Granit Avis

1 129
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Jag såg skålen, som jag senare beställde, i Malmö. Att jag inte köpte den direkt då berodde på att jag inte ville bära den med mig under min promenad genom Malmö. När jag kom hem beställde jag den... Voir plus

Så tråkigt att porslinet blir fult efter bara någon användning. När man går in i butiken och frågar om det ska vara såhär säger hon att det är en förbrukningsskada. Men när den köptes frågade vi tydli... Voir plus

Tuotteet olivat hyviä, juuri kuvien ja kuvauksen mukaisia. Ne oli pakattu hyvin ja pidin siitä, ettei paketti sisältänyt turhaa muoviroskaa tilatessani kankaisia säilytyslaatikoita (ei helposti rikko... Voir plus

Har köpt anteckningsblock hos er flera gånger nu och dem är i så så bra kvalitet! Sidorna är tjocka och omslagen är hårda, vilket gör att blocket håller sin form trots flera resor i väskan. Bestäl... Voir plus

1. Magasin d'ameublement et de décoration
  2. Magasin de mobilier en rotin
  3. Magasin de design et de décor intérieur
  4. Magasin de meubles
  5. Magasin de luminaires
  6. Magasin d'ameublement d'extérieur

À propos de Granit

We believe in form and function that last — designs that work everywhere, regardless of personal style. Sustainable and long-term, in a color palette inspired by the nature around us.

We are not here to fill your home with things. We aim to offer smart, lasting, thoughtful, and comfortable solutions for your home and everyday life — so you can simplify, and make more time for what truly matters.

Our story began in Stockholm in 1996 with an idea: functional and timeless storage solutions designed to create order and simplicity.

Today, almost 30 years later, we have developed a wide range of products for the entire home. Yet the core philosophy behind the Granit collection remains unchanged — inspiring and sustainable functionality that simplifies your life and gives you more time to live. From the very beginning, our motto has been clear: Simplify life.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 99 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(1 129)

1 066 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nopea toimitus

Nopea toimitus. Tuotteet laadukkaita ja vastasivat kuvia.

Hei!

Kiitos palautteestasi! Ihanaa kuulla, että toimitus oli nopea ja tuotteet vastasivat odotuksiasi. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi uudelleen!

Tuote kuten kuvauksessa

Tuote kuten kuvauksessa, tulivat ehjänä perille

22 juillet 2026

Hei Elli!

Kiitos palautteestasi! Mukava kuulla, että tuotteet vastasivat odotuksiasi ja saapuivat ehjinä perille. Toivomme näkeväsi taas pian!

Sehr zufrieden mit der Ware

Bin sehr zufrieden mit der Ware, der Stoff, die Qualität hat mich überzeugt. Würde ich immer wieder bestellen.

Hallo Erika,

vielen Dank für deine tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass du mit dem Stoff und der Qualität so zufrieden bist. Deine Empfehlung bedeutet uns viel! Wir freuen uns auf deinen nächsten Kauf!

Granit

Fina krukor till bra pris på rean

Fina krukor till bra pris på rean. Mer normala priser då eftersom Granit precis som många andra butiker har blivit dyra.

Hej Birgitta!

Tack för din feedback! Vad kul att du hittade fina krukor till bra pris på rean. Vi förstår att prisbilden är viktig och arbetar kontinuerligt med att erbjuda bra värde för pengarna. Hoppas du blir nöjd med dina fynd!

Lieferung und Produkte wirklich top

Lieferung und Produkte wirklich top! Habe Gläser bestellt und die waren sicher verpackt und trotz des Hinweises, dass die Lieferung sich wegen hohes Bestellaufkommens länger dauern kann, war das Paket nach 9 Tagen da. Und die Gläser sind sind wunderschön und tolle Qualität.

Hallo Antonia,

Vielen Dank für dieses wunderbare Feedback! Es freut uns sehr zu hören, dass die Gläser sicher bei dir angekommen sind und dir so gut gefallen.

Wir geben stets unser Bestes, um die Pakete auch bei hoher Nachfrage so schnell wie möglich zu verschicken. Dass am Ende alles gut gepasst hat und du mit der Qualität zufrieden bist, bedeutet uns viel!

Wir wünschen dir ganz viel Freude mit deinen neuen Gläsern.

Pelkkää positiivista

Tuotteet olivat hyviä, juuri kuvien ja kuvauksen mukaisia. Ne oli pakattu hyvin ja pidin siitä, ettei paketti sisältänyt turhaa muoviroskaa tilatessani kankaisia säilytyslaatikoita (ei helposti rikkoutuvaa).
Tykkäsin myös uusien käyttäjien alekoodista, muuten en olisi luultavasti tullut tilanneeksi uutiskirjettänne, josta pidän.

20 juillet 2026

Hei Julia!

Kiitos paljon lämpimistä sanoistasi! Ihanaa kuulla, että tuotteet vastasivat odotuksiasi ja pakkaus oli huolellinen. Olemme tietoisia ympäristövastuustamme, joten on hienoa, että arvostat ekologisia pakkausratkaisujamme.

