Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilt flere ganger fra de. Ingen problemer annet enn et med at jeg skrev feil nummer på bestilling så det ble litt forsinket. Men når jeg ringte var de super hyggelige og det ble fikset opp i. Sener... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en HPS kit. Det var bilde av lampe, ballast og lyspære på bildet, men når jeg fikk den, kom den uten pære, så jeg kan nå ikke bruke lyset jeg har kjøpt fra de

Noté 5 sur 5 étoiles

Dette var ikke første gang jeg har handlet her, og det blir garantert ikke siste gang! God kvalitet på varene, greie priser og god kundeservice. Og kjapp levering! Fra Danmark til nord-Norge på 7 dage... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Nu är det 6 veckor sedan jag la en beställning. Efter 2 veckor utan bokningsbekräftelse eller uppdatering om min leverans så kontaktade jag gg via Email. Det visade sig att dagen efter min bestäl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de loisirs

Informations provenant de diverses sources externes

Idéen bag "GG – GorillaGrow" kom af sig selv, eftersom vi som tidligere Gorillagroerer havde enormt svært ved at finde den rette hjælp, som vi på det tidspunkt havde brug for. Derfor går vi meget op i at informere vores kunder bedst muligt, og lære vores kunder at gro effektivt, da dette tog os mange år at lære. Uden den rette hjælp, skulle vi lære af vores fejl, men vi kan nu tilbyde konstruktive råd, som ikke var tilgængelige da vi startede.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 4 sur 5 étoiles

Väldigt bra priser och snabb leverans…

Väldigt bra priser och snabb leverans men däremot otroligt dåligt packat. Jag lade en stor order som levererades till Sverige i två kolli på nästan 20kg per kolli. Transportföretaget hade fått tejpa kartongerna väldigt mycket eftersom de inte alls höll ihop då krukorna vägde mycket och inget stötdämpande material låg kring dem så de studsade sönder kartongerna. Tack å lov var inget trasigt eller saknades.

Avis spontané

Great

Great service

Hi Dang,

Thank you so so much.

Det undrer mig

Det undrer mig, at jeg bliver bedt om en anmeldelse, når jeg ikke har modtaget min pakke.
Jeg har for mere end en uge siden fået besked, om at pakken er registreret hos GLS, men endnu ikke afhentet af chaufføren.
Pengene er blevet trukket fra min konto for en uge siden.
Det er ikke muligt at kontakte firmaet på tlf. Telefonsvarer anbefaler at man skriver mail.
Jeg har skrevet flere mails til firmaet - uden resultat
ER DET ET FUP-FIRMA?

Hej Merethe,

NEJ, vi er bestemt IKKE et fup firma. Vi har eksisteret i 8 år, og ALTID gjort vores bedste for at yde god service. Dette kan du også læse på vores TP, eller da vi er E-mærke godkendt.

Alle ordre sendes ud - Vi har aldrig IKKE sendt en ordre. Nogle gange hvis en varer er udsolgt eller i rest, så kantaktes kunden så de ved der er forsinkelse. Dermed kan kunden selv vælge om de vil vente eller have en refundering.

God sommer.

hurtig levering

hurtig levering, gode priser

22 mai 2022

Hej Simon,

Det glæder os meget at læse.
Tak for at du tog tiden til denne feedback.

God sommer til dig og dine

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har ikke fået mine vare

Jeg har ikke fået mine vare. Fik en mail med at en GLS label var oprettet, men pakken er ikke afleveret til eller hentet af GLS, det er en to-tre dage siden, men siden er der ikke sket mere. Har skrevet til GG, men intet svar endnu.

Kommer med en update, hvis der sker noget.

18 mai 2022

Hej Nikolaj,

Jeg har tjekket GLS Track - og kan se at din pakke er LEVERET.

Fantastik shop

Super hurtig levering og yderst diskret
Fantastisk shop..

18 mai 2022

Hej Carina,

Mange mange tak - Det betyder meget for os at vores kunder får en god oplevelse.
Tak for din feedback.

Bedste sommer hilsner

Fuldt hus

super hurtig levering, god pris - og tak for den søde hilsen, blev bare så glad

14 mai 2022

Réponse de GorillaGrow

Velbekomme - og selv tak for handlen :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

De giver sig godt tid til at sende ens…

De giver sig godt tid til at sende ens bestilling, selv om man lige har snakket med dem i telefon, og få at vide at de har masser af det man skal bruge, så sender de alligevel først 2 dage efter.

