Väntade över en timme för att komma fram med telefon. När jag fick kontakt så bröts samtalet direkt. Chatten var extremt lång väntetid. Det är ju omöjligt att kunna teckna el-avtal med Göteborg... Voir plus
Varit kund i Göteborgs Energi sedan snart två decennier, men när jag inser att jag oavsett hur jag gör så tvingas jag att köpa "grön el" så byter jag bolag. I sak har jag inget emot grön el, men det... Voir plus
Vi vill tacka Anders Johansson, Tekniker och expert för fjärrvärme för snabb och professionell åtgärd på vår värme anläggning på Gullrisgatan 3, som vi anmälde den 5:e januari. Anders Johansson har... Voir plus
Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Vi tycker det ska vara enkelt och tryggt att välja ett långsiktigt och prisvärt elavtal. Därför har vi certifierat oss med Schysst elhandel. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg.
Göteborg, Suède
- 031-62 62 62
- goteborgenergi.se
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Medlemsavgiften vad är det?
Förundrandsvärt dåligt
Förundrandsvärt dåligt. Först kontaktar jag dem långt innan avtalsstart så ja ska få igång min produktionsanläggning samtidigt. Inget svar trots mail telefonsamtal etc. Sen när de väl registrerat dem så missar de och startfatum blir över en vecka försenat a.k.a förlorad produktion (kundtjänst skyllde dessutom på mig...)
Sen fick ja inget data i appen på förbrukning. När jag senbytte till annan leverantör säger de 2v efter bytet att jag fortfarande är kund hos dem trots att både ny leverantör och min eldisteibutör säger att så inte är fallet. Sen får de plötsligt in uppsägningen...
Nu får jag dessutom vänta okänd tid på min utbetalning av överproduktionen. Förvånansvärt många fel på så kort tid...
Otryggt, opålitligt
Ångrar bittert mitt val av Göteborg energi. De sålde - mycket påstridigt - på mig ett biogasavtal, som de (!) sedan sade upp. Plötsligt stod vi utan vårt överenskomna leveransavtal - ute i kylan rent bokstavligen. Inget annat seriöst energibolag bär sig åt på detta vis - otryggt och oförutsägbart. Lägg till detta en mycket nonchalant inställning till kunderna. Rekommenderas aldrig - åt någon, någonstans.
Lurendrejeri
Riktigt lalarföretag ! Bara skyller ifrån sig och har noll service ! Bryr sig inte om deras kunder…kundservice vet inte ens hur mycket en kWh är 😂
Riktigt pinsamt, kommer byta direkt !
Respekterar inte valt faktureringssätt
Stängde av mitt autogiro och såg till att jag var registrerad för E-faktura, då jag inte skulle vara hemma på några veckor. Kom ingen E-faktura utan de skickade pappersfaktura som jag givetvis missade, då jag väntade på min E-faktura. Fick därmed 200 kronor i extraavgift på nästkommande faktura.
Försöker nå kundservice men kommer inte vidare i samtalet, utan rösten i början upprepas bara. Helt värdelöst. Rekommenderar alla att välja annat elbolag om möjlighet finns.
Det klart bästa elbolaget jag använt
Det klart bästa elbolaget jag använt. Väldigt trevlig och rak kundservice. Så de vinner både som elbolag men även generellt som företag mot privatpersoner, där servicen generellt sett blir sämre för varje år. Göteborg Energi sticker ut som ett trevligt bolag att köpa tjänster ifrån!
Har haft dem i 3 år
Har haft dem i 3 år, aldrig upplevde något problem med dem.
Företaget är väldigt oseriöst från dag…
Företaget är väldigt oseriöst från dag ett när dem knackade på mitt dörr och vi gick med avtal. Företaget skickar inte fakturor som vanligt utan påminnelse och inkasso för att tjäna extra kronor, har haft flera gånger kontakt med dem och i början sa dem att det va nåt fel i systemet men att dem har ändrat adressen och fixat nu men det hände igen samma sak och jag fortsatt betala påminnelse avgifter och inkasso kostnad, flera gånger gång efter gång.

Réponse de Göteborg Energi
Hade inget emot dem innan
Hade inget emot dem innan, men så fort jag bytte elleverantör ringde de (ganska otrevliga) och undrade varför jag hade bytt. Nu bytte jag igen, och då ringde de igen och ville att jag skulle välja dem istället. Så tydligen kommer de framöver ringa varje gång man byter elleverantör. (Bor i Göteborg så jag är kund hos dem via elnätet vare sig jag vill eller ej.)

Réponse de Göteborg Energi
Håll dig borta från Göteborgs energi!
Håll dig borta från Göteborgs energi!
Missade en faktura som de påstår ha skickat. De skrev ut påminnelse som kom till brevlådan 14 dagar efter förfallodatum. Jag betalade givetvis fakturan inom tidsramen som påmminelsen angav men 4 dagar efter att jag tog emot brevet hade de redan skickat inkassokrav. Vilket de inte borde ha gjort, när beloppet de bad om via påminnelse var betald inom deadlinen.
så bra att mitt el avtal med er går ut nästa månad, räkna inte med att behålla mig som kund!

Lurendrejeri
"glömmer" att skicka faktura och skickar sedan direkt till inkasso

Ingen påminnelse
Ingen påminnelse, direkt inkasso. Dåliga priser dessutom. Mailade företaget och fick ett kallt svar. Byter elleverantör direkt. AKTA ER!

Blåst igen
Blåst igen . trodde det var 30 öre enligt avtal men de tog det dubbla visade det sig . mix avtal . dåligt o maffia still-
En savoir plus sur les différents types d'avis.