Mukavaa, että alekoodimme toi sinut asiakkaaksemme ja nautit uutiskirjeestämme!

Fin knopplist

Fin knopplist. Hade fått 5 stjärnor om skruvar följt med...

20 juillet 2026

Hej Jenny,

Tack för att du delar med dig! Vad roligt att du tycker om knopplisten.

Vi förstår att det hade varit smidigt om skruvar ingick, men eftersom alla väggar är olika (t.ex. gips, betong eller trä) och kräver helt olika typer av skruvar och pluggar, väljer vi att inte skicka med det. Vi vill helt enkelt säkerställa att du får använda det som passar tryggast för just din vägg!

Tack för din fina feedback, och vi hoppas att knopplisten blir ett fint tillskott i ditt hem.

Jättefina varor

Jättefina varor, snabb leverans

Hej Ewa Margareta!

Tack så mycket för dina fina ord! Vi är så glada att du är nöjd med både våra produkter och den snabba leveransen. Det värmer att höra! Välkommen åter!

Fina sköna stolar.

Hej Maria!

Tack så mycket för ditt fina betyg! Vad roligt att du är nöjd med stolarna och tycker de är sköna. Vi hoppas de ger dig många mysiga stunder hemma!

Snabb service

Snabb service. Lätt att returnera.

Hej Anna!

Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att du uppskattade vår snabba service och att du tyckte det var enkelt att returnera. Vi strävar alltid efter att göra din shoppingupplevelse så smidig som möjligt!

Välkommen åter!

Granit

Schlechte Lieferung Ich habe nach zwei Wochen meinen…

Ich habe nach zwei Wochen meinen Artikel immer noch nicht erhalten.

Hallo!

vielen Dank für dein Feedback. Es tut uns sehr leid, dass du so lange auf deine Bestellung warten musst, das entspricht natürlich nicht unserem Standard.

Ich sehe, dass du bereits mit unserem Kundenserviceteam in Verbindung stehst. Wir sind am Fall dran und werden natürlich ganz schnell eine passende Lösung für dich finden.

Vielen Dank für deine Geduld!

Granit

Mein Wunsch wurde total erfüllt...Es…

Mein Wunsch wurde total erfüllt...Es lief alles einwandfrei, von der Bestellung bis zur Lieferung echt klasse....

26 juillet 2026
Avis spontané

Hallo,

vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns sehr, dass wir deinen Wunsch erfüllen konnten und du mit dem gesamten Ablauf, von der Bestellung bis zur Lieferung, rundum zufrieden warst. Deine Zufriedenheit ist unser Antrieb!

Wir freuen uns auf deinen nächsten Besuch!

Jag beställde superfina krukor

Jag beställde superfina krukor, en hade tyvärr gått sönder under frakten, då var kundservice snabba och skickade en ersättningsprodukt! Jag är jättenöjd med bemötandet.

5 juillet 2026

Hej Sara!

Tack för dina fina ord! Så roligt att höra att du är nöjd med dina krukor och vårt bemötande. Vi beklagar att en kruka gick sönder under frakten, men det är skönt att veta att vi kunde lösa det snabbt för dig. Din feedback betyder mycket för oss!

Varmt välkommen åter!

Enkel och snabb leverans

Enkel och snabb leverans. Snygga dynor.

5 juillet 2026

Hej Pia!

Tack så mycket för dina fina ord! Kul att du är nöjd med både leveransen och dina nya dynor. Hoppas de trivs hos dig!

Granit

Snabb leverans och bra kvalitet i…

Snabb leverans och bra kvalitet i kuddfodralen jag köpte. 5 av 5

Hej Lotta!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten på kuddfodralen. Det betyder mycket för oss att du ger oss 5 av 5!

Varmt välkommen åter!

Servicen var riktigt snabb

Servicen var riktigt snabb. Produkten fungerar jättebra.

Hej Håkan!

Tack så mycket för dina fina ord! Kul att du uppskattade vår snabba service och att produkten fungerar jättebra för dig. Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp och välkommen åter!

Granit

Snabb leverans, fina krukor!

2 juillet 2026

Réponse de Granit

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och krukorna! Tack för att du valde oss.

Wie gewünscht!

Die Bestellung verlief reibungslos. Ich bin sehr zufrieden.

Hallo Susanne,

vielen Dank für deine großartige Bewertung! Es freut uns sehr, dass deine Bestellung reibungslos verlaufen ist und du zufrieden bist. Wir schätzen dein Vertrauen und freuen uns darauf, dich bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Härligt färgglada Stig Lindbergglas

Härligt färgglada Stig Lindbergglas, gör inget att man ska handdiska, för jag har ingen diskmaskin. 🤗
Krukorna var fantastiska! Härliga.

Hej Camilla!

Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att du älskar de färgglada Stig Lindbergglasen och krukorna. Dina ord värmer verkligen!

Fine og rask levering

Rask levering og fine

2 juillet 2026

Hej Bella,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os enormt, at du er tilfreds med både vores hurtige levering og produkterne. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du vil besøge os igen snart.