9 mai 2022

Hej Michael,

Tak for din feedback.. Selvom du har snakket i telefon med en i firmaet og fået bekræftet at varen er hjemme, er dette ikke ens betydende med at vi pakker ordre hele dagen.
Vi har jo mange ting der indvolvere det at drive en virksomhed, pakkerne er bare en "del" af dette. Vi pakker ordre hver eneste morgen, alle ordre som er ankommet inden pakkestart kommer med på dagen, pakker der tikker ind efterfølgende pakkes først dagen efter, ellers kunne vi jo stå og pakke hele tiden. Ydermere kommer GLS kun en gang om dagen for at afhente pakker.

Hvis du kigger på vores anmeldelser så er den overordnede enighed blandt kunderne, at pakker fra os sendes hurtigt og leveres inden for få dage. Og når jeg kigger på din ordre bestilling, samt hvornår den er sendt og ankommet til pakkeshoppen så er det gået okay - 3 dage :-) plus din ordre ligger i shoppen, som du ikke har afhentet endnu :-)

Goddag GorillaGrow

God oplevelse

God oplevelse alt fungerede

9 mai 2022

Réponse de GorillaGrow

Det er bare fedt - sådan skulle det helt gerne være jo :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fra bestilling til levering.

Fra bestilling til levering.. 22 timer.
Det ville være dejligt, om GG betalte fragten når indkøbet var over ex 600 kr

6 mai 2022

Hey Jess,

Tak for din feedback - Den sætter vi stor pris på..
Din kommentar til fri fragt over et givent beløb, skal jeg gå videre med til min mand, og så må vi se om her kan gøres noget :-)

Bedste Hilsner

Noté 4 sur 5 étoiles

En forkert str på en order men de er…

En forkert str på en order men de er hurtige til at rette problemet god service

6 mai 2022

Réponse de GorillaGrow

Tak for din feedback :-) Det glæder os at læse at du er en glad kunde trods vores fejl som vi fik rettet op på.

Rigtig god dag

Noté 2 sur 5 étoiles

Hej Gorillagrow

Hej Gorillagrow. Jeg har aldrig haft nogen dårlige oplevelser med jer. Men i dag kom min bestilling af biobizz jord. Og da fragt manden banker på døren bliver der sagt at han har en forsendelse jord til mig.
Det var mærkeligt han ved at det er jord jeg har bestilt tænkte jeg.
Da jeg så kigger ud på pallen. Kan jeg se det overhovedet ikke er pakket ordentligt ind.
Så alle på min vej kan se hvad der er på den palle. Og hvis mine naboer googler hvad biobizz jord bruges til er det ikke så godt for mig.

Dette syntes jeg ikke er i orden. Når i selv skriver dette på jeres hjemmeside:
Vi sender altid vores forsendelser i neutrale/diskrete pakker. Under ingen omstændigheder sender vi dem anderledes, da vi vægter vores kunders diskretion højt.

(Men det er jo også muligt det er sket under fragten)

Mvh Kasper

4 mai 2022

Hej Kasper,

Tak for din feedback, som vi har læst med stor forståelse. For som du skriver er det nemlig vigtigt for os at vores kunder modtager deres vare diskret pakket.

Din ordre husker jeg tydligt, da jeg netop selv har pakket den, og jeg ved med 100% sikkerhed at jeg kom sort film om og over hele din levering, så hvis der var noget på pallen som var synligt, så er dette sket efter pallen har forladt os. Det er jeg ked og beklager meget.
Jeg vil self, tale med vores fragtfirma herom, så de også er med på vigtigheden af den diskretion vi vægter højt for vores kunder.

Du er altid velkommen til at kontakte mig pr telefon eller mail, hvis der skulle været noget.

Bedste hilsner
Kirsten

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores køb var ødelagt under transport .

Vores køb var ødelagt under transport .
En enkelt mail til dem og nye var på vej.

2 mai 2022

Hej Torben,

Fejl kan desværre ske, Men vi retter altid op når vi opdager eller bliver gjort opmærksom herom. Det glæder os at i blev glade for løsningen trod vores fejl.

Tak for denne feedback og tiden du brugte.
Alle de bedste hilsner

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus