Granitworld Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem en virkelig god oplevelse og fantastisk service. Vi fik en helt uovertruffen grundig og venlig vejledning i showroomet og fik mulighed for at se og vælge pladerne. Vi følte os simpelthen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse fra start til slut. Mødte ejeren af Granitworld på boligmessen i Bella centret i København. Havde tidligere indhentet tilbud på granit bordplader til vores køkken, som var nærme... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en bordplade hvor vasken er fræset/slebet ud i bordpladen. Alt er bare perfekt og lever fuldt ud op til forventningerne og lidt mere til. Fik jo så også lige gode råd & produkter til rens og p... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de plans de travail
  2. aussi dans
  3. Fournisseur de granit

Écrit par l'entreprise

Granitworld - Stort udvalg af enestående produkter i granit og natursten til inde og udendørs brug - Bordplader, Stenvask, Vinduesplader og mm. - Kom forbi vores butik i Grindsted og se vores store udvalg af natursten i vores Showroom

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en bordplade hvor vasken er ud i et stykke med granitbordpladen. Det er meget flot!

Købte en bordplade hvor vasken er fræset/slebet ud i bordpladen.
Alt er bare perfekt og lever fuldt ud op til forventningerne og lidt mere til. Fik jo så også lige gode råd & produkter til rens og pleje af vores øvrige granit.
Service er når du får mere end du forventer og det fik vi. Pris, kvalitet, leverance og ikke mindst venlighed + SERVICE er helt i TOP!!! - Tak for en god oplevelse. Vi giver vores varmeste anbefaling :-)

6 juillet 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service, priser og produkter.

Har købt vinduesplader hos granitworld. Fantastisk service og helt ok priser. Vi kommer fra Sjælland men skulle til Jylland og overnatte. Vi var forbi butikken og bestille pladerne. Havde ringet og lavet en aftale om at vi kom. Vi kunne hente alle pladerne dagen efter da vi kørte hjemad igen. Kan helt klart anbefale granitworld. Helt fantastisk service og meget hjælpsom og imødekommende både i tlf og i butikken. Vi vil helt sikkert handle der en anden gang igen. 0

23 mai 2021

Alt efter planen

Jeg købte en granit bordplade (køkken) her i efteråret hos Granitworld. Samarbejdet var glimrende hele vejen igennem. Alle aftaler blev holdt, også den om prisen. Og da ejeren ikke selv havde den helt rigtige granit, ja så satte vi os såmænd ind i hans bil og kørte fra Grindsted til Esbjerg, hvor den fandtes. Fuld forståelse for, at jeg ønskede at se nøjagtig den plade, som jeg ville have. Og den fandt jeg så der, prentede mit navn på den, og resten foregik i Grindsted.
Oveni det rolige behagelige samarbejde er det værd at nævne, at Granitworld absolut ligger i den billige ende mht. pris. Jeg ved det, fordi mine forundersøgelser var meget grundige. Jeg kom vidt omkring.
Jeg kan kun varmt anbefale Granitworld - jeg glæder mig hver dag over resultatet og den MEGET smukke plade!

29 décembre 2020

Super service og pris

Vi har købt 2 granit bordplader til vores nybyggede hus, og det hele har gået super fint.
Både en snak i butikken, hvor vi fik lov til at komme rundt og se alle de forskellige bordplader, opmåling og til sidst levering og montering.
Og prisen er også helt fantastisk!

27 novembre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlige produkter - Handl et andet sted

Vi har købt granitbordplader til vores nye hus - køkken og 2 badeværelser. Vi valgte farven absolute black som vi havde set på en prøve i butikken. Granitbordpladerne i køkkenet fik vi i december måned 2017. Hullet til kogepladen var skåret forkert (så vi skulle købe en anden kogeplade, da ejer skulle på ferie i længere tid og vi havde brug for et funtionsdygtigt køkken med det samme) og overfladen så støvet ud, men vi fik oplyst af ejeren, at det ville forsvinde når pladerne ikke længere var kolde. Det skete ikke. Det lignede slet ikke farven som vi havde valgt i butikken. Efterfølgende er der løbende kommet store pletter - på størrelse med en hånd - på pladerne. Vaskene til badeværelserne fik vi først i maj 2018 - 5 måneder for sent i forhold til det vi blev lovet. Der havde været problemer med levering fra Indien, bl.a. pga. vejret. Da vi modtog dem, var hjørnerne meget ujævne og det så uprofessionelt ud. Farven på vaskene var heller ikke identiske med den prøve vi havde set. Vi klagede over det, men kunne ikke nå til enighed med ejer. Vi opstartede derfor en retssag, som vi fik delvis medhold i. Vi vandt ikke sagen 100%, da vi ikke kunne dokumentere, at vi hade klaget over de store pletter rettidigt. Vi har dog en erklæring fra syns- og skønsmanden. Han skriver, at der er fejl i pladerne i køkkenet og at det er forskellige typer granit. Derudover står der, at vaskene i badeværelserne er i lav håndværksmæssig kvalitet. Vi er aldrig blevet oplyst om, at vi ville få forskellige farver/nuancer - ej heller har vi få en ordrebekræftelse. Vi er meget utilfredse med produkterne og vi kan bestemt ikke anbefale andre at handle der. Priserne er ok, men kvaliteten er også derefter. Hold jer væk og handel et andet sted.

