co mi z tego skoro nie da się wypłacić pieniędzy … po uzupełnieniu WSZYSTKICH danych wyskakuje błąd żeby uzupełnić imię i nazwisko. Pomocy nie uzyskałam, brak kontaktu z pomocą techniczną. Niestety będę musiała stracić i odinstalować to dziadostwo

24 janvier 2024

Szkoda czasu

Wielkie rozczarowanie! Po około 2-3 miesiącach czekania na zatwierdzenie transakcji, zostały one po kolei odrzucone, jako niezgodne z zasadami cashback. Z uzbieranych prawie 80 zł zwrotu pozostało 18 zł .... Wiele transakcji zaginęło, po ich zgłoszeniu znów miesiące oczekiwania i wreszcie - odrzucone. Po około pół roku użytkowania zauważyłam, że zatwierdzane są jedynie groszowe transakcje, te większe - tzn od 10 zł wzwyż - odrzucane. Szkoda czasu.

21 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Zgłodzieje is oszuści, Niewłaściwie naliczają cashback

Niewłaściwie naliczają cashback. Kupiłem coś na Allegro, licząc na 20% cashback (max. 15 zł), transakcja nie dość, że "zaginęła" to jeszcze jak w końcu się "odnalazła" (po prawie 3 miesiącach) to procent cashback'u zmienił się z 20% na 2,2% po to, żeby zamiast 15 zł dać mi śmieszne grosze.

Nadajacie się na sprawę w UOKiK jest to wprowadzanie konsumenta w błąd, bank Millenium powinien się też wstydzić, że ma takich oszustów i złodziei w swoim portfolio.

Odwołanie zostaje automatycznie odrzucone i twierdzą, że cashback został naliczony prawidłowo (co jest bzdurą). Do tego nie pokazują, jaki był procent cashbacku, przy zakupie tylko pokazują widełki.

18 janvier 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Wypłaty robią, ale mam wiele zastrzeżeń

Wypłaty robią i jako firma jakby chyba należąca do Millennium może w miarę wzbudzać zaufanie, ALE jak też piszą inni- małe transakcję od razu wskakują jako oczekujące, duże trzeba pilnować i jak nie wskoczy, pamiętać (bo można zacząć działać z tym po kilku dniach od zakupu) i zgłaszać. Z minusów jeszcze miałem tak, że czekając na dobieranie na wypłatę, nagle stan zatwierdzonych już środków zmniejszył się o kilka zł. Zgłaszać, pilnować, być bardzo cierpliwym i będzie okay, ale idzie niezwykle opornie.

15 janvier 2024
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus