Bestilt flere ganger fra de. Ingen problemer annet enn et med at jeg skrev feil nummer på bestilling så det ble litt forsinket. Men når jeg ringte var de super hyggelige og det ble fikset opp i. Sener... Voir plus
Jeg bestilte en HPS kit. Det var bilde av lampe, ballast og lyspære på bildet, men når jeg fikk den, kom den uten pære, så jeg kan nå ikke bruke lyset jeg har kjøpt fra de
Dette var ikke første gang jeg har handlet her, og det blir garantert ikke siste gang! God kvalitet på varene, greie priser og god kundeservice. Og kjapp levering! Fra Danmark til nord-Norge på 7 dage... Voir plus
Nu är det 6 veckor sedan jag la en beställning. Efter 2 veckor utan bokningsbekräftelse eller uppdatering om min leverans så kontaktade jag gg via Email. Det visade sig att dagen efter min bestäl... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Idéen bag "GG – GorillaGrow" kom af sig selv, eftersom vi som tidligere Gorillagroerer havde enormt svært ved at finde den rette hjælp, som vi på det tidspunkt havde brug for. Derfor går vi meget op i at informere vores kunder bedst muligt, og lære vores kunder at gro effektivt, da dette tog os mange år at lære. Uden den rette hjælp, skulle vi lære af vores fejl, men vi kan nu tilbyde konstruktive råd, som ikke var tilgængelige da vi startede.
Bøgekildevej 7, 8361, Hasselager, Danemark
- 31903318
- gg@gorillagrow.dk
- gorillagrow.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
altid billigst
God kundebetjening
De var desværre løbet tør for det produkt, som jeg havde bestilt online. Og i stedet for at lade mig vente på, at produktet kom på lager igen, tilbød de mig et bedre produkt som erstatning.
ingen service, ingen varer, bare reserverede penge, spildt tid og en masse frustationer
Det hele startede med at jeg havde varer herfra der var gået i stykker og derfor skrev jeg en mail om reklamation og bestilte varer søndag, fik ordrebekræftelse og reserveret beløbet på mit kort med det samme og mandag morgen var varerne pakket. Nu er det fredag aften (5 hverdage senere) og pakken er endnu ikke blevet afsendt, kun pakket, men alle 3000kr er stadig reserveret indtil på søndag, så jeg kan ingen gang købe det et andet sted fra og jeg har stadig ikke fået svar på mail vedr. reklamation og de tog ikke telefonen da jeg forsøgte at ringe... Varer der vel og mærke skulle bruges hurtigt, hvilket også fremgik af mailen. Alt dette til trods for at det før i tiden har været et godt sted og handle.
Det kan under ingen omstendiger…
Det kan under ingen omstendiger anbefales at handle hos gorillagrow
Du ender med opkastnings fornemmelsen i forsøget på at komme i kontakt med deres såkaldte kundeservice når du opdager at det du har bestilt og betalt for delvis bliver leveret som eksempel når du bestiller 480 ml superthrive så skal du regne med at du modtager 120 ml superthrive også videre
Jeg ved ikke om det lige er dagsformen som gør at han ikke formår at vende tilbage på din henvendelse så hold dig langt væk fra den svinder

Réponse de GorillaGrow
Jeg vil råde at købe andre steder!!!
Jeg vil råde at købe andre steder!!!
Har aldrig i mit liv oplevet værre service og det tog en hel uge før vare er kommet og de skider på deres kunder og nægter at svare på opkald eller e-mails, da jeg vil ombytte vare.
Hvis man ku give -100 stjerner, så ville jeg havde gjort det.
LAD VÆRE MED AT HANDLE MED DEM !!!!

Lille sommer-bestilling
Alle varer modtaget og til en fair pris. Lidt længere behandlingstid end forventet.

Pro shop!!!
Super service, super vare beskrivelser , plus hvis. Det en stor ordre de til at snakke med. Og de er ikk bange for samarbejdet

Réponse de GorillaGrow
Nem hjemmeside og varerne kom så…
Nem hjemmeside og varerne kom så hurtigt de kunne.
Så jeg er meget tilfreds.

Réponse de GorillaGrow
Har stadig ikke modtaget min ordre…
Har stadig ikke modtaget min ordre eller fået svar fra mine henvendelser... Giv venligst snart lyd!
Jeg bestilte min ordre 21. maj. Nogle dage efter undre jeg mig over at track&trace hjemmesiden stadig kun viser at mit pakkelabel er oprettet og at pakken er klar til at blive afhentet.
Jeg ringer til jer og får besked om at i vil undersøge sagen og ringe tilbage nogle timer efter. Desværre ringer i ikke tilbage og jeg skriver derfor til jer på mail og forsøger forgæves selv at fange jer.
Mandag d. 30 maj får jeg endeligt fat i jer igen tidligt morgen telefonisk, hvor jeg bliver forsikret om at pakken er sendt i dag og burde komme d. 31. Idag tjekker jeg igen track&trace hjemmesiden og status er stadig den samme - pakken er stadig ikke sendt...
Jeg undre mig over at en pakke kan tage så lang tid at sende, når jeg ikke bor mere 10 min. fra jeres lager. Jeg ville hellere end gerne have hentet mine ting selv for at få dem til tiden. Jeg bestilte netop fra jer grundet forventning om hurtig levering (alle vare var på lager). Jeg har imellemtiden nu været nødt til at køre til en anden butik for at hente de nødvendige ting, jeg skulle bruge. Jeg synes ikke det er en fair behandling af jeres kunder og jeg synes det ville være på sin plads at i gav et afslag i pris, for kompensation.
Håber i læser med snart, for jeg kan tydeligtvis se at det er en generel tendens for jeres anmeldelser lige pt.
Jeg har ikke modtaget min ordre
Jeg har ikke modtaget min ordre, men bliver ved med at få denne til vurdering. Der må være sket en fejl, - og jeg har skrevet til dem. Venter på svar.
Korrekt at der bliver tilsendt en ny…
Korrekt at der bliver tilsendt en ny ballast men efter en kamp med at kunne få jer overbevist om at ballasten som skulle være støjfri som ikke er dette og den nye som i sender er heller ikke støjfri men det er stadig en kamp i sig selv at komme i kontakt med jer telefonisk hvilket er dårlig service i sig selv