Granit Avis

1 129
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Jag såg skålen, som jag senare beställde, i Malmö. Att jag inte köpte den direkt då berodde på att jag inte ville bära den med mig under min promenad genom Malmö. När jag kom hem beställde jag den... Voir plus

Så tråkigt att porslinet blir fult efter bara någon användning. När man går in i butiken och frågar om det ska vara såhär säger hon att det är en förbrukningsskada. Men när den köptes frågade vi tydli... Voir plus

Tuotteet olivat hyviä, juuri kuvien ja kuvauksen mukaisia. Ne oli pakattu hyvin ja pidin siitä, ettei paketti sisältänyt turhaa muoviroskaa tilatessani kankaisia säilytyslaatikoita (ei helposti rikko... Voir plus

Har köpt anteckningsblock hos er flera gånger nu och dem är i så så bra kvalitet! Sidorna är tjocka och omslagen är hårda, vilket gör att blocket håller sin form trots flera resor i väskan. Bestäl... Voir plus

1. Magasin d'ameublement et de décoration
  2. Magasin de mobilier en rotin
  3. Magasin de design et de décor intérieur
  4. Magasin de meubles
  5. Magasin de luminaires
  6. Magasin d'ameublement d'extérieur

À propos de Granit

We believe in form and function that last — designs that work everywhere, regardless of personal style. Sustainable and long-term, in a color palette inspired by the nature around us.

We are not here to fill your home with things. We aim to offer smart, lasting, thoughtful, and comfortable solutions for your home and everyday life — so you can simplify, and make more time for what truly matters.

Our story began in Stockholm in 1996 with an idea: functional and timeless storage solutions designed to create order and simplicity.

Today, almost 30 years later, we have developed a wide range of products for the entire home. Yet the core philosophy behind the Granit collection remains unchanged — inspiring and sustainable functionality that simplifies your life and gives you more time to live. From the very beginning, our motto has been clear: Simplify life.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 99 % de ses avis négatifs

Bra!

Rask levering; fint produkt

2 juillet 2026

Hei Silje,

Tusen takk for din fine tilbakemelding! Vi er så glade for at du er fornøyd med både leveringen og produktet. Det betyr mye for oss at du tok deg tid til å dele dine erfaringer.

Velkommen tilbake!

Granit

Fikk handlet det jeg trengte

Fikk handlet det jeg trengte , fine varer 💙🪴

Hei Sinus,

Så hyggelig å høre at du fant det du trengte hos oss! Takk for de fine ordene, det setter vi stor pris på.

Velkommen tilbake!

Granit

En rymlig och ändå smidig kylväska

En rymlig och ändå smidig kylväska, stort plus för handtag och axelrem.
Snygg och håller bra kyla. Enda minus är att fritt fraktalternativ inte ges.
Vid fri frakt ( exempelvis till butik för upphämtning) hade betyget blivit högre!

Hej Caroline!

Tack för ditt fina betyg och för att du delar med dig av dina tankar! Vad roligt att du uppskattar kylväskans rymlighet, smidighet och att den håller kylan bra. Vi är glada att både handtag och axelrem fungerar väl för dig!

Vi tar till oss din feedback om fraktalternativen och förstår att det är viktigt för dig. Dina synpunkter hjälper oss att bli bättre!

Tack för att du valde oss!

Granit

Gillar deras saker mycket och både filt…

Gillar deras saker mycket och både filt plus emalj muggarna var super fina

Hej Anna!

Tack så mycket för dina fina ord! Vad roligt att du gillar både filten och emaljmuggarna. Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter som våra kunder älskar.

Välkommen åter!

Tuote oli laadukas!

Hei Janina!

Kiitos palautteestasi! Ihanaa kuulla, että olet tyytyväinen tuotteen laatuun. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi takaisin!

Granit

Nopeampi toimitus antaisi enemmän…

Nopeampi toimitus antaisi enemmän tähtiä!

Hei,

Kiitos palautteestasi! Pahoittelemme toimituksen viivästystä. Otamme huomiosi vakavasti ja pyrimme parantamaan toimitusaikojamme. Toivomme, että annat meille uuden mahdollisuuden palvella sinua paremmin!

Granit

Att butikspris är lägre än på webben är…

Att butikspris är lägre än på webben är väldigt irriterande, men varan är så stor att den inte gick in i bilen och därför fick jag ändå köpa den på webben. Webshoppens upplevelse var positiv, snabb leverans.

Hej Katrin!

Tack för din feedback! Vi uppskattar att du delar dina tankar om prisskillnaden mellan butik och webb. Vad kul att din upplevelse av webbshoppen var positiv och att leveransen gick snabbt! Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp.

Granit

Produktene var som forventet og ble…

Produktene var som forventet og ble levert 8 dager etter bestilling.

Hei Trude!

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for at produktene møtte forventningene dine og at leveringen gikk som den skulle. Vi setter stor pris på at du handlet hos oss!