12 novembre 2020
Logo de Granitworld

Réponse de Granitworld

Kære Louise Jensen

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din utilfredshed. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi er bekendte med den sag, du refererer til, og vi anerkender, at der opstod udfordringer undervejs. Sagen ligger dog flere år tilbage, og vi har siden dengang gjort en stor indsats for at forbedre vores processer og kvalitetssikring, så vi kan undgå lignende situationer i fremtiden.

Forsinkelsen på vaskene var beklagelig på grund af leverancer fra Indien, og vi forsøgte løbende at holde opdateringer om de uforudsete leveringsproblemer fra vores indiske leverandør. Hvad angår farvevariationer og overflade på granitbordpladerne, er det vigtigt at understrege, at granit er et naturmateriale, og variationer kan derfor forekomme. Vi forstår dog, at dine forventninger ikke blev indfriet, og det er vi oprigtigt kede af.

Det er korrekt, at sagen endte i retten, hvor der blev givet delvist medhold. Vi har taget læring med os fra dette forløb og er nu endnu mere opmærksomme på tydelig kommunikation og kvalitetssikring.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og gode priser

Vi skulle bare have lavet en lille granit-plade til at stille vores espressomaskine på i et åbent skab. For det første er udvalget af flotte naturstensplader hos Granitworld meget stort (og man kan se hele plader - ikke bare små prøver, hvilket giver et helt andet indtryk), for det andet får man altid god service på stedet - og endelig er priserne rigtigt gode (granitpladen kostede lidt under det halve af, hvad køkkenfirmaet forlangte). Firmaet laver også håndvaske etc. i sten. Kan varmt anbefales.
Jette & Bue

26 septembre 2020

Prisen

Prisen, leveringen, servicen på vores granit bordplader fra granitworld levede 100% op til vores forventninger og helt sikkert ikke sidste gang vi bestiller hos dem.
Mvh Dorthe og Carsten Kofod

26 août 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har købt bordplader til vores køkken…

Vi har købt bordplader til vores køkken for 3 år siden og var yderst tilfreds med arbejdet og service og pris.
Har nu måttet skifte kogeplade og i den forbindelse skulle der skæres mere i bordpladen. Det blev ordnet hurtigt og professionelt til trods for at vi bor 300 km væk.
Vi giver den bedste anbefaling til Granitworld

16 août 2020

Fantastisk service !!

Vi købte granitbordplade til vores nye køkken og er rigtig glad for den . Super service og flexibilitet samt en skarp pris . pænt arbejde som Siva laver og som vi vil købe hos igen . Anbefales .

29 juillet 2020

Hurtigt og billigt

Vi har købt vinduesplade her. Vi havde en rigtig god snak med butikken, det var meget billigt og vi fik pladerne på 2 dage. Vi vil helt sikkert handle her næste gang. Super service!!

12 juillet 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Umådelig dårlig måde at drive butik på.

Umådelig dårlig måde at drive butik på.

På nettet finder jeg ud af at Granitworld, Thorsvej 238, 7200 Grindsted har åben i dag torsdag den 7.11.2019 indtil kl. 16.00. Jeg kører helt fra Vejle (45 km) derud kun for at se der i vinduet står at forretningen har lukket da indehaveren er ude at måle op. Der er også et telefonnummer man kan ringe på. Inden jeg gør det kommer jeg i tanke om, at jeg ringede dertil i sidste uge, og her mumlede indehaveren noget om at jeg kunne ringe hvis jeg kom.

Først nu går det op for mig, at sedlen i døren garanteret er løgn, og at der kun sjældent er nogen i forretningen, hvilket var årsag til at jeg kunne ringe inden jeg kom.

Nå, men jeg ringede til nummeret der stod på døren, og ejeren fortalte han var ude for at måle en bordplade op. Jeg fortalte ham, at han ALDRIG kommer til at sælge mig noget.

Jeg kørte herefter til Aabenraa hvor jeg købte mine fliser hos Granit.dk. Jeg fortalte historien om den lukkede dør i Grindsted, hvilket man også havde hørt fra andre.

Støt derfor ikke forretningen Granitworld.

7 novembre 2019
Logo de Granitworld

Réponse de Granitworld

Kære Bjarne,

Tak for din anmeldelse, selvom vi naturligvis er kede af at læse om din oplevelse.

Da episoden ligger flere år tilbage, er det svært at gengive præcist, hvad der skete den dag. Vi bestræber os dog altid på at være tilgængelige for vores kunder, men eftersom vi ofte er ude hos kunder for at opmåle eller montere bordplader. Derfor anbefaler vi altid, at man ringer og aftaler et tidspunkt.

Som nævnt i vores telefonsamtale tilbød jeg at være tilbage inden for 30 minutter for at hjælpe dig personligt.

For at gøre det nemmere for dig leverede jeg efterfølgende også den granitprøve, du efterspurgte, direkte til din adresse dagen efter.

Vi tager din oplevelse til efterretning og har siden episoden arbejdet på at forbedre kommunikationen omkring åbningstider og tilgængelighed. Vi beklager, at besøget ikke levede op til dine forventninger, og vi ønsker dig held og lykke med dit projekt.

Hvis du på et tidspunkt ønsker at tage dialogen op igen, er du altid velkommen til at kontakte os.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus