Netop hjemkommet fra et super godt ophold. Vi boede i den yderst charmerende Ribegade i værelse 23, som var med privat spa. Alt fungerede til perfektion - vi fik en total venlig og informativ modtagel... Voir plus
Kan anbefale Gørdinglund Herregård. Lige kørt derfra. Alt spillede. Fin Tapas og fin morgenmad, sød, venlig og informativ værtinde og med privat spabad i 1 1/2 time. Og Museum i den gamle hovedbyg... Voir plus
Boede i “Ribegaden”, unikt B&B . Værelse med spa. Spotdeal med tapas. Venlig modtagelse, snack og bobler klar til os. Morgenmad i top. Fik lov at se hovedhuset. Fred og ro. Kan absolut anbefales.
Vi havde en enkel overnatning på Ribegade, booket som spa ophold. Fantastisk modtagelse. Virkelig lækkert værelse, hvor der stod snacks og mousserende vin klar. Havde booket tid i spa. Så skønt også m... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Autentisk Herregård idyllisk beliggende ned til Holsted å. Herregården kan lejes til fest arrangementer eller der kan lejes dobbeltværelser som B&B. Afholdelse af møder/konferencer er også muligt på Gørdinglund Herregård.
Hessellundvej 5, 6690, Gørding, Danemark
- mail@gordinglund.dk
- gordinglund.dk
Super ophold på Gørdinglund herregård
Vi -4 par- boede 2 nætter B&B på Gørdinglund herregaard. Rigtigt dejligt ophold med godt faciliteter. Første aften fik vi hjemmelavet tapas, så lækkert. Morgenmaden var ligeledes rigtig god med alt og lidt til. Vi havde bestilt sandwich, som vi kunne tage med på tur. Værelserne var store, men der var tillige et opholdsrum, hvor vi kunne være sammen alle 8.
Alt i alt et rigtig godt ophold, med et yderst venligt værtspar, både da vi mødte det personligt, men også kommunikationen omkring opholdet var rigtig god. Bestemt et overnatningssted, der kan anbefales, og hvor vi gerne vender tilbage til.
Meget tilfreds med mad og servering.
Bestilte julefrokost via Gørdinglunds…
Bestilte julefrokost via Gørdinglunds hjemmeside, men da jeg ikke fik nogen tilbagemelding kontaktede jeg dem telefonisk. De påstod at de ikke havde fået nogen bestilling og samtidig at der ikke var fejl på hjemmesiden. Der var ingen mulighed for at bestille pga af travlhed…… det omhandlede 5 kuverter af deres julefrokost. Så ingen oplevelse af imødekommenhed-ærgerligt

Réponse de Gørdinglund Herregård
Stället är charmigt men välj nåt annat!
Stället är charmigt men ganska nedgånget. Man lovar mer än man kan hålla tyvärr. Själv bodde jag och en till i ett ”sovrum” som var två sängar inslängda i ett äldre kök till samma pris som övriga sviter.
Tyvärr kom en del tråkiga händelser i form av ekonomiska krav för brandkårsutryckning med anledningar som varierade (var det från köket, duschen, ett sovrum?). Klart skumt om man inte ens ska kunna duscha utan att brandlarmet går?! Även andra ekonomiska anspråk gjordes för överdrivna incidenter vilket gav en tråkig inramning till en annars väldigt lyckad helg. Välj annat boende!

Ett fint ställe men..
Ett fint ställe men... Men brandlarmet går om du duschar och de kräver en massa ersättning i efterhand för påhittade saker. Varning - synnerligen oseriös ägare. Synd.

Fremragende sted
Vi holdt vores bryllup på Gørdinglund, så vi havde lejet det hele, og det var en fremragende oplevelse. Flotte lokaler, masser af sovepladser og ejerne var nemme at lave en god aftale med.
Et kanon sted til en weekend-lang fest.
BB på Gørdinglund Herregård nær Bramminge.
Vi boede 3 nætter på Gørdinglund Herregårds BB. Værelset var nyindrettet i den tidligere kostald og med en god dobbeltseng og flot badeværelse. Et par gode lænestole og et lille bord. TV med pæn stor skærm. Upåklagelig WiFi. God morgenmadsrestaurant og venlig betjening. Da vi valgte at bo der 3 dage savnede vi et køleskab på værelset, men fik lov til at bruge køleskabet i restauranten. Der var ikke et garderobeskab, men en kommode. Adgang til dejlig park ligesom vi blev vist rund i en spændende hovedbygning. En rigtig god BB.