Granit

Bra produkt och snabb leverans

Är mycket nöjd med hyllor a som jag beställt. Motsvarar förväntningarna. Snabb leverans också.

14 juillet 2026

Hej Eva!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att hyllorna lever upp till dina förväntningar och att leveransen gick snabbt. Vi är glada att du är nöjd!

Granit

Otydliga villkor och onödigt krånglig kundservice

Produkterna i sig är jag nöjd med, men kundservicen lämnade en del att önska.

Jag handlade för 957,45 kr och enligt hemsidan erbjuds fri ombudsfrakt vid köp över 699 kr. Eftersom jag betalade en del av köpet med ett Granit-presentkort nekades jag fri frakt. Kundservice hävdade att presentkortet skulle räknas av från ordervärdet, trots att detta inte framgick av erbjudandet.

Det tog flera mejl innan de ens bemötte min invändning om att informationen var otydlig. Till slut återbetalade de fraktkostnaden, men höll samtidigt fast vid att de inte gjort något fel. De medgav dock att informationen kan uppfattas som otydlig och att de skulle se över hur villkoren kommuniceras.

Jag uppskattar att de till slut löste mitt ärende, men processen var onödigt lång och jag tycker att villkoren borde vara betydligt tydligare från början.

Om du planerar att använda ett presentkort – kontrollera hur det påverkar fri frakt. I mitt fall räknades endast det belopp som återstod att betala efter presentkortet, trots att mitt köp översteg gränsen för fri frakt.

Hej Maria,

Tack för att du tar dig tiden att lämna din feedback!

Vad roligt att du är nöjd med produkterna, men vi beklagar verkligen att kundserviceupplevelsen kändes utdragen. Vi tar till oss av dina synpunkter och kommer självklart att titta närmare på processen och hur vi tydliggör informationen kring köp med presentkort framöver.

Önskar dig en riktigt fin dag!

Granit

Fina kvalitetsprodukter till ett bra…

Fina kvalitetsprodukter till ett bra pris

Hej Suzanne!

Tack så mycket för dina fina ord! Vi är glada att du är nöjd med både kvaliteten och priset på våra produkter.

Allt motsvarande mina förväntningar

Allt motsvarande mina förväntningar

Hej Viktoria!

Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Underbart att höra att allt motsvarade dina förväntningar. Det värmer våra hjärtan att veta att du är nöjd. Välkommen åter!

Pöytään kiinnitettävä varjo

Varjo heiluu ja huojuu. Kumma ratkaisu, että sellainen muovipallo on kiinnikkeen sisällä ja se on jotenkin liian pieni niin varjo pääsee keinumaan, vaikka kiristetty niin kireälle kuin saa.

27 juin 2026

Hei Heidi,

Kiitos palautteestasi. Olemme todella pahoillamme, ettet ole tyytyväinen tuotteeseesi ja että varjo heiluu kuvatulla tavalla.
Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme keskustella tuotteesta tarkemmin ja auttaa sinua asian kanssa.

Hej Jonna!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att allt var smidigt och att varan motsvarade dina förväntningar. Vi hoppas att du blir mycket nöjd med ditt köp!

Granit

Snabb leverans men den matta jag köpt…

Snabb leverans men den matta jag köpt har redan släppt i sömmen.

Hej Lisa,

Tack för din feedback! Vi är glada att leveransen var snabb. Vi beklagar verkligen att mattan har släppt i sömmen, det ska inte hända. Vi vill gärna hjälpa dig. Kontakta gärna vår kundtjänst så hittar vi en lösning tillsammans.

Dålig paketering

Mycket fina fat med bra leveranstid MEN tyvärr var faten paketerade dåligt. Faten var nertryckta i varandra så det var mycket svårt att få isär dem. Det blev märken på en.

2 juillet 2026

Hej Annica,

Tack för din feedback! Vad roligt att du tycker om faten, men vi beklagar verkligen att det blev märken på ett av dem. Så ska det förstås inte vara.
Hör gärna av dig till vår kundservice med ditt ordernummer, så kan vi tillsammans hitta en bra lösning på detta!

Snabbt skickat!

Snabbt skickat!

Hej Julia!

Vad kul att höra att leveransen gick snabbt! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Välkommen åter!

Hat alles gut geklappt 👍🏼

War mit allem zufrieden!

5 juillet 2026

Hallo Shahpar,

vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass du mit allem zufrieden warst.
Schön, dass du bei uns eingekauft hast, und hoffentlich bis zum nächsten Mal!

Kaikki ok…

Tuote vastasi odotuksia ja toimitus toimi hienosti

Hei Pia!

Kiitos palautteestasi! Ihanaa kuulla, että tuote vastasi odotuksiasi ja toimitus sujui moitteettomasti. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi uudelleen!

alles super

tolle produkte

27 juin 2026

Hallo Kristin,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass dir unsere Produkte gefallen. Dein positives Feedback motiviert uns sehr!