Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilt flere ganger fra de. Ingen problemer annet enn et med at jeg skrev feil nummer på bestilling så det ble litt forsinket. Men når jeg ringte var de super hyggelige og det ble fikset opp i. Sener... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en HPS kit. Det var bilde av lampe, ballast og lyspære på bildet, men når jeg fikk den, kom den uten pære, så jeg kan nå ikke bruke lyset jeg har kjøpt fra de

Noté 5 sur 5 étoiles

Dette var ikke første gang jeg har handlet her, og det blir garantert ikke siste gang! God kvalitet på varene, greie priser og god kundeservice. Og kjapp levering! Fra Danmark til nord-Norge på 7 dage... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Nu är det 6 veckor sedan jag la en beställning. Efter 2 veckor utan bokningsbekräftelse eller uppdatering om min leverans så kontaktade jag gg via Email. Det visade sig att dagen efter min bestäl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de loisirs

Informations provenant de diverses sources externes

Idéen bag "GG – GorillaGrow" kom af sig selv, eftersom vi som tidligere Gorillagroerer havde enormt svært ved at finde den rette hjælp, som vi på det tidspunkt havde brug for. Derfor går vi meget op i at informere vores kunder bedst muligt, og lære vores kunder at gro effektivt, da dette tog os mange år at lære. Uden den rette hjælp, skulle vi lære af vores fejl, men vi kan nu tilbyde konstruktive råd, som ikke var tilgængelige da vi startede.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Igen en rigtig god oplevelse :)

Igen en fornøjelse at handle hos Gorilla Grow. Kan klart anbefale dem til alle der sætter pris på en god og hurtig service..

29 avril 2022

Hej Søren,
Det er bare så skønt at læse denne feedback - mange mange tak.
Bedste Hilsner GG

Super tilfreds

Super tilfreds. Ekstremt simpelt, og god kundeservice. Havde et problem med en "manglende del" af min ordre. Viste sig at være en typisk ungarbejder fejl hos den lokale pakkeshop da ordren var sendt som 2 collies - jeg modtog kun collie 2/2. En hurtig og fornøjelig samtale med GG løste hurtigt denne forvirring.

21 avril 2022

Hej Mikkel,

Tak for dine pæne ord og fine anmeldelse, den sætter vi meget stor pris på.

Tak for dig og tiden du brugte på denne :-)

Ski'e go' :)

Ski'e go' og kan klart anbefales :)

17 avril 2022

Réponse de GorillaGrow

Et virtuelt <3 til dig Tobias.

Tusind tak for dine pæne ord.

Varme hilsner
Team GorillaGrow

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik mine varer leveret som lovet

Fik mine varer leveret som lovet. Ingen problemer.

17 avril 2022

Réponse de GorillaGrow

Det glæder os meget at læse at din oplevelse har været god.
Alle de bedste Hilsner

Hej Susanne,

Ja det er korrekt, din ordre kom til en pakkeshop i den forkerte by (Det har vi alligevel aldrig oplevet før)
Det er så ærgerligt at denne fejl skete, og vi er kede af at du har haft denne oplevelse. Vi beklager meget.

bedste hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Go og hurtig service og…

Go og hurtig service og konkurrencedygtige priser

12 avril 2022

Hej Carsten,

Tusind tusind tak for dine pæne ord.. Det glæder os at læse.

Alle de bedste hilsner
GG

11 avril 2022

Réponse de GorillaGrow

Tak for feedbacken, den sætter vi stor pris på.
Bedste påske hilsner

Gode priser

Gode priser, hurtig levering🙂

11 avril 2022

Hey Johnny,
Det er så fedt at læse - tak for din feedback :-)

5 stjerner med pil op af herfra

Altid god service - hurtig afsendelse - super venlige - top stjerner med pil op af herfra. 👌🏻

10 avril 2022

Réponse de GorillaGrow

Camilla, Du får her med en virtuel takke krammer :-)
Tusind tak for dine pæne ord og tiden du har brugt på denne.

Alle de bedste hilsner

Noté 3 sur 5 étoiles

Okay

Ok men ik altid i har ting som står da er på lager

9 avril 2022

Hej Rene,

Tusind tak for din anmeldelse samt tiden du har brugt på denne :-)
Jeg vil tage din FAIR kritik til os, og du har ret - her bør vi stramme op. Vi er allerede opmærksomme på dette, og leder efter en god måde at gøre det på... Så forhåbentligt kan vi snart være bedre på dette punkt også.

Du er ALTID velkommen til at skrive eller ringe hvis du er i tvivl ifht produkter/ eller lagerstatus.

Bedste Påske Hilsner

Det spille bare 👍

Det spille, bare. Kan varmt anbefales.
😊✌

8 avril 2022

Hej Jacob,

Amen Tusind tusind tak skal du have :-) For dine pæne ord og tiden du har brugt på denne anmeldelse.

Vi bukker og nejer - Go' Påske

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. God pris.

8 avril 2022

Hej Susanne,

Det er vi glade for at læse - Tak for din anmeldelse samt tiden du har brugt på denne.

Rigtig god påske

Yaaay!

rart at have jer tilbage. <3
I var savnet!

7 avril 2022

Heey Kalle,

Amen altså - TUSIND TAK <3
Det er så rart at modtage sådanne beskeder.. Det er også en glæde for os at være tilbage igen.

Rigtig god påske

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus