Tak for at være lydhør og jeg er klar over der er en grænse for hvor lydhør I kan være, når man er et inkassofirma, og det er mit fulde ansvar for den gæld jeg fået, men idag udviste i hensyn til kræ... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skrev angående rentestop, fik allerede svar 3 hverdage efter, og har nu fået rentestop. Super hurtigt svar og super dejligt med noget forståelse og hjælp.
Riverty har felaktigt fakturerat mig och påstått att betalning saknades. Trots upprepade påpekanden om att jag inte hade någon skuld skickades ärende till kronofogden, vilket medförde extra kostnader.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er Riverty en eller anden form for rockerklub/mafia, der går de kriminelles ærinder? For ellers ville de vel næppe samarbejde med et svindelfirma som Vitaliv? Nu har min mor modtaget inkassovarsel... Voir plus
Havnegade 25, 2.tv, 1058, København K, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 74 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Når man tager et firma ind som Norwegian Lab så har man virkelig ingen skrubler de er overalt i medierne som et fub firma alligevel beskytter Riverty dem
virkelig hjælpsomme så god anbefaling her fra

Réponse de Riverty Services Denmark A/S
God kommunikation via mail, Malik er venlig og hjælpsom. Og svarer på lige præcis det man spørger om 👍☺️

Réponse de Riverty Services Denmark A/S
Jeg købte en prøve pakke med nogle piller. Jeg modtog og derefter fortrød jeg og skyndte mig og sende pakke retur et år kæmper de stadigvæk for at få pengene og påstår at jeg ikke kan komme udenom fordi det var et abonnement. Jeg er rasende og vil egentlig bare gerne have det afsluttede. I følge dem skylder jeg 2500kr 😡 Det er total bondefangeri. Mit bedste råd HOLD JER LANGT VÆK fra deres produkter.

Réponse de Riverty Services Denmark A/S
Super hjælpsom mand jeg har snakket med i telefonen og kommunikeret yderligere med på mail Kæmpe tak 🙏

Réponse de Riverty Services Denmark A/S
Jeg finder jeres behandling af mig i orden, i er ikke den
jeg bebrejder, men jeres klient Norwegian Lab burde i måske lige tage en ekstra bedømmelse af, og nu vi har Trustpilot inde i billedet var det måske et godt sted at starte

Réponse de Riverty Services Denmark A/S
Medarbejderen var venlig, imødekommende og lyttede til mine frustrationer uden afbrydelser. Jeg modtog professional og nyttig feedback samt råd. Hjælpsomheden var på ingen måde overbærende, men virkede helt som om hun forstod mine frustrationer og vil blot hjælpe mig virder. Tusind tak.

Réponse de Riverty Services Denmark A/S
De sender mails ud, som de kalder “Genforhandling af aftale”, men de er ikke interesserede i at forhandle. De dikterer i stedet, hvilket beløb jeg skal betale hver måned, og jeg måtte bare acceptere det selvom det betyder, at jeg er nødt til at stoppe med min diabetesmedicin. Så stol ikke på dem.
Föler mig meget tilfreds med hjaelprn jeg har fådt. Ikke nogle dårlige fölelser, ellers skammer jeg mig meget fotdi jeg ikke ku betale.

Karl har været 1 go & forstående person der har læst på sagen
Super go service 😊😊

Ekstremt dårlig erfaring.
Veldig lite hjelpsomme. Skyhøye gebyrer. Ingen vilje til å inngå kompromisser.
Forsøker ikke på ordentlig å kontakte kundene for å minne dem om betalingen, som for eksempel ved å ringe dem.
Jeg kommer videre til å unngå alle bedrifter som benytter seg av Riverty som faktureringsbyrå i protest pga ekstremt dårlig kundebehandling.
Anbefaler alle andre om å gjøre det samme.

Réponse de Riverty Services Denmark A/S
De kræver penge for noget jeg har tilbage sendt og der bliver ved med at komme renter på. Men vil ikke betale for noget jeg har returneret
God kommunikation og hjælp til betaling

Réponse de Riverty Services Denmark A/S
Presser mig i et inkasso forløb, fordi jeg ikke kan forhøje mit afdrag. De har selv valgt at ophøre min afdragsordning.
Løsning til betaling,Hun var super sød og forståelig og hjulpet mig på alle mulige måder 🥰🙏 mange tak for hjælp og støtte og forståelse 🤩❤️🙏 mvh Victoria Storm ☺️🙏